POLITICI

0vecka

inak staci sa pozriet na tych debilkov co chcu spravit revoluciu.... uplna blbost. Revoluciu spravit by nebol problem problem je dohodnut sa ze co po nej a to sa ludia dohodnut nevedia

mam56

Ja ako opozičný (externý) politik by som chcel povedať k tomu len toľko, že mi príde dosť divné to, že je v opozícii toľko strán. To nie je kritika, ale konštatovanie.
Asi rozumnejšie by bolo to, keby sa opozičné strany spojili a vytvorili jednu veľkú stranu. Teraz sa to už samozrejme že nedá spraviť, ale v ďalšom volebnom období podľa mňa isto.
Treba voliť podľa mňa na základe toho, čo tie strany spravili v minulosti a nie na základe ich volebných programov, ktoré budú po voľbách aj tak modifikované do iných verzií.
Ja budem voliť tých, čo budú v budúcej koalícii. Aspoň už viem, čo od nich môžem čakať, či už pozitívne alebo negatívne.
Je dobré mať stabilného nepriateľa alebo "public enemy".
Čo sa týka časopisov a televízie - ľudia to vyhľadávajú preto, aby sa zabavili. Väčšina ľudí predsa nie sú intelektuáli.
Let me entertain you.
Inak, nemajte obavy, poviem vám vždy, čo budem považovať za podivné alebo negatívne, bez servítky, ale slušne.
Hej, ešte sa vyjadrím k Anglicku. With or without you - len to im trebalo povedať:-)
www.youtube.com

0vecka

Moireal nemyslim si ze by mali problem nieco povedat... skor to nikoho nezaujma... inak tym ze je sk mala krajina tak ma aj ovela vyssiu sancu si vladnut ako chce...napr take ÙSA tak tam fakt ze sanca neni...

Moireal

Problem je aj v tom, ze Slovensko je mala krajina. Mala krajina sa lahko ovlada. Tym, ze sa lahko ovlada, sa mysli, ze sa aj lahko manipuluje, zastrasuje a obmedzuje. Ludia sa boja povedat si svoje napriklad na protestoch. Bola som na takom jednom a ked k nim isiel moderator s mikrofonom v ruke, vsetci cuvali dozazu, akoby mal lepru. Tak to je. Slovaci niesu hlupi, su len zastrasovani, manipulovani v nazore a osobnej slobode. A to hlavne prostrenictvom trhu prace, zdravotnictva, skolstva. A hlavne su proti sebe, tak ako sa aj tejto diskusii ukazalo. Sirit reci typu "Slovaci su blbi a zavidia", je zbytocne, lebo takych ludi je vela a Slovaci su takito len v dosledku zastrasovania a naivity. Naivita sa ukazuje v tom obrovskom pocte politickych stran snaziacich sa dostat do vlady. Na taku malu krajinu je tu politikov az az. Vyuzivaju ten ludsky strach, odvadzaju ich pozornost na ine tragedie, aby boli ludia plne zamestnani. A tak aj ti, co by radi nieco zmenili, zostanu cusat doma alebo sa budu rozkrikovat v krcmach a na internetovych forach.
Co sa tyka utecencov, este pred kratkym casom boli v Nemecku protesty v prospech utecencov, vyrobky na financnu zbierku v ich prospech a pod. A teraz sa im otvaraju oci. Uz je ale neskoro plakat nad rozliatym mliekom. Merkelova mozno nakoniec odstupi alebo proste nedostane podporu ale problem tu uz je a bude sa stupnovat.
A hoci by bolo naozaj super, keby sa ludia na Slovensku viac burili proti zlym podmienkam a ukazali svoju nespokojnost, da sa pochopit,preco to nerobia. Navyse toto cele cloveka obera neskutocne o energiu.
Radsej sa treba snazit tu energiu si niekde doplnat a nie este viac vysavat....

0vecka

jajo85 to je blbost lebo to nikdy fungovat nebude... ak by sme mali priamu demokraciu tak nas vyrazia napr z EU zlacnie alcohol a cigarety atd proste budu sa robit chujoviny

jajo85

IQ slovakov nie je horsie nez inde. Ale problem je skor v mentalite ze cim slovaci ziju o co sa zaujimaju a tu musim dodat ze ak je najcitanejsim periodikom novy cas a medzi najsledovanejsie tv programy patri napriklad farma tak to asi tiez o niecom hovori. Slovaci mi pripadaju vacsinou taki sedlaci len kydat hnoj, sklopit usi a stazovat sa.
Co hovorite na priamu demokraciu ?

Kýčera

Mesačný princ, ja si myslím, že autor to zaradil správne! Cvoci, politici, to sú podstatné mená mužského rodu, a že ich je v politike väčšina, je pravda. Takže je to väčšinou MUŽSKÉ OCHORENIE! Oceňujem autorov esprit!!!