Ahoj...mam 43 rokov a partnera,ktory je odo mna mladsi.Zijeme spolu skoro 2 roky,zo zaciatku fungovalo vsetko super co sa tyka intimneho zitia.Dnes ale mozem povedat,ze uz na sex chut nemam.Stacilo by mi raz za mesiac mat styk.Viem,ze u chlapa,ktory ma 37 je to velmi malo,ale ja sa neviem donutit a mam pocit,ze mi to ani nechyba.Prosim,nekomentujte nas vekovy rozdiel,ten sme nikdy neriesili...Chcela by som len vediet,ako to funguje u vas zien nad 40.Je to neprijemne sa nato pytat,ale ja zacinam mat pocit,ze som chora...
Dakujem
sex po 40?
Mate uplnu pravdu...
Samozrejme ze nepotrebujem hnupa co bude na mna dvihat hlas a bude zly...on je dobry...len jemu to urcite chyba a ja si neviem pomoct.Vzdy mam vyhovorku...nie migreny ale snazim sa vyvolat radsej hadku aby som potom nemusela.Nenavidim sa zati.Predtym som mala manzela ktory pil a bol agresivny.Tento nepije....Co vlastne chcem?Pritom o vsetko sa postaram .Som zly clovek.Je ten sex naozaj tak dolexity?Pripadam si ako zvierata co musia... :-(
Tak potom podľa mňa nemáš ani tak problém so sexom, ako so vzťahom všeobecne. Zváž, čo je pre teba v živote dôležitejšie a cennejšie, či mať doma starostlivého chlapa a sexovať s ním minimálne, alebo sa zoznámiť s niekým príťažlivejším, kto možno nebude taký starostlivý otec.
Mimochodom, skoro na každom chlapovi sa dá zapracovať, len to chce čas.
podla toho co citam co si napisala pod mojim prvym prispevkom ta prestal pritahovat lebo sa sprava ako stara mama. Prestavas v nom vidiet praveho muza a preto ta nepritahuje. Toto je jasna pricina nie vek. Vek s tym nic nema. On proste zozenstieva. Preto mnoho zien nema o tzv. dobrych chlapcov taky zaujem ako o tych borcov. Lebo prilis dobry chlapci posobia na zeny zensky. A len lezba by tuzila mat v posteli zenu.
tu nejde o to aky je medzi vami vekovy rozdiel alebo kolko mas ty rokov. Ja som mala frajera pred par rokmi co mal len 29 a tiez sa mu do sexualneho zitia nechcelo. Inu nemal, len bol stale unaveny, pracoval vela lebo podnikal aj tabletky si kupoval ale nepomohlo. Nerobili mu dobre na tlak. Takze to nieje o veku. To je o libide a potencii u kazdeho jedneho cloveka. Moze mat niekto 25 a nema na sex chut alebo mu nechce stat a niekto moze mat 50 a chuti ma dost. Je to aj o povahe cloveka. Tak ako je to so sportovanim, jedenim ci pracou. NIekto sa do toho ma a niekto za nic. Kazdy sme ini.
ten tvoj ta uz mozno tak nepritahuje a stracas na neho chut to sa stava ked sa dvaja poznaju uz dlhsie ze je to uplne ine ako na zaciatku, upadnete do stereotypu a netuzite tak po sebe.
Mam jedneho syna a on ma 2 male deti ktore su s nami kazdy druhy tyzden.Su strasne rozmaznane a odoberaju mi energiu.On je az prilis starostlivy a ja som v nom prestala vidiet muza.Mam pocit xrazu zeam pri sebe chlapca ktoremu treba vsetko vysvetlit polopate.V sexe je uzasny a antikoncepciu ani nic neberiem.Len ked ho vidim ako s nimi sedi ako kocka a dezi ich pod kridlami,lebo oni nedokazu byt ani na sekundu same a v momente ked ho nevidia?dostavaju zachvat akoby mali 2 roky.Maju 6,5 a 8.Vtedy mam pocit ze zijem so zenou.Nedokazu sa same hrat v izbe ani na chvilinku.Vraj ci sa maju hrat same...Moj syn vyrastol sam a vedel sa prehrat.Toeto nie.Asi je to vsetko tym,ze ma predtal pritahovat ako chlap.
Ahoj. 40 je ešte príliš málo, aby si to redukovala na 1x za mesiac, pokiaľ nemáš objektívne príčiny. Máš deti? Stretávate sa niekde alebo žijete spolu? Nemáš zdravotné ťažkosti? Myómy, bolesti v malej panve, kedy ti naposledy robili hormonálny profil? Akú antikoncepciu berieš? Neberieš kortikoidy, antidepresíva? Aké berieš iné lieky? A partner ťa vôbec priťahuje alebo si s ním preto, že sa nikto iný nenašiel? Všetko toto ovplyvňuje chuť na sex. A samozrejme ostatného pol roka takmer v kuse lialo, čo na chuti tiež nepridá, hlavne ak je človek unavený. A všeobecne radosť zo života máš?
Pozvažuj, čo z horeuvedeného na teba pasuje, či sa niečo z toho dá vylúčiť, napraviť alebo zmeniť. Ak je všetko horeuvedené v norme, potom sú iné možnosti ako zvýšiť chuť na sex.
Ja mám o dosť viac ako ty, partner je tiež mladší, a abstinujeme, len keď už sa ozaj nedá :)
skus to riesit s gyn urcite ti bude vediet poradit :) myslim ze nie si chora, u kazdej zeny je to ine