Ahojte, chcela by som sa Vás opýtať čo vám pomohlo na akné. Mám 17 rokov a akné ma trápi už zo pár rokov. Pleť si umývam aj viac krát do dna, aby nebola mastná. Pomáha mi tiež aj voda po holení, ale akne mam aj na chrbáte a dekolte. Ďakujem za každú radu.
Trápi ma akné.
Precitajte si clanok o modrej hline (www.sibircanka.sk), je to celkom dobra vec, pouziva sa ako aktivny prvok v mnohych druhoch kozmetiky.
to si ani neuvedomujete a tvár si chytáme :) a nie nevyskušala som to a ani neviem čo to je :)
vyskusala si uz koloidne striebro?
ja tiez si neustale tvar chytam to je taka moja choroba uz :D
Ja som nenapísala že používam penu na holenie ale vodu po holeni :) a tá ma veľmi dobrý dezinfekčný účinok :) pleť mi vyčistí a odmastí.. kokosový olej som skušala a vôbec mi nepomohol, teraz používam každe ráno aj večer vodu po holeni a na tvári nemám ani jednu zapálenu výražku..
to je niekedy ťažké sa vôbec nedotýkať tváre
Obycajna zinkova mast z lekarne alebo kokosovy olej. A tak isto sa pocas dna nedotykaj svojej tvare, a ked uz ides s nou nieco robit, tak si dobre pred tym umy ruky, aby si si tam zbytocne dalsie necistoty nezaniesla.
Preco pre boha pouzivas penu na holenie na akne ? Mozno sa ti zda ze to pomáha ale určite to dráždi. Par rokov tiez mam problémy s akne a najlepdie vo mi kedy pomohlo je duac gel ten si ken vyrazku potiries a zmizne ja som ale castokrat sa toho ddotykala a potom to vyzera skaredo na to je fajn od la roche posay cicaplast pomaha na regeneráciu ale tiez som mala na chrbte dokonca celý mi zostal od flakov tak si robim taku kasicku zo sody bikarbony a este si potieram bio jablkovým octom . Poviem ti ze ak bol 100%hrozny tak teraz 50ninuz tento sposob pomohlo .. ale cjcela by som aby to uplne zmizlo je to obmedzenie ani na kúpalisko ani nič ...drzim palce .
Ahoj,ja som na akne pouzivala rozne peelingy a hluposti z drogerky,za ktore som vyhodila nemale prachy,ale najviac mi pomohlo sírové mydlo z lekarne...stoji okolo 2€...plet mam po nom jemnejsiu a aj vyrazky su menej viditelne :) za mna spokojnost