Ahojte,
mám 22 a ešte stále mi nenarástol intelekt. Všetci z našej partie už majú veľké intelekty, len u mňa stále nič. Hanbím sa s niekým chodiť a intelektuálne sa obnažiť. Nezaberajú mi žiadne tabletky ani masáže hlavy. Je to fakt frustrujúce....neviem čo robiť.
Malý intelekt
Si pozri výsledky volieb. Ak si nevolil Fica, Matoviča, Kotlebu ani Kollára, tak tvoj intelekt je úplne v poriadku.
intelekt sa da pocut?
Jeeej uz pocujem, ako mi rastie intelekt :)
Freud by za tym videl metaforu na falus ;)
tuto temu som nemal nikdy citat
Si mudry muz mam56, dal si najlepsiu radu.
Modli a pros Boha tak, ako to robil kráľ Šalamún a budeš to po čase mať. Ale nepros si súčasne aj bohatstvo, navyše k tomu.
Len už keď budeš všetko vedieť, tak sa modli aj za to, aby to tvoj intelekt uniesol.
Vesmír je v nás, netreba nikam cestovať, aby sme ho našli a videli, stačí sa len vhĺbiť do seba.
záleží od toho,čo je podľa teba nízky intelekt.Popravde ešte som nepočula,že by si niekto menej nadaný priznal,že mu to myslí horšie ako ostatným. Vačšina podpriemerných ľudí si myslí,že sú nadpriemerní a naopak.
Aj " malý intelekt" je lepší ako žiadny. Popracuj na sebe, myslím vzťahy voči iným, práca a pomoc, počúvanie hudby atd. Možno budeš mať pozitívnejší pohľad na seba a s tým IQ to nerieš. Ja som si tiež myslela, že som "loozer" , no začala som venčiť psov z utulku a to mi dodalo odvahu k iným činom a pomaly som nadobúdala presvedčenie, že nezáleží na výške IQ, pre ludí je podstatne EQ - emocionálna inteligencia. Schopnosť súcitu s inými ľudmi a zvieratami.
kotros: ja by som nestresoval, ale vsetci okolo mna stresuju....
Benefit: to presne sa mi na reinkarnacii paci, ze sa vzdy narodime vsetci rovnako sprosti, takze ti co sa ucia, si nic neodnesu, to je moja utecha....