Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Da sa najst vztah na cely zivot?

Príspevok v téme: Da sa najst vztah na cely zivot?
Courage

Dobry den, je mi 17 a som taka, ze chcem mat len jedneho partnera, proste ze keby sa rozidene, tak uz nikoho nechcem. S tym partnerom budem predsa robit vsetko a vsetko z lasky, nedokazem si preto predstavit robit toto vsetko s niekym inym. Pripominalo by mi to predchadzajuceho partnera, vsetky tie dotyky, bozky... Cize by som chcela chalana dlho spoznavat a byt s nim navzdy, ale to v tomto svete nejde, ze? Je to vzdy tak, ze pocase si zacnu liezt na nervy a laska vyprcha :/
Pred casom som stratila najlepsieho kamarata, boli sme sice kamarati len cez net kvoli dialke a moze sa to zdat smiesne, ale myslim ze to bolo prave kamaratsvo ktore trvalo 2 a pol roka. Takze v podstate je to tak, ze nic netrva vecne, ani kamaratsvo :( ukoncili sme to preto, pretoze nemalo buducnist, ja sa stale ucim a chcem ist na dost tazku vysoku, kde budem len v knihach. On zase chce ist do Ameriky, preto nemalo buducnost. Tym chcem povedat, ze mi je luto, ze nemozem mat oartnera na cely zivot :/

zdradca

Ano da. Mi s manzelkou sme uz 24 rokov spolu a klape nam to.
Rad ti napisem co treba aby si,ci ste si nasli tych spravnych partnerov.

kolotoč

Vychádza to z povahy človeka. Poznám dvoch najlepších kamarátov, jeden strieda ženy, jak sa len dá, druhý má dlhoročne jednu a je jej verný... Dá sa nájsť vzťah na 50-60 rokov, ale nemusí to byť hneď prvý vzťah. Niekedy druhý, tretí, štvrtý, ale už do konca života.

Weirdo

Courage - zelam ti to velmi, lebo v dnesnej dobe vidim uz len ludi, ktori zvolia radsej cestu promiskuity.
Myslim, ze najdes osobu, s ktorou ti to vydrzi, uz len preto aky mas na vztah pohlad :)
A to s tou samotou navzdy si hovorim aj ja :D minimalne ta nebude mat kto sklamat. ale tak.. mozno raz najdem cloveka, s ktorym budem uz navzdy

Weirdo

Courage - bolo to najma preto, lebo sa nechal ovplyvnovat ludmi, ktorym na nom nezalezalo, aj napriek tomu, ze ja a moja rodina sme boli prenho k dispozicii stale, potom uz prichadzala akasi postupna zmena, uplne zmenil svoje hodnoty a nazory, ktore sme mali dovtedy rovnake a pohlad na zivot, tak ten bol nakoniec uplne odlisny. A to som sa snazila zachranit vsetkymi moznymi sposobmi, pretoze som ho lubila a (bohuzial) aj lubim nadalej.

Filip TT

Sob Rudolf, to si napisala rozumne. Vztah na cely zivot sa buduje. Cely zivot.
Ked ludia vstupuju do vztahu len s tym, ze uvidime, ci to vyjde, tak to s vysokou pravdepodobnostou nevyjde.

sob rudolf

Či niekto mal alebo nemal vzťah na celý život sa dá s istotou povedať až vtedy, keď ten život skončí. Skôr by bolo také vyhlásenie veľmi krátkozraké/predčasné :).
A či sa dá nájsť vzťah na celý život? Nájsť, ťažko. Vybudovať, áno.

hastr

áno, existuje láska, skutočná láska. Aj ja som takú našiel, tiež som dlho čakal, ale oplatilo sa.
Dlhodobo je to trochu problém. Treba na to dvoch silných ľudí, ktorí dokážu odolávať tomuto zlému svetu a jeho nástrahám. Lebo ak nie sú silní, ľahko sa pohádajú, 1x, 2x, 3x,...a už to bude len horšie. Preto sa ti zdá že láska už neexistuje, ale je to všetko len pre to, že dnešný svet je ozaj zlý a láske nepraje. Skôr naopak.
odporúčam všetkým dobrým ľuďom ktorí veria že láska existuje, túto nádhernú stránku:
www.liecitelka-laura.sk

Courage

Cervena, dakujem dala si mi nadej kedze taky par poznas. :)

Filip, pretoze nase kamaratsvo nema buducnost, pretoze nam nieje sudene sa stretnut kedze kazdy ideme inymi cestami. A cim dlhsie by sme boli spolu, tym viacej by lucenie bolelo. A nechcela som si s nim navzdy pisat, ale aj stretnut sa obcas, ale to nejde ked bude v Amerike. Aj on sa volal Filip :(

Filip TT

moja manzelka ma taky vztah.

Btw. preco ste sa rozisli so svojim kamaratom, ked to bolo len cez net? Ved pri chatovani je uplne jedno ci je ten druhy v inom meste na Slovensku alebo ci je v Amerike.....

cervena

Presne toto som si v tvojom veku myslela aj ja. :-) A tuzila po tom .. zial (alebo nastastie) skutocnost bola ina. Skoncili mi 3 dlhorocne vztahy. Prvy rozchod som znasala veeeelmi tazko, druhy ako tak a ten treti (paradoxne som mu najviac verila, bola som uz aj starsia, chcela som zalozit s nim rodinu) tak tam po rozchode uz neprisiel velky smutok. Proste skusenostami som sa naladila na to, ze sice do vztahu vlozim a verim mu, ale ak sa rozpadne beriem to ako sucast zivota. A navyse jedna ved na rochode je krasna, ze vzdy pride nieco lepsie. :-) Aspon mne sa to potvrdilo. Je to tym, ze uz lepsie vies co chces, co ti sedi, koho k pustis do svojeho srdca. Uz to nie je len o zamilovanosti a podlomenych kolenach, ale o priatelstve nazoroch, zalubach a pohlade na zivot. Takze moje zhrnutie je, ano existuje laska na cely zivot (poznam jeden taky par, co su spolu uz 30 rokov od 15 tich :) ), a stale aj ja verim, ze budem s niekym navzdy :-) sniiivam sniiivam, ale, nemusi to byt ten prvy. A ver mi, ziadne dotyky ti ten novy nebude pripominat, co si mala s ex, to tak nefunguje. Zalubis sa nanovo a vsetko zase patri len tomu jednemu, co bolo bolo. :-)
A este jedna vec mi neda, DontWorry ti dobre povedal, nemaj tento pocit, ze ten prvy musi byt aj jediny, lebo sa tomu vztahu natolko oddas, ze na to aj lahko doplatis. Bohuzial, malokto si bude vazit, ked ta bude mat "ako na tacke", s laskou s citmi treba opatrne.