nevera online,niečo via alebo menej?

Príspevok v téme: nevera online,niečo via alebo menej?
sofia357

Na úvod mám 20 rokov,priateľ 21.Sme spolu 4 roky. Pred mesiacom som mu šla na fb a zistila som,že si vypisuje nechutnosti so spolužiačkou,že sa mu snívalo,že ho zviedla,že je dokonalá a tak...viem,že som mu nemala ísť na fb,ale nechal si ho otvorený a bol v škole a ja som bola zvedavá. Mala som pochybnosti, celý december a január mal na mňa málo času,ja som skončila skôr skúškové,tak som šla domov za rodičmi on ostal lebo mal opraváky,vravel mi,že mu chýbam a že som mala ostať s ním v Ba. Nevideli sme sa 5 dní a spraví toto? neviem čomu mám veriť, povedal mi že sa s ňou rozpráva tým štýlom aj z očí do očí v škole, že mal z toho výčitky a že jej chcel len zdvyhnúť sebavedomie... pre mňa bullshit. Neviem či sa po tomto môžem na neho spoľahnúť,stále neviem prečo to bolo,sebavedomie si on zvyšovať nepotrebuje, či za tým bolo niečo viac alebo to bol ´len´ flirt. Aj keď ja by som mu nedokázala ublížiť ani tým ´len´ flirtom. Neviem už si pripadám,že v tejto dobe je to normálne, že ja som asi chorá keď mi to príde choré. Len ma mrzí,že som si myslela,že v tomto jedinom mu môžem veriť,že ma ľúbi a že mi neublíži,fakt som si myslela,že on taký nieje a teraz vlastne ani neviem či ho poznám.
Teraz je všetko ťažšie,všímam si jeho chyby,už pre mňa nieje dokonalý,hnevám sa za také veci za ktoré by ma ani nenapadlo sa hnevať a sú mi ľahostajné také veci ktoré neboli. Navyše mám toho veľa v škole,potrebujem sa sústrediť na školu a nie myslieť na ... Občas je mi s ním dobre ale stále ma to každý deň napadne až ma zamrazí...neviem či to prejde,či sa to dá vrátiť do normálu. Mala som takú ženskú intuíciu,že sú si bližší ako je zvykom,príliš sa mu zdôverovala o všeličom proste som mala takého tušáka...aj som mu to povedala asi 1 týždeň pred tým ako som mu to našla...že je to divné že mu takto o všetkom hovorí a on mi povedal,že je to len kamarátka ...tak budem mu veriť,veď je to dobrý chlapec a bohužial... často ma napádajú myšlienky,že by som to s ním mala seknúť teraz,kým je ešte čas, lebo neviem čo mám od neho čakať v budúcnosti,či to má ozaj v povahe alebo to bol jednorázový omyl.
Ospravedlňujem sa za text ale písala som to v takom poradí ako mi išli myšlienky hlavou
Vopred ďakujem za každú reakciu

lolinka

Neuveriteľné aké výhovorky si dokážu chlapi vymyslieť. Tak on jej chcel len zdvihnúť sebavedomie a vôbec mu nevadilo, že tým pošliape to tvoje. Toto ti robí po 4-roch rokoch vzťahu, čo bude robiť po 10, 20-tich rokoch ak by ste ostali spolu. Ja mám takého kolegu, sprvoti bol ku mne len milý, kamarátsky, fajn sme sa porozprávali. Potom ma začal baliť, začal s tým, že mu žena nerozumie. Ale zároveň rovno priznal, že rozvádzať sa nechce a že jeho žena je vlastne fajn a že mu v minulosti veľa pomohla. A že aj sex majú dobrý. On to bral ako obetu pre mňa, že som už nejaký čas sama, nemám sex a že on mi rád sexuálne vypomôže (neuveriteľné s čím dokážu niektorí chlapi prísť). Aj v minulosti už mal takéto sexuálne kamarátky s ktorými si sexuálne vypomáhali či on im či jak to bral a teraz to skúšal na mňa. Tak som mu slušne poďakovala za jeho ochotu mi pomáhať v tejto oblasti a odmietla som ho. Tvoj partner bude zrejme nejaký podobný typ, proste doma má fajn partnerku/ženu s ktorou má úžasný sex a všetko super funguje, ona je milá, dobrá, pomáha mu, stojí pri ňom keď treba ale on má potrebu sexuálne pomáhať nejakým "chúďatkám" ktoré práve zrovna nikoho nemajú. Rozhodni sa sama či chceš takýto život.

Iiiii

Ja ti poviem k tomu asi len toľko, že možno by si to nemala brať až tak tragicky. Ste vo veku, kedy hormóny pracujú na plné obrátky. Daj tomu ešte nejaký čas, že čo bude ďalej. Nejako by si ho mala za ten priestupok sankcionovať. Nemusíš hneď vstúpiť do klubu "nešťastníkov". Daj si od neho pauzu, aby si to nejako strávila.

sofia951

Ďakujem všetkým za odpovede, ja sa na neho nehnevám,hnevala som sa prvé dni už som len sklamaná,bude mi chýbať ako blízka osoba,mám ho stále rada ale už ho nemilujem tak bezhranične ako kedysi...

kafe

posilka je skvelý nápad, dievča. Len tak ďalej.
A keby sa ma chlap spýtal, že čo tak zrazu, he-he :) ja by som si neodpustila poznámku: Aaale, jeden týpek potrboval dvihnúť sebavedomie, tak mu s ním pomáham.

Messje

Sofia
Na tvoj vek vyzeras veľmi rozumna zena podla toho ako reagujes.Daj si ale pozor,aby si sa velmi nepopalila tvojou dobrotou.Drzim palce.