O čo mu ide???

Príspevok v téme: O čo mu ide???
lauritunka

Ahojte, v skratke, chodila som s jedným debilkom, vtedy ešte normálnym chalanom, nie dlho, vyzeralo to na toho pravého, až sa z ničoho nič otočil, nebol taký, ako pred tým, zrejme si začal na vzťah zvykať, pobláznenie zmizlo a zrazu nevedel, čo chce. Skončilo to fiaskom. Môj názor je, že nevie, čo je to vzťah a byť vo vzťahu a je to totalný zbabelec a vmojich očiach to už nie je ten pravý, ktorého som poznala pred tým. Viem, že už ho nechcem.
Lenže teraz, po dvoch ci troch mesiacoh sa zacal ozývat, stále mi vypisuje, najprv sa ospravedlnil za svoje chovanie, potom že ako sa mam a podobne somariny. Dost často ma kontatuje. Nereagujem. Ako vážne by ma zaujímalo čo odomna teraz ako chce. Už mi to začína vadiť. Povedzte svoj úprimný názor prosím. Veľká vďaka

hijo hijo

A mali ste uz spolu styk? Ak ano tak potom mu chyba sex lebo nema nijaku inu po ruke. Ak ste sex nemali tak si asi uvedomil ze si ina a chybas mu. Viac si ta vazi ako tie co rychlo daju.

lauritunka

sak ja som ho aj poslala kadelahsie a normalnemu cloveku to myslim si že docvakne že ked už ani na tretí krát nereagujem, tak ho mam v p... ale on furt nie a nie prestat vypisovat.
ja mam v tom jasno.mam svoju hrdost a svoje presvedcenie o tom, že tudy cesta nevede.to on asi stale nevie co chce.
druhú, to si myslim že nemal.on hladal vždy dokonale dievča. ale nikto nie je dokonalý. aj ked o sebe si myslel, že j. ale nie je.
chcela som sa len poznať nazory nezainteresovaných ľudí o tom, o čo mu ide :D takže ako každý chlap (česť výnimkám), chýba mu sex a myslí si, že sa ponížim natolko že mu pankovi vyhoviem :D

bzdocha

vreck a čo keď ona mu začala chýbať? Nie telesne ale duševne, jej rozhovory s ním, jej prítomnosť mu chýbajú, jej blízkosť, čo ak? Nato si nemyslel. Je také príslovie
LEN V HODINE ODLÚČENIA ZPOZNÁME HĹBKU LÁSKY

wreck

neviem preco reakcia na mna. :-) diovka chcela vediet na com je, tak som sa nebal jej to napisat. o co ine by mu uz len mohlo ist...? :-)

tych co by ju chceli len vydret, ked nie je ziadna ina, este bude. tak nech je na to pripravena.