??? panna a sex ???

gomez

ano, nyana má pravdu. Čo ja viem od dievčat, najlepšie funguje šampus:)) Mňa zatiaľ nesklamal. Ale musí byť náladička...

nyana

to o tom nevnimani bolesti pocas vzrusenia co naspisal divak10 je fakt pravdou.niektori ludia si pomahaju trsokou alkoholu.podotykam troskou,aby ste si z toho aj nieco pamatali.dat si 2dc vinka a hned sa zabudne na hanbu a pokojne sa budes moct uvolnit.

gomez

lilly, keďže sme zistili kde je problém, vieme to aj napraviť. Tvoj problém je "hanbenie sa". Keďže sa nemáš prečo hanbiť, tak je po probléme. Pekne sa uvoľni a šup to tam...

divak10

Ja som "moju" pripravoval postupne,pocas niekolkych stretnuti som ju prstoval. Stale sme sa najprv maznali a pomali som sledoval vlhkost muslicky.Ked uz bola dostatocna , tak som sa najprv jednym prstom ,inokedy dvoma a nakoniec troma prstami dostaval dnu.Asi po dvoch mesiacoch, ked to prstami islo ako "po masle" sme to skusili naostro a bolo to OK.
Treba si uvedomit,ze vzrusenie u zeny vyvolava znizenie prahu bolesti, teda ak je zena dostatocne vzrusena tak aj urcitu moznu bolest nevnima vobec, alebo OVELA menej ako bez toho vzrusenia.

gomez

jááááj lilly, dievčatko, lenže ty si nám neprezradila že ty sa hanbíš! To zásadne mení celú situáciu!
No a to, že si sa "neminula" na chate tomu dáva len zmysel.
Týmto pádom je to velice jednoduché. A máš po probléme.:)

lilly

Nyana nič také si mi neporadila, fakt :) Ale aj tak sa to hanbím urobiť, to ešte pretečie kopu vody, kým na to naberiem odvahu. Však ja som v tom nová! My chodíme aj na chaty a tak, sme sami, ale tam sa tiež bojím, tak preto viem, že to s našimi nesúvisí

gomez

...stará budeš, až budeš mať šušurku zarastenú a medzi nohami pavučiny.:) Lenže takto potajomky v izbe to asi nebude to pravé orechové. Aj ja osobne by som mal asi problém sa uvoľniť.
Ešte mi napadla jedna poloha: sadni si na koníčka a sama si reguluj ako rýchlo a hlboko chceš ísť...