Ahojte,
bezhlavo som sa zamilovala do černocha. Sme spolu takmer 3 roky, dennodenne a študujeme aj na rovnakej VŠ. Rozumieme si, ale na nátlak môjho okolia začínam váhať. On ma už v lete volá k nim do Egyptu, ale moje okolie sa búri, že ho nechcú medzi sebou a už tobôž by nevedeli prijať dieťa tmavšej pleti.
Ja ho mám rada, on by už chcel rodinu. Tento rok končíme VŠ, takže sa naše cesty buď rozídu, alebo .... Čo robiť?
Zamilovaná do černocha
to su len obycajne sladke reci
Môj kamarát vychováva mulatčiatko a nádhernejšie dieťa som ešte nevidel. Má síce kučeravé vlásky, nie je až tak tmavý, ale okolie ho prijalo a doslova ho každý obdivuje.
Vo vašom vzťahu ide hlavne o to, čo cítite vy dvaja a ako vnímate váš vzťah. Ak sa budete tolerovať, vydrží vám to, aj napriek tomu, že máte iný spôsob života, pochádza z 2 rôznych svetov. Nemyslím, že si taká pochabá, že by si si pred tým, ako s ním uzavrieš manželstvo nepremyslela nástrahy a pre a proti.
Čo sa týka rodiny, tak rodičia ho tolerujú, na ostatných kašli. Možno by netolerovali ani belocha, ani nikoho, lebo by hľadali len chyby. Ak sa máš blbo vydať, tak môžeš mať blbého aj belocha, kresťana....
Inak v SR nežijú len kresťania, takže nástrahy číhajú aj tu (napr. Židia tiež nie sú výhra).
Na príspevky typu: "sprav si zmluvu so štátom,..." kašli. Žeby, závisť?
Nechapem naco ta taha do Egypta.
Ak je so Sinaju, tak tam ani nechod. (Arish, Hasna, Al-Quosimah & Ismailia).
GFDSA taketo typy poznam :) poviem ti tajomstvo... cernochov nema rad skoro nikto. A to ani samy cernosi a to je vedecky dokazane preto napr v USa su tvrde antidiskriminacne zakony ....
takze sa uvedom ze mulatov alebo ernochov niekto obdivuje... ano mozno tak percento ale celkovo ich svet nema v laske...
Ahoj, nejde o to čo si myslí tvoje okolie, ale čo si myslíš ty! inak mulatka(chlapec/dievča) sú nádherné deti! Keď ho ľúbiš(priateľa), tak nie je čo riešiť!si predsa dospelá, a tvoje okolie by to malo pochopiť! to ešte nevideli mulatky? sú to krásne deti! takých ľudí každý obdivuje!
Stoj si za tým čo cítiš, keď to nepochopia teraz tak neskôr určite! ja už od malička zbožňujem černochov a veľmi som takého priateľa mať chcela, ale ešte som na neho nenatrafila, ale mám ešte času.... keď ty to šťastie máš tak si ho váž! DRŽÍM PRSTY!
No a to, ako teba vezmu v Egypte, nad tym si nerozmyslala? Ze jeho tu tvoja rodina neprijma je jasne, ale co budes robit, ked ta v Egypte ako bielu europanku neprijme jeho rodina? Budes tam sama a cely zivot trpiet iba kvoli detom? Ja by som sa na to vykadila - robit prachovku nejakemu moslimovi. Teraz je vsetko krasne, ale "zamilovanie" po nejakom case vyprcha a ty sa budes bit do hlavy, aka si bola hlupa, ale cesty uz spat nebude. Radsej krestana, ci uz bieleho alebo cierneho, ale krestana...
xixi zase sa netvarme ze vsetci su taki.... je to imho len zvysene riziko a imho normalne nema zenska zapotreby ho podstupit
kamoska sa este za totality pocas studii zamilovala do cernocha, mali spolu dvojicky- dievcata. Skola skoncila, laska skoncila, po dohode rodicov dievcatka zostali zit s mamou v Bratislave, otec sa vratil do svojej krajiny. Zial, dievcata boli po otcovi tmave, typicke kucerave vlasky, crty tvare. Nezapadli do skolky, skoly, tak kamoska im umoznila odist zit za otcom, s ktorym boli v kontakte. Tragedia- tu boli prilis cierne, tam prilis biele. Nezijem na Slovensku ani v Cechach, asi sa to tam aspon trosku zmenilo, ale porozmyslaj aj o tomto. Alebo odist zit do krajiny, ktora je tradicne benevolentna k miesaniu ras.
ty si sa uz rozhodla, takze nejake rady su tu zbytocne.
Napis statu prehlasenie, ze vsetky pravne naklady , ktore vzniknu v buducnosti s vymahanim deti si zaplatis sama .
Prosim vas, ake rozhovory s jeho rodinou. nepoznate ich mentalitu. Ona je len vstupenkou do EU. Krestania v Egypte su nie ti isti ako tu. su tam dohadovane manzelstva, teda kultura podobna aj moslimom.
Mam znamu, ktora sa vudala za spoluziaka z Afriky. Po 3 rokoch sa rozviedli, neplati uz 10 rokov ani cent na 2 deti a uz si stihol doniest manzelku zo svojej krajiny. Nastastie neisla ani na navstevu ku jeho rodicom, doslo jej velmi skoro, ze by prisla o deti, aj ked ju prehovaral .
Ja nechapem tieto baby, vedia o rizikach a robia presne naopak. Mudry sa uci na chybach inych.
hlavne si to este nechaj prejst hlavou