AKO ODSTRANIT DEBILOV Z POLITIKY.
POLITICI
Tasty, dievčica, aj ja Ťa pozdravujem a citím sa skvelo!!! Dík, že sa staráš! Tak si si povedala svoje a ja tiež! Len nedokážem pochopiť, prečo mi adresuješ všetky svoje POZITÍVA - "plnú závisť, nenávisť, vyvyšovanie sa v každom jednom slove..."?
tasty problem je v tom ze neexistuje spolahlivy sposob ako nechat volit len tych ktori aspon aku taku sajnu maju...
kýčera, je to môj názor, a ty mi ho vziať ani nikto iný nemôže, takto vidím demokraciu, to je môj názor! :-)
a k tvojmu príspevku len toľko
teraz sa cítiš dobre? verím, že tá plná závisť, nenávisť, vyvyšovanie sa v každom jednom tvojom slove adresovaná mne Ti urobil skvelý deň a pozdvihol pozitívnu náladu tvojho dňa, pozdravujem Ťa :)
Tasty, Ty NEMÁŠ ani poňatia o tom, čo je demokracia!!! Podľa toho, čo píšeš, usudzujem, že seba radíš do tých 20%. No, a tak Ti jedna z tých 80% vysvetlí, ako sa to Tvoje slovo píše, máš tam LAPSUS CALAMI! Luza má krátky vokál, a propos znamená - zberba, háveď, čvarga, holota,...Podľa mňa žiješ na Slovensku, slovenčinu by si teda mala ovládať na tých 80%, či?
Kycera co si este neuvedomuje vela ludi ze vsetky naozaj velke strany su za utecencov proti su len strany typu kotleba atd... takze moc tu tiez neni koho volit....
Kýčera co viem tak angela bola zatial celkom pricetna... myslel som si ze clovek ktori si mysli ze utecencom treba pomoct tak ze si ich nastahuju domov je velmi zriedkava zalezitost napr ako taky kohout ale bohuzial v nemecku ich je viac. Hlavne zeny su za co tak v okoli sledujem. Nastastie ale nie moja stara ale inak je ich tu takych dost co hovori ze sme bohata krajina treba im chudakom pomoct a tak...
80 % ľudí nevie ani o čo kratšie v politike,
80 % zo zloženia obyvateľstva sú tesne na spodnej hranici priemernej inteligencie
80 % je väčšina obyvateľstva SR
LÚZA volí LÚZU
o tomto je presne demokracia, na tomto je stavaná, nikdy iná nebude
-To vieš, politika nie je pre každého...Je to PANSKÉ HUNCÚTSTVO!
-Ovečka, a propos, tých, kt. volili Angelu, tým by si aké adjektívum priradil?
problem nieje to zesu tam debily (aj ked ty si asi pod pojmom debil predstavujes karieristu ktori nezastupuje zaujmy obcanov ale zaujmy sameho seba) ale problem je tam ze aj ked nejaky odide tak je tam hned dalsi a za to si mozu volici samy... akoze ak sa napr taky clovek ako prochazka dostane do politiky tak clovek co ho volil si fakt nic ine nezasluzi, clovek ktori este v politike nieje a uz sa ukazuje ako "moralna" autorita... co sa napr inych tyka napr fica tak jeho volici su menej inteligentni a tych uplne chapem...