??? panna a sex ???

dubka

Ja nechápem z niektorých otazok....
Cica, načo sa bojiš hluposti dopredu, rieš to ked ti ho tam bude pchat, a nepojde to.

lilynocka

Ludiaaaaaaaaaa mam ten isty problem co robit? prstom do mna vojde ale ked uz chce do mna vojst neda sa:-((((((((((((((((((((((((((

1bambulka14

wewe - Trpezlivost ruže prináša!!! Rozmyslam, ale neviem prečo to tak je, ked ste obaja dostatočne vlhky...Teda hlavne ty!!! Jemu stači, ked si ho potom naslini alebo si môže dat lubrigant a malo by to ist..Skuste mať dlhšiu predohru!!!

wewe

aoj.som panna a mam asi taky problem ze aj napriek tomu ze priatela lubim a som aj ja aj on dostatocne vlhky,nevie sa do mna dostat.pokusali sme sa o to niekolko krat ale za kazdym ma to priserne bolelo a musela sme prestat..dala som si aj vinko na uvolnunie a povzbudenie a nic nepomohlo..xce sa mi z toho hrozne plakat ak by mi vedel niekto poradit budem vam velmi vdacna..

1bambulka14

elinka 8 - jaj, tak prepáč...chapem to..ked ju nenuti, tak je dobre..len pred tym si to tak napisala, ako keby ju do toho nutil...tak si ju potom váži a určite si ju aj bude :)

elinka 8

nie on ju nenutil,len jej to navrhol ked sa maznali,ale tak ona nechcela,tak ju nenutil a nebol sex,to este neznamena,ze ked jej take nieco navrhol,ze si ju nevazi nie? Praveze vazi,jej to vraj navrhol preto,ze ju velmi lubi,a nechcel jej ublizit,tak jej navrhol nech je ona hore,a sama si urci hlbku vniknutia,lenze ona sa toho trochu bala,ze je neskusena a tak.

1bambulka14

elinka 8 - najprv bol on hore a potom neskôr ja...ale on ma nenahovaral, iba sa pekne spytal a kedže ma to nebolelo, tak som to vyskušala...ked to ona tak nechce, tak podla mna sex nebude potom žiadny, pretože baba strati chut na sex tym jeho prehovaranim...ked ju tak velmi nuti, tak jemu na nej asi až tak velmi nezaleži, pretože ked je jej prvym, tak by si ju mal ešte aj važiť si myslim...teda aspon taky je môj nazor...a čo vy?

elinka 8

1babmulka14 prosim ta a aku ste mali polhu baby dole alebo hore? Lebo mam kamosku kt.je panna a priatel ju nahovara na polohu ze baba hore ale ona sa boji je neskusena,a radsej by chcela,aby bola dola a chalan radsej zobral iniciativu do vlastnich ruk, ty mas na to aky nazor? Viem,ze o tom by mala hovorit s nim, ale tak predsa,dajte nejake rady, dik.

1bambulka14

free girl - ani ja som sa neprstovala pred mojim prvym sexom a vôbec ma to nebolelo, ale tak každa sme predsa ina...ale ked sa dobre uvolniš a ked chalan bude nežny a pomôže ti uvolniť sa, tak bude všetko ok. mala by si byt potom vlhka a on by začal len prstovanim, aby si bol aj on isty, či si dosť vlhka a uvolnena, ked to tak nebude, tak ta bude dalej draždit, (napr. nežnymi bozkami na krku, dekoltu, na ušku, na chrbatiku, alebo aj na prsiach, alebo by jemne prechadzal prstami po tvojom chrbatiku)treba vždy predohru, ked to inak neide...to všetko mna dostava do varu :)...ale tak ako som napisala na začiatku, každa sme ina, každu niečo ine vzrušuje...keby dačo, rada poradim...vela šťastia :)

1bambulka14

diamantik776 - ked ti chalan povie, že vie, kedy sa vystrieka, tak si myslim, že sa môžeš spolahnuť, teda ak mu veris a dobre ho poznas...chalani, ktorí toto neovladaju, tak si davaju pozor...nemyslim si, že by nejaký chalan chcel ostat tak skoro ocinkom