Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ranne problemy

Príspevok v téme: Ranne problemy
Pepku

Moje ťažkosti zacali asi pred tyzdnom... Bol som chory.. Nadcha a kasel s coho som sa vyliecil ale hned nato som zacal pocitovat bolesti chrbta... Pod pravou lopatkou mavam od vtedy bolesti. Cez den ked sa ako tak rozhybem tak to az tak necitim.. Ani vecer ale akonahle sa rano zobudim tak to citim asi najviac a dost intenzivne... Budim sa skoro rano kvoli tomu... Dakujem za kazdu radu.

RNG

Nervove bolesti a zapaly su casto z nasich beznych virusov , co nosime kazdy v sebe. Tade napadaju casto vystelky organov, pbcas aj svaly a casto aj nervove obaly.
Preto kazdemu zdoraznujem potrebu si zvysovat viralnu imunitu, najma ked je telo oslabene inymi chorobami. Pozri google.sk pod mojim nickom a slovom herpes, ako na to
Ja som so napr posledne vyliecit zapal sedacieho svaju masivnimy davkami volosta monolaurinu, cheapralu a citralu. Na obnovenie myelinu/nervovych obalov som pouzlt masivne davky trescieho oleja, vlastne trescej pecene, aj 100 gramov denne cely tyzden.
Da sa to riesit aj protizapalovymi napr curcuminoidy 3 x 1500 mg denne alebo novsia forma , Meriva, 3 x 1 gram denne(pozri napr produkt firmy Jarow)

Pepku

A čo sa týka toho Flectora tak som sa na to pýtal a vraj to neodporúča lebo že je vysoko návykový alebo také niečo.

Pepku

Zdravim... Tak dnes som bol v nemocnici na infuziu a dali mi tam tusim novalgin a magnedium... Trochu mi to pomohlo ale niw velmi... Vsimol som si ze tie naplasti mi pomahaju aj vcera sa mi to uvolnilo ale isiel som sa osprchovat a hned lahnut... Po pol hodine som sa postavil a znovu bolesti... Pondelok idem na vysetrenie ku neurologovi... Dufam ze dovtedy vydrzim

cogito

samozrejme choď na pohotovosť, ale ešte si myslím, že by bolo vhodné pridať NSAID (tzv. nesteroidné protizápalové lieky), Flector (diclofenac) vykazuje dobrý účinok pri týchto problémoch a nevyskytuje sa interakcia (neovplyvňuje sa) s dorsiflexom. Keď pôjdeš na pohotovosť, tak sa o tom poraď s lekárom, flector je registrovaný ako gél, náplasť (tie sú voľnopredajné) a ešte ako granulát pre per oralne (v podstate rozpustíš vo vode a vypiješ) podanie (tento liek je viazaný na lekársky predpis), (granulát sa z gastrointestinálneho traktu rýchlejšie vstrebáva - rýchlejší nástup účinku).

Pepku

Tak sú to také kusové náplast a vola sa kapsaicinova naplast... Su tam nakreslene čili papričky... Hreje dobre... A nie ine lieky zatial neuzivam.. Davaj si len hrejivy vankus na horucu vodu... Stale ale uvazujem nad pohotovostpu a injekciou/infuziou.

cogito

Ako sa volá ta náplasť, ktorú máš? Prípadne akú látku od bolesti obsahuje tá tvoja náplasť? Berieš ešte nejaké lieky? Napr. ešte od bolesti a zápalu (ibalgin, aflamil, flector...) prípadne aj iné?

Pepku

Ano ano viem upozornili ma na učinky dorsiflexu... Len najhorsie je že necitim vyrazne zmeny po užiti dorsiflexu... Ale drzim sa toho ze mozno ked ho budem uzivat dlhsie tak to povoli.. Stacilo by len trochu lebo teraz sa da len a len lezat.