Stále ho ľúbim

Príspevok v téme: Stále ho ľúbim
márnasnaha

Ahojte, mám taký problém, že stále ľúbim svojho ex. Ten ma nechal asi pred 4 mesiacmi hoci som ho prosila o odpustenie..obaja sme spravili pár chýb...ale on hoci som sa snažila ho presvedčiť..nechcel...
Najhoršie že sa stále stretávame, lebo mám erovnaké aktivity, partiu ľudí..škola intrák.....
Ja tým hrozne trpím, lebo ho stále milujem a každý mi síce vraví že za to nestál, že mi ublížil, že ma niky nemal rád..ja si ten cit neviem vybiť z hlavy..som veľmi nešťastná a neviem čo mám robiť..nedokážem sa odpútať a ak by som mu navrhla či to neskúsme..myslím, žeby som sa riadne znížila v jeho očiach a stratila sebaúctu všetku čo mám
Viacerí mi síce tvrdia že aj na ňom vidno že to stále cíti...a objektívne na neho musím zabudnúť..avšak nedokážem rozkázať citom aj ked sa rozumom k tomu nútitim..
som zúfalá

autorka príspevku

Ahojte nie nie sme spolu..Počula som názor, že keby veľmi chcel tak by mi povedal že skúsme to..asi je to pravda...

Kedže nič nehovorí zrejme jednoducho nehcce...

autorka príspevku

Ahojte ste zlatí :)
No dôvod bol zvláštny..zdá sa mi že to skončilo na jednej hádke ja som mu s plačom povedala že sa pri ňom trápim a neivem ako mu mám dokázať že ho milujem, a on že mi neverí že mi prestal veriť...nepovedala som mu o sebe isté veci také ťažšie a dozvedel sa to z korešpondencie mojej z inými ľuďmi na nete....nevedel to preglgnúť...a nechal ma, potom sa ku mne vrátil ale ja som to kazila..povedala osm mu že to k nemu neviem už tak cítiť a on ma potom nechal že to nemá zmysel...ale ked sa so mnou rozišiel strašne hrozne som to prežívala nevedela osm pochopiť prečo..obaja sme pochybili a spravili hlúposti ale inak sa mi zdá že sme boli spolu šťastní a veľmi sme si rozumeli..
Dokonca mi povedal že to ku mne cíti, ale nedokáže sa vrátiť...
Nerozumiem :(

jackal

Ja preživam niečo podobne. Horšie to mam tym, ze sme spolu aj žili 4 roky v spoločnej domacnosti, a bol som na nu velmi naviazany/navyknuty, no pokazila to viacerymi vecami. Nerozišli sme sa v zlom. Zle je ze chce ostat v kontakte ako kamaratka, no ja som radsej zostat uplne bez kontaktu, lebo potom len rozmyslam nad tym ci som spravil spravne. A nebolo by to fér voci mojej novej znamosti. Niesom taka povaha ze hram na dve strany, ale hlavne by som sa od byvalej nevedel citovo odtrhnut. Ako sa hovori zide z oci....

Filip TT

Ked bude vhodna prilezitost, tak mu mozes povedat nieco v zmysle:
Pokaslali sme to...
Ked odpovie: Ty si to pokaslala, tak je to v haji
ked odpovie Ano, tak sa s tym da nieco robit...