Zamilovaná do černocha

Príspevok v téme: Zamilovaná do černocha
Amina1

Ahojte,
bezhlavo som sa zamilovala do černocha. Sme spolu takmer 3 roky, dennodenne a študujeme aj na rovnakej VŠ. Rozumieme si, ale na nátlak môjho okolia začínam váhať. On ma už v lete volá k nim do Egyptu, ale moje okolie sa búri, že ho nechcú medzi sebou a už tobôž by nevedeli prijať dieťa tmavšej pleti.
Ja ho mám rada, on by už chcel rodinu. Tento rok končíme VŠ, takže sa naše cesty buď rozídu, alebo .... Čo robiť?

Filip TT

v nazve temy sa spomina ze je cernoch - ono nie je dolezita rasa - farba pokozky, ale kultura z ktorej pochadza. On ked doma zo svojej rodiny zazil urcity model ako ulohu ma manzel a aku manzelka, tak toho sa len tak lehko nezbavi.

Neikto radi, ze navzajom sa tolerujte - to ale prave v jeho rodine nemusi byt - tam moze mat jednoznacen veducu ulohu muz, takze ty budes musiet prijat cely moslimsky model v egyptskej variante ako je u neho zavedeny.

AliMu

Tu je krátke video - klikni v pravo dole na obdĺžnik a objavia sa ti české titulky - známeho černošského boxeristu Muhammada Aliho - o miešaní rás:

www.czechfreepress.cz

Magdulienka

Záleží len od vás ako váš vzťah bude fungovať. Nie si jediná, ktorá sa "zaplietla" s černochom a poniektoré vzťahy naozaj fungujú. Musíte sa navzájom tolerovať. Však po SK behá nie jedno mulatčiatko a mimochodom sú to nádherné, zlaté deti.