Ahojte hlavne chlapi moj partner s ktorym som skoro 3 roky lajkuje na fb fotky kolegyni skoro kazdu fotku, povedala som mu ze sa mi zda divne ze jej lajkuje kazdu fotku ale on s tym neprestal...nechcem sa hadat koli facebooku znamena to nieco mam si davat na tu zensku pozor?alebo na neho????
Blby facebook
Aaach Adria, keby chlapci z tvojho facebooku vedeli kde sa vykytujes..... nemuselo by tu byt tak malo muzov :)
toto dobre poznám aj ja, tiež mám spolužiačku ktorá lajkuje všetkým chalanom z triedy skoro všetky príspevky. Taká štetka radodajná, chce sa každému páčiť tak lajkuje aby si len ju všímali a žiadnú inú. Doslova sa tým chalanom pchaje do postele cez FB.
FB nieje zlý len niektoré babám a chalanom, ženám a mužom prerástlo cez hlavu a využívajú ho viac než je to zdravé po psychickej stránke.
spenatova polievka, aky fajnovy obrazok:D
Facebook je vraj dobry sluha a zly pan. Podla mna ani ako sluha nieje dobry. Su ine a lepsie,praktickejsie a vecnejsie socialne siete.
Osobne si myslim, ze rozhovor o tom, preco lajkuje, nema zmysel. Je to v nom. Su taki zakomplexovanci, co lajkuju kazdu a tej kazdej vsetko a srdieckuju sa. Poslat do prdele. Ozaj aby clovek riesil taketo debiliny, pride mi to primitivne. Akoby neboli ine a dolezitejsie problemy....
O čom je vlastne facebook? O čom? Bol vytvorený na komunikáciu medzi ľuďmi ktorí niesú spolu a niektorí to využívajú len na chválenkarenie sa fotkami a lajkovanie, či naberanie stovky priateľov s ktorými sa stretnú ak sa vôbec stretnú raz za tri roky. O čom to vlastne je? Len na zabitie času ktorý by ľudia mohli oveľa lepšie využiť.
Ničí to vzťahy, robí neveru..
Barbarka...
Takto hlboko klesnut a ist do mobilu?To snad nie.
Treba sa porozpravat ako radi Filip
dnes su niektori ludia totalne zmagoreni facebukom, lajkuju vsetko a vsetkym ako zmyslov zbaveni a potom to moze dopadnut aj takto :-D
www.najobrazky.sk
Zahrať sa na detektíva a skúsiť sama niečo vystopovať. Napríklad vysnoriť sms-ky z mobilu. Nabúrať sa do profilu podozrivej osoby. Keby si bola Rex, tak už by si vedela, že čuchová stopa vedie k nej. V tejto situácii by sa dalo teoreticky uvažovať o niečom ako nevera bez priameho dôkazu. Zatiaľ.
mozem potvrdit, toto jeho spravanie je o vzbudeni pozornosti, doslova z toho krici veta
"SOM TU, PRIPOMINAM SA TI A MAM O TEBA ZAUJEM, PRETIAHNI MA"
puta na seba pozornost u nej tak ako nejaka baba ktora by lajkovala fotky a komentare nejakemu muzovi. Ide o vzbudenie pozornosti.
je to kur*vnik. Slovo vernost mu asi nic nehovori aj ked tebe bude tvrdit opak.
cau!
Ahoj Jaja. Myslim si, zeby si mala postupovat, ako ti radi a pise Filip.
To lajkovanie nie je len tak a sama si pisala, ze 2r takmer nic nikomu a nijakej nelajkoval a teraz kolygyni lajkuje ako divy? Snazi sa ju proste zaujat uputat na seba pozornost, zrejme ma o nu zaujem a paci sa mu. Ktovie co vystraja v praci, mozno spolu chodia na obedy ai. Ja som na FB 1,5r aj to preto, ze som tam "musela". Proste nie je to moja salka kavy. Ale par cvokov ma naslo este aj tam z inych soc.kruhov co ma poznaju a tiez mi tam vsetko lajkuju, vypisuju mi a balia ma. A dokonca to robi aj jeden zo skupiny kvoli ktorej tam som. Je zadany a tiez mi nonstop lajkuje (ja jemu nic). Ale v reale len pokukuje po mne, usmieva sa cervena, par krat sa mi prihovoril ale proste u mna ma stopku. Ale snazi sa stale, na vianoce mi aj napisal vlastnorucne prianie, lajkuje mi na fb vsetko aj ked tam nemam takmer nic no on mi este aj lajkuje komentare, ked tam zo skupiny nieco niekomu poradim napisem. A pritom je zadany. Ja mu ziadnu nadej sance nic nedavam. Ani nahodou. No jemu to ako keby nedochadzalo.
Takze urob ako ti pise Filip. On-tvoj partner sa musi uvedomit, vediet ake su jeho priority a ze ty si jeho zena laska vztah.
A súhlasím s názormi tu niektorími že zo seba robí hlupáka tak ako tá moja robila zo seba hlupaňu. Takí ľudia sa len snažia tú danú osobu upútať a vopchať do jej priazne. Zaujať a pripomínať sa aj keď niesu spolu. Stále sa im pripomínať čo pre mňa osobne by už pôsobilo dosť otravne keby mi jeden človek ku všetkému dával lajk a komentoval to. Také riťolezenie doslova to je. Trápne a hlúpe. Ako sa niektorí ľudia vedia v dospelosti strápňovať aj je to na zamyslenie...