Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Trápi ma akné.

Davina

Ahoj, mala som ten isty problem a trapila som sa s tym 14 rokov. Vyskusala som asi vsetko. Rozne masticky, kozmetiku.... Vela som o tom citala a vacsinou je to prejav problemu vnutornych organov. Minuly rok som bola v Amerike a nahodou som narazila na jeden prirodny produkt. Je vyborny na viac veci a tam je uznany aj ako liek na rakovinu. Zacala som ho uzivat pre nieco ine a po dvoch mesisch uzivania som si vzrkadle vsimla uzasnu plet a odvtedy stale pretrvava. Pre blizsie info ma kontaktuj mailikom :-)

Ninka15

Tiez som mala dlhe roky problemy s akne a uz sa naozaj vyhodim len raz za cas. Vyskusala som neskutocne vela druhou kozmetiky ale co mi najviac pomohlo odkedy uz nemam nic (fakt len obcas, a aj to len pred menstruaciou- malicke) je to Eucerin dermo purifyer. Milujem vsetky tie vyrobky tento rady! Mam gel, peeling a cistiacu vodu ktoru mam naozaj najradsej. Mam denny krem (zmatnujuci) a aj nocny krem. Poradila som to aj kamaratke ktorej tiez velmi pomohol. Naozaj oplati sa zainvestovat. Dokonca v lekarni mi vela krat povedia ze ho tiez lekarnicky pouzivaju :)

Lucka840

Ahojte :-) Ja za seba môžem odporučiť bylinnú masku Tarika, ktorá pomáha na akné, nedokonalosti pleti ale aj čierne bodky -odkaz odstránený- :-) A odporúčam prečistiť aj zvnútra prípravkom B-Skin alebo Aloe vera :-)

Majka001

Ospravedlňujem sa, ale zmizly mi priame adresy. Ale určite nájdete v kategórii Akné to, čo som mala na mysli. Zn. Hristina na akné a potom krém Krásna slečna.

Majka001

Ahoj, mám rovnaký problém, ale veľmi sa mi pleť zlepšila po používaní tejto čisto prírodnej kozmetiky www.zdravie-priroda.sk a ešte ti odporučím tento famózny krém www.zdravie-priroda.sk

tess

1. V prvom rade si prestaň umývať tvár viackrát denne, čím viac si ju budeš umývať, tým viac sa ti bude mastiť, lebo sa bude brániť pred tým neprirodzeným odmasťovaním ešte väčším mastením. Naša pleť má svoju ochrannú vrstvu, ale častým umývaním si ju úplne zničíš a tvoja pleť bude viac náchylná na rôzne infekcie a akné.

2. Voda po holení ja samý alkohol, na pleť príliš agresívna, prestaň ju používať.

3. Pleť si čisti maximálne (!) dvakrát denne, ráno a večer. Kúp si nejakú micelárnu vodu napríklad Mixa na citlivú pleť, nanes na tampon a očisti pleť. Neoplachuj. Chlorovaná voda z vodovodu môže byť pre pleť tiež príliš dráždivá.

4. Nájdi si nejaký dobrý hydratačný krém, vyberaj skôr prírodnú kozmetiku. Napr. Alverde je cenovo v pohode. Správny hydratačný krém spoznáš podľa toho, že po nanesení nebudeš mať na tvári mastný film, ale ani pocit napnutej pleti.

5. A nenapísala si nič o tvojom jedálničku, akné je často hlavne vnútorný problém

6. Dotýkaj sa pleti čo najmenej. V žiadnom prípade nič nevytláčaj, ani upchaté pory, ani akne.