Ahojte. Takze odkial zacat. Priatelova mama ma sestru ktora zije v lezbickom vztahu. Jej partnerka je mojmu priatelovi kvazi teta kedze este niesu zobrate a ona je ta o ktorej bude tema. Zacalo to este v lete na dvore kde sme vsetci grilovali a v tom mojmu priatelovi zacala hovorit lichotky typu zlatko a zaroven dotyky za zadok. Vtedy som to az tak neriesila kedze pridu k nam na navstevu raz za cas. No to iste sa zopakovalo zhruba pred tyzdnom ked sme boli na nakupoch a priatelova mama bola s nimi dohodnuta ze pridu. Prisli za nami do obchodu a priatelova kvazi teta ho opat chytila za zadok a povedala mu ahoj zlatko. Priatel jej nic na to nepovedal ale ohradila som sa ja za co som potom vysla ako ja ta najhorsia. Nevyrobila som ziadnu ziarlivostnu scenu len som jej normalne povedala nech s tym prestane a nerobi to v mojej pritomnosti. Priatelovi som tiez povedala svoje a on iba na to ze : neziarli na moju rodinu. Ked som zacala hovorit s nou Na to ona mne povedala ze: ja mam 35 a mne nik nebude vraviet co mam robit celkom niesi normalna. A do toho potom zasiahla jej partnerka ze kvoli comu vyhladavam problemy tam kde niesu a ze predsa jej partnerka je v rodine 15rokov a snad sa nebude mna pytat co si moze dovolit a ktomu nakoniec povedala ze je smutne ked nepoznam srandy a spravam sa ako stara zena. Tak ja poznam ine srandy nie taketo. Myslim si ze to kolko je v rodine nehra rolu v tom aby vedela ako sa spravat. Ja napr svoje sestry nechytam za zadok a ani neoslovujem zlatko ako ona mojho priatela. Vsak dobre pozna ho od malicka kedze priatel ma 26 ale to neznamena aby musela taketo veci robit. Priatelova mama sa tiez chcela o tom este doma bavit kedze byvame u nej ale nakoniec mozno na to zabudla alebo sa nechcela o tom bavit. No a samozrejme priatelova akoze teta si akoby teraz drzi odstup kedze maximalne ma len pozdravi a to je cele. Niesom ziarliva furia ak si to mozno budu mysliet viaceri ale taketo spravanie ja nemusim. Dobre vsak nech spolu vychadzaju ale nech ho nechyta za zadok a neoslovuje ho zlatko. Ako by ste sa vy k tomu postavili a celkovo aky mate na to nazor. Suhlasite s jej spravanim?
lichotky a dotyky po zadku od priatelovej tety
treba si otvoriť ústa a povedať ti čo ťa trápi
Neboj sa, keď je to lesička tak určite nejde po tvojom nastavajucom. Jedine že by bola bisexuálka. Mala niekedy aj partnera?. Keď s ním nestvára nič závažnejšie tak sa s tým ťapkaním a zlatkom budeš musieť zmieriť, alebo sa vy traja povypravajte. No myslím si že to naozaj robí iba zo srandy alebo ťa možno provokuje. A ak tvoj nastávajuci povedal že nežiarli na rodinu tak je tu jedna vec že možno sa mu to páči. Nič iné ako rozhovor nevie určit presnú príčinu. Povec si svoj názor! nebuď ako zahrabaná myš ktorá nemá slovo.