O čo mu ide???

Príspevok v téme: O čo mu ide???
lauritunka

Ahojte, v skratke, chodila som s jedným debilkom, vtedy ešte normálnym chalanom, nie dlho, vyzeralo to na toho pravého, až sa z ničoho nič otočil, nebol taký, ako pred tým, zrejme si začal na vzťah zvykať, pobláznenie zmizlo a zrazu nevedel, čo chce. Skončilo to fiaskom. Môj názor je, že nevie, čo je to vzťah a byť vo vzťahu a je to totalný zbabelec a vmojich očiach to už nie je ten pravý, ktorého som poznala pred tým. Viem, že už ho nechcem.
Lenže teraz, po dvoch ci troch mesiacoh sa zacal ozývat, stále mi vypisuje, najprv sa ospravedlnil za svoje chovanie, potom že ako sa mam a podobne somariny. Dost často ma kontatuje. Nereagujem. Ako vážne by ma zaujímalo čo odomna teraz ako chce. Už mi to začína vadiť. Povedzte svoj úprimný názor prosím. Veľká vďaka

Patrek

Ak nemas chut s nim pokecat tak proste to cele uzavri. Zavri dvierka a zi si zivot po svojom. Nestoji ti nic a ani nikto aby si sa rozculovala. Urcite si mu zacala chybat a mozno mal nejaku inu o ktorej si myslel ze je lepsia ako ty, tak teraz sa prepiskal. Nuz jeho chyba. Aj ja som sa sklamal ale uzavrel som to, teda vlastne este len to idem urobit. Niekedy je treba zahodit veci a ist dalel. Spoznavaj ludi a mozno raz narazis na niekoho, kto si ta bude vazit.

lauritunka

Patrek, v tvojom prípade ide o stereotyp, ktorý tvoja draha prežíva.stale ta ma rada no neuvedomuje si to lebos te už spolu dlho. netreba tlačit napílu treba chvílenku vydržať a uvidite ako sa to vyvinie. a ano myslim si, že je to len take obdobie, že potrebuje sukromie a samotu a potom jej určite zachýbas a vráti sa.ach tie vztahy :(

lauritunka

takže ďakujem za postrehy a úprimnosť v prvom rade. tak ja mu nemienim dat druhu sancu (dufam že ma nezlomi).Dost to pokaslal tým ako sa nakonci zachoval, nebudem to tu ani radsej rozpisovat, lebo sa normalne hanbim že som s takým chodila. chcela som len vediet o co mu ide. preco to už skratka nenecha tak a nevsima si ma tak ako ja jeho. suhlasim že nerozhodný ldia by nemali ist do vztahu.
Stretnut sa s nim nemienim potom, ako sa zachoval. Ale mam sto chuti mu už na jednu z tých sprav proste odppísat nech ma necha na pokoji ale viem, že sa len rozculim a za to mi to nestoji.ale premýslam co proste odomna teraz ako ocakava.Ako co ma skusa že ma chce zas len na chvilu do postele a potom to iste? lebo ako to si aj myslim. on lutuje už teraz to co urobil.už zistil zrejme ze mu chybam.alebo mu chýba sex.a stve ho aj to že mu neodpisujem

Patrek

Sme veru podobne na tom. Viď diskusia pod tvojou. Ver mi že druhú šancu sa neoplatí dávať. Je to iba zahrávanie s ľudským srdcom. Skús sa s ním stretnúť a povec mu svoje pocity že proste už nemáš záujem. Určite bude ľutovať že sa tak vôbec niekedy správal a že urobil chybu, ale to už teba nemusí zaujímať. Po tom dlhom rozhovore úplne ukončiť kontakt, nech si chlapec uvedomí a obúcha hlavu o stenu. Nerozhodné typy sa jednoznačne nemajú čo jebať do vzťahu ak nie sú na to buď pripravený, nerozhodný a nemyslia to vážne. Ak si bola ideálna partnerka a on si to nevážil tak teraz bude dlho hľadať čupku ktorá mu dá to čo ty a možno ju ani nikdy nenájde. A to ho bude žrať celý život. Najhoršie je ak sa správny človek dá dokopy s nesprávnym. A po tých troch mesiacoch je už naozaj neskoro, aj keď nikdy nie je neskoro ale určite nie v tomto smere.