Zdravim, stretol sa uz niekto s niecim takym? Boli sme spolu sice dost kratko, nejaky mesiac a pol ale velmi som sa do nej zalubil bolo mi snou skvele.. po fakt dlhej dobe to bolo dievca u ktorej som citil ze jej na mne zalezi ze ma lubi bola aj velmi starostliva a zaujimala sa o mna.. citil som ze dokaze byt verna lebo bola zdrzanliva a opatrna.. respektoval som to a nechal tomu volny priebeh.. mne samemu bolo viackrat ublizene v minulosti a dost skaredo.. tak som mal akusi pomyslenu kontrolku na boku hlavy a nevedel sa uplne odovzdat ale zacal som ju cielene zhadzovat uvolnovat sa a maximalne jej dôverovat a oddat sa jej.. nepekne sa mi to vymstilo.. od 1.2. som na PN a niekedy od 7.-8.2. prakticky bez jedinej hadky jedineho slova z dna na den sa jej spravanie razantne otocilo.. prestala mi pisat ..viete si to predstavit.. jeden den si najdete po zobudeni kopu sms alebo sprav typu ako jej chybam a ako ma lubi ja som zaroven spätne reagoval rovnako .. tuzil som po nej a bol som nasraty ze som skoncil s hnisavou anginou na PN v zaciatkoch vztahu kedy by sme sa mali vidiet co najviac a nie takato stopka.. a proste ona pred tymi 5-6. dnami ako keby sa prepla.. zrazu nic.. prestala reagovat na sms na spravy an fb.. na moje volania.. dokopy za tych 6 dni odpisala asi iba 3-4x aj to maximalne chladne a agresivne 2 ci 3 vety ktore mi nijak nevysvetlovali co sa deje.. vlastne najväcsiu informaciu ktoru som z nej dostal bola taka ze jej vsetko prerasta cez hlavu.. a ze nema absolutne cas riesit "toto" .. lenze ona si predtym nasla namna cas aj ked ho nemala.. lebo ma lubila.. nasla si cas na odpisanie na komentare ci zdielanie blbych vtipnych obrazkov alebo co.. ale ja nechapem co som urobil doteraz to neviem a asi na to ani nikdy nepridem.. neviem ci si neco vymyslela v hlave alebo ako sa dokaze clovek takto prepnut z dna na den.. najhorsie na tom je ze ja som si myslel ze ma nejaky charakter a zodpovednost a ze minimalne ak ma uz prestala len tak lubit ze aspon mi poda nejake vysvetlenie lebo ja nie som ziaden hajzel ani nic take..nezasluzil som si taketo odkopnutie takyto skrat.. a proste touto ignoraciou ma dohnala az do kuta kedy mi uz prepinalo.. miestami som sa citil rozculeny.. miestami prazdny a vycerpany a nestastny.. ublizila mi .. vcera som skusil ist pred jej dom ze mozno ked bude vediet ze tam stojim a cakam na nu ze ju lubim ze vyjde a sa pozhovarame.. chladne ma odbila ze ani nahodou .. to ma zabolelo asi najviac.. a hlavne aj ze udajne som sa mal opytat ci mozem prist a nie len tak sa objavit .. lenze ona na moje vyzvy ku komunikacii nereaguje uz niekolko dni tak ako som sa mal opytat aj tak by nereagovala a popravde aj som jej to pisal rano a ani si to nepozrela pritom tam bola.. a dnes od sameho zufalstva a žialu som sa skusil este obratit na jej kamaratky napisal som im situaciu a poprosil ich ci mi nemozu povedat ak nahodou vedia ze aspon dovod preco ma odkopla ako psa a ak nemozu ci jej nemozu aspon dohovorit aby mi zdvihla telefon .. ono totizto ja o nej ani nic neviem ci je v ke alebo mimo mesta ..ani neviem skym je .. neviem nic.. a vedel som ze sa asi nahneva za to ze som kontaktoval jej kamosky.. ale vzal som na seba to riziko lebo uz som nevedel co mam robit a zalezalo mi.. jedna z nich ma slusnym sposobom odbila co som respektoval a dalsie nereagovali.. svojej "milej" som to oznamil v sms ze som kontaktoval jej kamosku.. a to bol klinec do rakvy po 6 dnoch mi zrazu napisala ze som sa udajne uplne zblaznil ze "pisat mojej kamoske ktoru ani nepoznas? keby aspon tejto alebo tamtej" .. a hej no napisal som jej najlepsej kamoske ktoru som osobne nepoznal iba z rozpravania pocutia.. a dalsie dve som aj osobne stretol .. no a ja aj ked som sa jej za to ospravedlnoval a vysvetloval jej ze uz nevladzem toto jej spravanie voci mne a ze ma to nici a ze to nechapem a ze to bol zufaly krok tak znej vyslo uz len tolko ze "uz vobec nemam chut stebou komunikovat" "ani uz nic neprecitam lebo ma porazi" "serus" a zablokovala ma.. ja som pochopil ze toto je uplny koniec hej.. ale co ma okrem toho zoziera je to ze ja nechapem co som urobil co to cele odstartovalo.. bol som len na PN chory.. od zaciatku PN sme sa nevideli lebo sa nechcela nakazit.. kontakt bol ako tak pohode do toho 7.2. potom nastal tento skrat .. ja uz nicomu nerozumiem.. ani sme sa predtym nepohadali ani ma nijak nevarovala.. stretol sa niekto s niecim takym? Pravdepodobne sa nikdy nedozviem co sa stalo
Vykašlala sa na mna bez jedineho slova a pričiny z dna na den
mne samemu bolo viackrat ublizene v minulosti a dost skaredo.. tak som mal akusi pomyslenu kontrolku na boku hlavy a nevedel sa uplne odovzdat ale zacal som ju cielene zhadzovat uvolnovat sa a maximalne jej dôverovat a oddat sa jej
tuto vetu vysvetli. Ako zhadzovat? to slovo ma uplne iny vyznam a nedava mi ten text zmysel potom