Nešťastná z váhy

Príspevok v téme: Nešťastná z váhy
Elisa1

Ahojte, meriam 172cm a vážim 64kg, čo je vzhľadom na moju výšku dosť. Potrebovala by som kvôli sebe, kvôli dobrému pocitu ale ak kvôli práci dosť schudnúť, len neviem ako. Nejedná sa len o chudnutie, chcela by som nabrať celkovo tak šľachovitejší vzhľad, najmä nohy, zhodiť z brucha poriadne.
Nemáte nejaké konkrétne typy, napríklad diéty? Ďakujem

Gima

Podla medzinárodného vzorca BMI. po dosadení vašej výšky a váhy je vaše BMI 21,63 - normálna hodnota. Nadváha začína od čisla 25.
Nemáte sa prečo stresovať.

Zdravicko9791

Blueberry je vidiet, ze si nikdy s jedlom problem nemala. Sama trpim PPP. Je to zacarovany kruh, sama neviem ako som sa donho dostala a ako z neho von. Ovplyvnuje ma dennodenne. Ani si nevies predstavit ake su to neovladatelne myslienky na jedlo, skusala som x stravovacich sposobov ani jeden nepomaha,je to nieco silnejsie v hlave. Pokym sa to clovek nenauci ovladat bude tym trpiet a rady typu "prestan zrat" si asi vies predstavit ake su "ucinne a pomahaju". To si sa ani nemusela namahat nieco napisat. Vsetci sme jedinecne stvorenia a kazdy mame individual. Potreby a na kazdeho zabera nieco ine.
Ked tu clovek napise svoj problem ocakava riesenia a podporu..skus byt empatickejsia.

blueberryNN

Nikoho som nenazvala pribrzdenym. A moja rada, ze nezrat je to jedine, co tito ludia potrebuju, je podla mna skutocna. Hladaju inu cestu, ale ta nie je, maximalne tak nekonecny kruh hladoviek a jojo efektu.

zdravicko7991

Pre vás ostatných.

Ak môžeš, pomáhaj druhým. Ak nie, aspoň im neubližuj. ;)

Viem, že je tu veľa takých tém ako tá, ktorá bola založená, ale zakladateľka sa nepýtala na to či tu už niekde taká téma je.

Šibe vam

Ja si zakladat temu nemusim.Pri vyske 172 mam 58kg.Neprezieram sa a staram sa o seba. A keby som mala nejaky problem,najprv si najdem ci uz podobna tema suvisiaca s mojim problemom nebola zalozena a prispejem tam.Tato stranka je denne spamovama tym istým a vzdy inym.Uz je to chore.Ked chces chudnut ...zmen stravovanie a zacni sa hybat.To ti potadi kazdy .Nie sa tu lutovat s dalsimi nadvahami.

Elisa1

Šibe vam, blueberryNN,
ale ja som neprosila o príspevky, po ktorých prečítaní som musela len skonštatovať že jedinými pribrzdenými ste tu vy. Pretože nepochopiť priamu podstatu príspevku a zapájať sa odpoveďou, ktorá konštruktívne neprispeje k otázke témy, ani ju nerozvedie smerom, o ktorý ako autorka žiadam, o nej by sa dalo hovoriť že je pribrzdená. Žasnem nad vami, tipom ľudí, ktorí sú svojím životom tak unudení, že sa musia túlať po podobných fórach ako vy, a zhadzovať ľudí v príspevkoch a témach, s ktorými jedinci ako vy, nie sú stotožnení. Založte si aj vy nejakú novú tému, možno vám raz niekto pomôže.

blueberryNN

Oni si ti ludia asi myslia, ze ked vytvoria novu temu, tak im ktosi napise cosi revolucne, co tu este nebolo. To sa ale nestane. Jedina cesta k chudnutiu je nezrat. Ale to drviva vacsina z vas, nestastnikov, nedokaze.

Šibe vam

Uz ste vsetky fakt tak pribrzdene?Je tu 70% z celeho fora len blbosti o chudnuti.Kazda iny nazov ale vsetky chcete schudnut.To ste tak lenive si tu prezriet tie temy a tam sa zapojit?