Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chvenie hlasu pri oslovení ženy

Príspevok v téme: chvenie hlasu pri oslovení ženy
Noro30

Ahojte. Mal by som takú otázku hlavne na ženy. Ako by ste reagovali kebyže dlho dávate signály chalaňovi a on by vám dával najavo záujem iba úsmevmi a dlhými pohladmi ale nebol by vás dlho schopný osloviť. A ked už by vás oslovil tak by sa mu chvel hlas a videli by ste že je z toho taký nesvoj. Odmietli by ste ho kvôli tomu ?

lolinka

Tak ju už konečne oslov, načo zbytočne strácaš ďalej čas. Vidíš, že záujem má, ale asi je sama nesmelá ťa ako prvá osloviť, tak čaká, že iniciatívny budeš ty. Nič neriskuješ, určite ťa neodmietne. A ak sa ti bude náhodou triasť hlas, tak ju to tiež neodradí, viaceré ženy ti to tu potvrdili.

asdfghjk

M.P. a čo je na tom ??? ja reagujem na zakladatelove príspevky, ty si ich asi tiež nečítal... jasneže NORMALNA baba sa nedá donekonečna naťahovať, nebude čakať kým ON si ju všimne a nebude snad doliezať ona za ním aby jej aspoň venoval pohlad...predpokladám teda že tá žena nevie čítať myšlienky a nevie o tom že on sa ju len bojí osloviť, alebo aký problém má...

Mesačný princ

asdfghjk - aha, tak toto som netušil ani ja aká je to ,,normálna,, žena :D Ďakujem ti za tento príspevok. Budem dúfať, že v živote žiadnu podobnú nestretnem :D

asdfghjk

Si si istý, že ženská čo musí celý deň v práci čakať na aspoň nejaký tvoj pohlad, lepšie povedané si ho musí vynútiť, to chápe ako záujem z tvojej strany?
Ty jej vlastne žiadne neverbálne signály nedávaš - žena dáva pohladom, ale muž odpovedá činmi, to u teba nieje. Sám píšeš, pohlad jej už nestačí, alebo chcela pohlad - dostala ho. Ludia sa v práci bežne bavia, flirtujú spolu a pozerajú sa na seba a nič to neznamená. Ak ju to prestalo baviť, berie to už ako tvoj nezáujem. Normalna žena ti už nedá šancu sa dostať dalej, proste ťa tam už po určitej dobe nepustí a nedá ti na to ani príležitosť.

Noro30

Ja by som rád vedel či čítaš príspevky. Písal som pred tým že ju už musím osloviť či sa mi bude chvieť hlas alebo nie. Nechce sa mi opakovať to dva krát prosím.
Signály podobné ako ona. O nich som písal.

Noro30

Robíme každý na inom oddelení a ano ja jej tiež dávam neverbálne signály. Ale ked jej to donedávna stačilo lebo som ju akože uisťoval že ma zaujala, vyhladávala môj pohlad, počkala si na neho, dokonca na mňa vykúkala cez otvorené dvere na chodbu, tak teraz už jej to nestačí a chce už oslovenie. Minule sa už mojim pohladom vyhla a mala taký nasratý výraz. Mení sa už a bojím sa že stratí záujem. Takže najvyšší čas

prší prší len sa leje

Noro píšeš že sa s ňou stretávaš v práci a tak sa pýtam, čo ti bráni aby si si s ňou potykal respektíve, prečo ak spolu pracujete ste sa ešte navzájom nezoznamili?
A prejavuješ jej nejako ty svoj záujem o ňu? Dávaš jej to najavo? Lebo ak ty si pasívny a ona čaká na tvoj prvý krok tak tadiaľ cesta nevedie. Takto môžte na seba zízať celý rok a nič sa nezmení. Urob prvý krok ty, ozvi sa, nájdi si nejaký dôvod a drzosť ju osloviť.

Noro30

Asi je to individuálne ja s tým problém nemám. Ale asi by malo byť celkom normálne rozpoznať záujem zo strany druhej osoby. Či ? Aspoň to či sa páčiš. Nie je to jedna zo základných schopností ? To že to nakoniec vyjde inak je druhá vec. Niekedy ludia robia to že hladajú partnera a z tých ktorí sa im páčia skúšajú kto sa chytí. Takže ked máš pocit že sa páčiš asi máš pravdu ale že nakoniec z toho nie je vztah je druhá vec a dotyčný ti možno aj zaklame aby ťa vytriedil od ostatných, ťa vyselektuje z potenciálnych objektov a zužuje výber.
Záleží mi na tom aby som to s ňou skúsil. Trochu ju poznám a ona sa naozaj už dlhšiu dobu snaží lenže mám strach že o ňu touto svojou váhavosťou prichádzam. Možno som už o ňu prišiel. Asi mám poslednú šancu a musím urobiť jednoznačný rázny krok inak sa na mňa vykašle. Tým som istý. Asi by mi malo byť jedno či sa mi bude chvieť hlas a ísť do toho ja neviem. Zalúbil som sa tak je to.