Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Blby facebook

je to tak

Ahoj,
ten tvoj sa správa presne rovnako podľa toho čo popisuješ ako moja manželka. Tiež keď nastúpila do novej práce kde boli väčší kolektív tak si niektorých dala cez fb za priateľov. Kedže som chodil do práce do zahraničia tak sme často komunikovali cez fb a málo čo som bol doma. A na fb ako viete tí čo ste tam mi ukazovalo komu dala svoj lajk. A dosť často, povedal by som skoro na všetky príspevky dávala lajk dvom kolegom. Bolo mi to už vtedy podozrivé ale nejak som to neriešil kedže keď som prišiel domov bola vytešená a varila mi dobre, milovali sme sa celé tie dni čo som doma bol. Až neskôr som zistil že okrem mňa miluje aj jedného z tých kolegov. Lajkovala mu takmer každý druhý príspevok. A samozrejeme komentáre k tomu s kopami smajlíkov. Ale veril som jej lebo však je vydatá tak si nič nedovoli viac. Ale bol som naivný lebo ona to potrebovala byť obdivovaná aj iným mužom či viacerými naraz. Či medzi nimi dvoma aj k niečomu došlo neviem ani som potom nepátral. Ale došla mi trpezlivosť že vydatá žena flirtuje cez fb so slobodným mužom a píše mu provokatívne komentáre. Keď som jej to neskôr vytýkal tak chcela odpustenie a tvárila sa ako nevinná mlkvá ryba. Lenže ktovie čo tí dvaja robili v práci alebo aj niekde von kedže som doma nebol. Až neskôr mi kamaráti dali echo že sa s jedným stretáva aj mimo pracoviska a chodí s ním von. A to máme spolu dieťa. Takže dopadol som asi rovnako ako kopa mužov a žien ktorí majú svoju polovičku niekde v inom kúte svk či iného štátu a tá im zahýba a nájde si dočasnú náhradu na spríjemnenie voľných a osamelých dní. Keď im nestačia kamarátky tak si nájdu chlapa.
Takže len toľko k tvojej téme. Neverím že keď lajkuje každý jej príspevok že tam niečo medzi nimi viac nieje. Aj keď možno tiež ide o flirtovanie ale tak normálne a správne to nieje už voči tebe. Už keď je človek zadaný, mal by poznať mieru.

Filip TT

Vacsi problem nez su tie lajky vidim v tom, ze si mu vyjadrila, ze ti to vadi a on napriek tomu s tym pokracuje. Nezalezi mu na tom, aky mate vztah?

Podla mna by si to nemala nechat takto prejst do zabudnutia. To nie je dobry zaklad do buducnosti. Ked ste take mlade manzelstvo tak teraz si utvarate model ako budete spolu existovat.

Nemoze byt medzi vami take, ze ked jeden sa neciti vo vztahu komfortne, jasne vyjadri druhemu, co mu vadi tak ten druhy sa chova akoby nic nepocul.

Cize chce to rozhovor. Ale nie niekde pri inej cinnosti, ale taky, ze pritom sedite a riesite to. V tom rozhovore tby si nemala nic vycitat ale dokladne ho informovat o svojich pocitoch aby si uvedomil, ze teba to neprejde len tak. Citis sa byt ignorovana, ked mu nieco povies a on to neberie do uvahy. Toto mu treba povedat. Ked uz budete mat toto, mozes sa ho opytat, co je to za kolegynu a ci je mu sympaticka alebo co. Povedz mu, nech zo seba nerobi hlupaka, ako to tu uz bolo v diskusii dobre povedane.

vela zdaru :)

Jajaa

Jasne mam aj ine problemy len som chcela vediet chlapsky nazor ci to nieco znamena alebo nie. On tvrdi ze je to len kolegyna.... Ale on je dost priatelsky typ....lenze co som s nim prve dva roky nelajkoval zoadnym babam nic

blueberryNN

Paci sa mu. A zaroven robi zo seba debila. Lebo je zadany a lajkuje vsetky fotky jednej zenskej. Keby lajkoval vsetky fotky aj ostatnym, nepoviem. A ci si mas dat pozor? No..., a co ti to pomoze? Budes za hysterku, vsak "nic neurobil". A potom, ked urobi, ti zas budu hovorit, ze vsak je to vzdy chyba obidvoch vo vztahu. Tu sa moc radit neda. Bud sa uvedomi alebo nie. Tretia moznost neexistuje. Ak ti to ublizuje a jemu je to jedno, nieco nie je v poriadku.

dážď

bud pokusa vopchat do jej priazni a preto sa jej pripomina lajkovanim aby zaujal, doslova sa jej pchaje do riti alebo uz s nou nieco "riesi"
normalne to urcite nieje. Ja tiez lajkujem kolegyniam niektore fotky alebo prispevky ale nie zase vsetky ako zmyslov zbaveny. Posobi to dost otravne keby som vsetko mal lajkovat. A urcite nie cudzej zenskej ktora je len kolegynou a nic viac. Poznam vsak ludi ktori aj mne na fb lajkuju vsetky fotky alebo aj prispevky a dost divne sa mi to od nich zda lebo vsetko sa jednemu cloveku pacit nemoze, to urcite nie takze na mna to posobi otravne a ritolezecky.Ako ked sa ti niekto snazi silou mocou vopchat do priazne.