Mädel, neuveris ale prave kvoli tomuto som sa "zblaznila". Jedavala som pekne pravidelne 6-7 krat do dna a bola som happy. Potom som pocula o paleo a keto diete, malo sacharidov vela tukov a odvtedy to ide somnou dole vodou. Mala som chut na sladke dala som si kokosovy olej,potom zas prisla chut dala som si med,nestacilo tak si vravim dobre dam si banan, ale citala som ze banan by sa nemal jest sam lebo je to rychly sacharid tak som si ho dala s kokosovym olejom nech sa pomaly uvolnuje cukor do krvi, jasne ze ani to mi nestacilo, tak si vravim dam si avokado, ved to je zdrave a je to len tuk tak ma snad zasyti...no asi ma zasytilo..jasne ze nie .. a odvtedy sa neviem znormalizovat a mam v hlave protichodne myslienky co jest co nie a nakoniec aj tak zjem hocico lebo mam v hlave chaos..
Inak s tym cvicenim to ja zas potvrdit nemozem :-D cvicim kazdy den..cinky, pilates,kardio,joga vsetko mozne striedam ale mam pocit ze neuspesne lebo som z toho len viac hladna,narastli mi pevne nefunkcne(nefunkcne lebo nevladzem sa ani na hrazde zdvihmut) ruky a z mojej "uzasnej"stravy aj zadok cize ak cvicim na nohy vdaka mojej strave nechudnem ale rastie mi zadok a nohy.
Asi mam uplne rozhadzane telo lebo na jednej strane chcem zdravo zit ale na druhej to neviem ovladat/zvladat a vybrat si co je pre mna spravne..
Je to vtipne ze som uz pomaly dospela a neviem sa dat dokopy. :/