Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ranne problemy

Príspevok v téme: Ranne problemy
Pepku

Moje ťažkosti zacali asi pred tyzdnom... Bol som chory.. Nadcha a kasel s coho som sa vyliecil ale hned nato som zacal pocitovat bolesti chrbta... Pod pravou lopatkou mavam od vtedy bolesti. Cez den ked sa ako tak rozhybem tak to az tak necitim.. Ani vecer ale akonahle sa rano zobudim tak to citim asi najviac a dost intenzivne... Budim sa skoro rano kvoli tomu... Dakujem za kazdu radu.

cogito

Ahoj Pepku,

ak nebudú ťažkosti a bude to mať klasický priebeh, tak tipujem 7 - 14 dní na zotavenie, samozrejme každý organizmus je iný. Avšak musím Ťa upozorniť na užívanie dorsiflexu, nakoľko ide o účinnú látku mefenoxalón, ktorá pôsobí na CNS (centrálny nervový systém), preto môže ovplyvňovať tvoju pozornosť, po užití sa neodporúča viesť motorové vozidlo, prípadne obsluhovať stroje, ktoré vyžadujú zvýšenú pozornosť a samozrejme určite nekombinovať s alkoholom.

Jefitto

Môže byť prechaldený nerv... kamarát si nechal otvorené okno ako šiel domov autom, ofuklo mu ksicht a doma keď konzumoval polievku s hrôzou zistil, že mu vyteká z pysku bez toho, aby s tým mohol niečo robiť. Obrna tvaroveho nervu, pol roka sa usmieval iba polkou úst (celkom vtipný pohľad), ľavé oko nemohol zatvoriť asi dva mesiace... potom to prešlo. V tvojom prípade to však zrejme nie je také kruté

Pepku

Dík za info. Poobede som zaspal a predchvilou som vstal... Bolesti su take ako keď ma sekne v chrbtici. Predtym som mal slabšie. Teraz som si dal hrejivu naplast nakolko mi doktorka odpodručila suché teplo. Po 4 hodinach si to mam dat dole.. Na večer dam ešte dorsiflex a zajtra to iste... Dufam ze to prestane co najskor lebo je to dost neprijemna bolest. Rozmyslal som ci to nemoze byt z toho ze som prechladol v aute... Alebo zlym sedenim v nom... Kazdopadne skusim vynechat na 2 dni aj to auto preistotu.

cogito

Ahoj Pepku,

tvoja bolesť môže byť spôsobená tým, že si kašľal. Prípadne, ak ešte kašleš a cítiš pri tom bolesť v tej oblasti, tak to vyzerá na tzv. svalovicu medzirebrových svalov, nakoľko tvoje medzirebrové svaly v období bez kašľa nemajú takú aktivitu. Bolesť môže vychádzať aj z chrbtice, ak máš s ňou problémy. Dorsiflex je vhodná terapia, nakoľko ide o myorelaxans (tzv. uvoľňovače svalstva - znižuje napätie svalov). Samozrejme treba sa šetriť a nevykonávať namáhavú prácu.

Pepku

NIKTo nič? Dnes som bol u doktorky a predpisala mi dorsiflex. Dufam ze mi zaberie. Ale ak by ste mali nieake cviky na uvolnenie alebo nejake domace rady na pomoc.. Ďakujem.