Ahojte, mám taký problém, že stále ľúbim svojho ex. Ten ma nechal asi pred 4 mesiacmi hoci som ho prosila o odpustenie..obaja sme spravili pár chýb...ale on hoci som sa snažila ho presvedčiť..nechcel...
Najhoršie že sa stále stretávame, lebo mám erovnaké aktivity, partiu ľudí..škola intrák.....
Ja tým hrozne trpím, lebo ho stále milujem a každý mi síce vraví že za to nestál, že mi ublížil, že ma niky nemal rád..ja si ten cit neviem vybiť z hlavy..som veľmi nešťastná a neviem čo mám robiť..nedokážem sa odpútať a ak by som mu navrhla či to neskúsme..myslím, žeby som sa riadne znížila v jeho očiach a stratila sebaúctu všetku čo mám
Viacerí mi síce tvrdia že aj na ňom vidno že to stále cíti...a objektívne na neho musím zabudnúť..avšak nedokážem rozkázať citom aj ked sa rozumom k tomu nútitim..
som zúfalá
Stále ho ľúbim
Ono skutocne zalezi na tom ako velmi ste si ublizili a dovod rozchodu. O tom nepises.
Alebo maj svoju hrdost a uz nezobraj o jeho city, ak ti uz povedal, ze nie.
Ak skceptujes koniec, bude ti ovela lahsie, aj ak ho budes stretavat. Jednoducho musis v sebe urobit hrubu ciaru za tym vasim vztahom. Je to koniec. Finito. Nic dalsie sa nekona. Zmier sa s tym. Prezi si svoju bolest z toho, ze nieco skoncilo. A chod dalej.
ak si myslíš,že ťa aj on stále ľúbi skús to.No daj si pozor,nezabudni na dôvody rozchodu,aby to zas nebolo rovnaké,aby si si len nepredlžovala trápenie.Si mladá a on nieje posledný muž na svete,aj keď ti to tak teraz možno nepripadá.