lichotky a dotyky po zadku od priatelovej tety

Príspevok v téme: lichotky a dotyky po zadku od priatelovej tety
mickazet

Ahojte. Takze odkial zacat. Priatelova mama ma sestru ktora zije v lezbickom vztahu. Jej partnerka je mojmu priatelovi kvazi teta kedze este niesu zobrate a ona je ta o ktorej bude tema. Zacalo to este v lete na dvore kde sme vsetci grilovali a v tom mojmu priatelovi zacala hovorit lichotky typu zlatko a zaroven dotyky za zadok. Vtedy som to az tak neriesila kedze pridu k nam na navstevu raz za cas. No to iste sa zopakovalo zhruba pred tyzdnom ked sme boli na nakupoch a priatelova mama bola s nimi dohodnuta ze pridu. Prisli za nami do obchodu a priatelova kvazi teta ho opat chytila za zadok a povedala mu ahoj zlatko. Priatel jej nic na to nepovedal ale ohradila som sa ja za co som potom vysla ako ja ta najhorsia. Nevyrobila som ziadnu ziarlivostnu scenu len som jej normalne povedala nech s tym prestane a nerobi to v mojej pritomnosti. Priatelovi som tiez povedala svoje a on iba na to ze : neziarli na moju rodinu. Ked som zacala hovorit s nou Na to ona mne povedala ze: ja mam 35 a mne nik nebude vraviet co mam robit celkom niesi normalna. A do toho potom zasiahla jej partnerka ze kvoli comu vyhladavam problemy tam kde niesu a ze predsa jej partnerka je v rodine 15rokov a snad sa nebude mna pytat co si moze dovolit a ktomu nakoniec povedala ze je smutne ked nepoznam srandy a spravam sa ako stara zena. Tak ja poznam ine srandy nie taketo. Myslim si ze to kolko je v rodine nehra rolu v tom aby vedela ako sa spravat. Ja napr svoje sestry nechytam za zadok a ani neoslovujem zlatko ako ona mojho priatela. Vsak dobre pozna ho od malicka kedze priatel ma 26 ale to neznamena aby musela taketo veci robit. Priatelova mama sa tiez chcela o tom este doma bavit kedze byvame u nej ale nakoniec mozno na to zabudla alebo sa nechcela o tom bavit. No a samozrejme priatelova akoze teta si akoby teraz drzi odstup kedze maximalne ma len pozdravi a to je cele. Niesom ziarliva furia ak si to mozno budu mysliet viaceri ale taketo spravanie ja nemusim. Dobre vsak nech spolu vychadzaju ale nech ho nechyta za zadok a neoslovuje ho zlatko. Ako by ste sa vy k tomu postavili a celkovo aky mate na to nazor. Suhlasite s jej spravanim?

mickazet

Alicaalica: presne tak. A este sa bavit na ukor toho a mna vykreslit ako najvacsiu ziarlivku. Ta zena sa zatial stiahla ma odstup tak dufam ze sa to nezopakuje. Vsak ako som povedala. Nech spolu vychadzaju a nevadi mi taky klasicky pozdrav ale tapkanie po zadku a este takym intimnym sposobom a to oslovenie zlatko s tym moc ja stotoznena niesom a brat to ako srandu. Naozaj ani mi doma sa takto k sebe nespravame ze sa chytame za zadky. A je jedno ze je v rodine 15rokov. To ju neospravedlnuje takto sa spravat. Ale suhlasim s tebou kazdemu normalnemu cloveku by to vadilo.

AlicaAlica

Ludia, ale predsa len je to "cudzia" zena. Nie su rodina a este ked predtym mala taktiez muza. Zakladatelka, tiez by mi to vadilo ako tebe. Mali by respektovat, ked ti take spravanie vadi. Ved predsa z ich strany o nic nejde, tak preco s tym nechcu prestat? Jedine preto, lebo sa im to paci. Ale je to nerespektovanie tvojej osoby. Podla mna.

minikonka

Hej, tento prispevok tu uz urcite bol.
Vtedy sa zadavatelka pytala, co ma robit a ako by sa nam toto spravanie pacilo.. Myslim, ze sa to uzavrelo tym, ze zadavatelka nakoniec priatelovej tete telefonovala a povedala jej, co jej vadi, reakcia priatelovej tety bola, ze nie je normalna... a tym tema skoncila.
Co sa v podstate opisuje aj tu...
Neviem s cim dalej, chce mickazet poradit...
Myslim, ze teta pochopila a sprava sa teraz tak ako sprava - t.j. drzi si odstup, takze si vlastne dosiahla, co si chcela.
Zjavne Ta to vsak stale trapi...
No neviem, mozno by naozaj pomohol odbornik... Osobne nechapem z coho mas akoze strach??? Ze Ti 35 rocna lesba preberie Tvojho draheho, ktoreho pozna 15 rokov a videla ho vyrastat????
A myslis, ze Tvoj muz by mal chut na staru lesbu??? Ked uz to tak musim napisat...
Podla mna mas problem inde. Si ziarliva aj na ine zeny, podviedol Ta priatel predtym, alebo preco konkretne Ti vadi iba tato teta?
Na oslovovani zlato v rodine nevidim nic zle... To ze ho klepne po zadku tiez nie...ak je to myslene zo srandy.. a zrejme je to mozno jej prajav kamaratsva, podpory... To Ti vadia aj rodinne bozky na lice, ak prichadzaju od opacneho pohlavia???

mickazet

Keno: je lezbicka a ano mala v minulosti priatela. Dopocula som sa to este v lete minuleho roku ked sama sa vyjadrila citujem: neviem si predstavit ze by som bola doteraz s mojim byvalym. Hned ma to usvedcili v tom ze nebola lezbicka od zaciatku. Neviem o co jej ide. No dufam ze ked teraz si drzi odstup tak to uz nespravi. A povedala som jej svoj nazor nezostala som ticho. Priatel mi len vzdy na to odpovie ze nemam ziarlit na jeho rodinu.

neviem11111

nechapem co ti vadi. priatel na teba podla mna zareagoval uplne primerane - nebudes mu snad ty hovorit taketo veci. pozna ho od jeho 10 rokov ak som spravne pochopila, zrejme maju dobry a priatelsky vztah, je to lesbicka a v dlhodobom vztahu, je to pre neho rodina a aj on pre nu, tebe moze byt suma fuk ako sa zdravia, pokial si nedavaju jazyckovu.

adr1a.

Uz si to tu riesila. Tento prispevok tu uz bol. Zrejme sa nic odvtedy nezmenilo. Zrejme ti byvale reakcie odpovede nesedeli nevyhovovali nepomohli ai. Alebo to stoji na mrtvom bode, teba to zoziera dusis to v sebe a potrebujes sa z toho vypisat dostat zo seba von. Ries to radsej s odbornikom