Ahoj...mam 43 rokov a partnera,ktory je odo mna mladsi.Zijeme spolu skoro 2 roky,zo zaciatku fungovalo vsetko super co sa tyka intimneho zitia.Dnes ale mozem povedat,ze uz na sex chut nemam.Stacilo by mi raz za mesiac mat styk.Viem,ze u chlapa,ktory ma 37 je to velmi malo,ale ja sa neviem donutit a mam pocit,ze mi to ani nechyba.Prosim,nekomentujte nas vekovy rozdiel,ten sme nikdy neriesili...Chcela by som len vediet,ako to funguje u vas zien nad 40.Je to neprijemne sa nato pytat,ale ja zacinam mat pocit,ze som chora...
Dakujem
sex po 40?
co tak sa s nim o tom porozpravat?
Biela kobra
Ano ked uz k tomu pride,uzivam si to.Mas pravdu,zacnem mysliet len na to dobre a zle skusim vypustit von
Kafe
Deti su u nas kazdy druhy tyzden na cely tyzden.Maju striedavu starostlivosť pol na pol.Takze 2 cele tyzdne v mesiaci su s nami.Jasne ze keby to bolo len 2 dni tak by som bola hnusna to riešiť.Nevies si predstavit kolko maju hraciek.Vsetko chcu ale ked to dostanu...od voanoc je este vsetko v krabici,lebo ich to nezaujima.Nesmies dieta drzat pod kridlom len preto,ze jeho rodicia su rozvedeni.Dieta sa musi trosku naucit samostatnosti.Ale dostat zachvat az triasku 5x denne len preto,xe nevidi otca pol minuty lebo si odskocil na toaletu,je uz extrem.Takto sa ozaj chova dieta,ktore ma rok a nie 8.Nejdem toto viac ja riesit.Ako si ich vychovavaju nie je na mne.Ja s tym nic neurobim.Ich chovanie vypustim z hlavy von a ked...odidem do izby si citat.
vieš si predstaviť, že by si ty svoje 6r dieťa videla 2x do mesiaca?? Vôbec by si netúžila byť s ním každú sekundu, ale nechala by si ho hrať sa samé v izbe? Ako prepáč, ale toto ti neverím. Samozrejme že decká sú na otcovi nalepené, lebo ho jednoducho POTEREBUJÚ. A našťastie je to vzájomné a otec ich potrebuje tiež. Neviem, či sa vídajú aj cez týždeň, ale ak nie, tak byť s vlastnými deckami dva sprosté dni je sakra málo. Ja byť v takejto situácii, tak aj 8r decko vláčim na rukách od rána do večera, lebo potrebujem FYZICKY byť S NÍM doslova a do písmena každú sekundu. Proste ten deficit kontaktu si vynahrádzam extra kontaktom vtedy, kedy môžem. To neni rozmaznanosť, ale len nepochopenie situácie v akej sa decká i partner nachádzajú, nepochopenie ich potrieb, lebo ty si v takej situácii nebola a nikdy si nemala decko kdesi v kely preč dlhé roky. Nemôcť ho vystískať kedy chcem, ale iba raz za dva týždne.. bože, des.
.
Ak ti partnerove deti vadia, raz to nejak prekusni a raz si sprav na víkend program a venuj sa sebe. Tak nebudeš mať pred očami obraz, kedy ti partnerovo správanie vadí. Tiež skús nejaké afrodiziakum v potrave: koriander, zázvor, vanilka, škorica, chilly... a trochu pochopenie pre partnera tiež nezaškodí.
Na druhej strane hovoríš, že sex s ním je (resp. býval) úžasný. Znamená to, že keď sa ti podarí preklenúť tú nechuť, tak potom si to už užívaš? Alebo už ani to nie je, čo bývalo?
V tom prípade by možno pomohlo dať si na chvíľu pauzu. Ale ja by som takého chlapa nezahadzovala, ak je ešte šanca niečo s tým spraviť. Jeho deti časom odrastú, nebude pre ne už taký zaujímavý, aby sa na neho stále lepili. Ak nešportuje, môžeš ho nahovoriť na nejakú športovú aktivitu. Ak sa mu nebude chcieť, choď to toho s ním. Popros ho, nech ti spraví masáž nôh alebo chrbta. A aj keď sa ti nechce sex, aspoň ho každý deň prinajmenšom raz pohladkaj. A ak s tebou naozaj nič nepohne, skús navštíviť psychologičku, možno na niečo prídete spoločne.
Az tak otvorene sme o tom nehovorili lebo nikdy nikto nezacne o tom hovorit.Mozno keby sa ooytal...sama neviem co ale povedala by som.Len chlap take veci nepochopí ked ma zena z niecoho depky a to jej brani sa uvolnit.A ja z nicoho nic zacat neviem.Ano,prituli sa ale ked z mojej strany ani obraz ani zvuk tak si zacne pozerat tv.Bez dudrania.Je mi to tak neprijemne o tom písať ked viem ze inde to funguje.
rozpravas sa o tom s priatelom? aky ma on nazor? on javi zaujem o sex casto? mali by ste sa otvorene porozpravat, mala by si mu povedat uprimne, preco sa deje to co sa deje, a spolu to skusit zmenit.. mozno by si nasla ,, samca ,, ktory by ta nesmierne pritahoval svojou muznostou ale ostatne by mu totalne chybalo..ak mas priatela rada, skus to s nim otvorene prebrat, urcite to aj jeho trapi, ze sex sa z vasho zivota postupne vytraca
Biela kobra...robim ako pises,ale nepomaha to :-(
Neviem...ja som si toho vedoma,ze taketo chovanie nie je primerane mojmu veku.Nerobim to stale s tymi hadkami...to by usiel uz davno.
Ale vidim co pisete,ze to nie je normalne viac u mna ako u neho.
mozno problem nie je len v tebe :) musis to riesit.
"snazim sa vyvolat radsej hadku aby som potom nemusela"
celkom smutne, ked sa takto sprava jedna dospela zena.
Sex je dôležitý. Len ak si nastavená na to, že ho "treba", nie je to dobre. Človek by mal v tomto prípade robiť len to, čo chce, a nie to, čo treba. Prax, hlavne pre ženy, je však často iná... Skús zapracovať aj na sebe a ak sa to bude dať, znova sa do neho zaľúbiť. Znovu objavovať jeho mužské hodnoty. Veď ty s ním žiješ, tak ho snáď môžeš pomaly manévrovať tak, aby sa obliekal, ako sa ti páči, voňal, ako sa ti páči, robil veci, čo sa ti páčia. Ak ti to teda za tú robotu stojí, ale ako vravíš, opilcov a hulvátov je dosť, a dobrých chlapov neprideľujú za zásluhy. Verím, že nájdeš k nemu zasa cestu.