Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chvenie hlasu pri oslovení ženy

Príspevok v téme: chvenie hlasu pri oslovení ženy
Noro30

Ahojte. Mal by som takú otázku hlavne na ženy. Ako by ste reagovali kebyže dlho dávate signály chalaňovi a on by vám dával najavo záujem iba úsmevmi a dlhými pohladmi ale nebol by vás dlho schopný osloviť. A ked už by vás oslovil tak by sa mu chvel hlas a videli by ste že je z toho taký nesvoj. Odmietli by ste ho kvôli tomu ?

xyz1

pises ze ti na nej zalezi ale este si ju neoslovil
ako ti moze zalezat na niekom s kym si sa nikdy ani nebavil ?
po mne tiez chlapi hadzu hlboke a zvodne pohlady usmevy, clovek by povedal ze snad im ide o nieco viac...a nikdy o nic nejde... ako potom rozoznam zaujem a nezaujem u muza? :/

Noro30

Ja som bol vždy vnímavý na aj drobné emocionálne rozdiely takze ver alebo nie viem rozlíšiť ked ma má žena v paži, ked sa pozrie iba tak letmo, ked sa pozrie so zájmom ale viac nechce, ked mi venuje zdvorilostný úsmev, ked mi venuje úsmev lebo odo mňa niečo chce (ja to vnímam aj v kontexte) a ked mi venuje dlhší hlboký pohlad s úsmevom alebo s vyslovene zvodným pohladom a urobí to takmer vždy ked sa vidíme. Nerozumiem ludom ktorí toto nedokážu rozlišovať ale každý sme iný. Mne sa to vždy nakoniec aj potvrdilo takže ja som si to nakoniec aj overil. Zmena v hlase hrá taktiež svoju rolu. Zmena slov aj len pri pozdravení. Reč tela. Niekedy sa ukázalo že sa jej páčim ale dotyčná žena si iba niečo dokazovala, bola lovkyňa pohladov, inokedy sa mi potvrdilo že naozaj má seriozny záujem ma spoznať.
Ale ja som citlivý aj k iným emociám. Rodičom som zvykol liezť na nervy lebo mi stačil letmý pohlad a už som vedel že sa niečo deje a pýtal sa čo ti je :o)

xyz1

ahoj . pisem trochu mimo temy , mna by zaujimalo ked pises ze ti zenska vysiela/dava signaly, ze ake su tie signaly?

pretoze nedavno sa tu rozoberalo, ze muzi na zenske signaly nereaguju a nevedia ich ani rozlisovat
a ze pohlady a usmevy su proste bezne, a nic neznamenaju...

Carny

Je som silny extrovert a ked sa to chalanovi pri mne stane, je mi to sympaticke. Milé.
Hlavne zbytocne dlho necakaj a prihovor sa, pripadne zvol iny signal ako len pohlady, aby Ta dotycna slecna nezaradila medzi ocumovacov, ktori nikdy nenaberu odvahu.

Noro30

Dakujem za odpovede. Znie to dobre a možno tomu pripisujem zbytočne velký význam. Ja už neviem. Pri iných ženách nemám problém ale na nej mi asi záleží a o čo viac mi záleží o to viac som nervozny. A vídame sa v práci takže aj preto sa asi obávam viac. Viem že záujem tam je alebo ešte je lebo neviem dokedy. Neviem ako to urobiť, asi budem musieť nech to vypáli akokolvek, bud, alebo.

lolinka

Mne sú nesmelí chlapi sympatickí, je to určite lepšie ako nejaký namyslený donchuan. A keby sa mu chvel hlas, mňa by to celkom určite neodradilo. Ale to asi preto, že sama som skôr introvert a nesmelá.

Cariboo

Nevidim dovod preco by ta mala kvoli tomu odmietnut, to by musela byt extra prieberciva diva. aj tak sa to casom strati :)

adr1a.

Mne sa to casto stavalo stava (signaly som vedome vysielat nemusela ako ty spominas o dotycnej) a reagujem normalne. Neodpisujem kvoli tomu hned dotycneho. No nemalo by to trvat "nonstop" opakovane co zvacsa netrva nebyva)