Zdravim, stretol sa uz niekto s niecim takym? Boli sme spolu sice dost kratko, nejaky mesiac a pol ale velmi som sa do nej zalubil bolo mi snou skvele.. po fakt dlhej dobe to bolo dievca u ktorej som citil ze jej na mne zalezi ze ma lubi bola aj velmi starostliva a zaujimala sa o mna.. citil som ze dokaze byt verna lebo bola zdrzanliva a opatrna.. respektoval som to a nechal tomu volny priebeh.. mne samemu bolo viackrat ublizene v minulosti a dost skaredo.. tak som mal akusi pomyslenu kontrolku na boku hlavy a nevedel sa uplne odovzdat ale zacal som ju cielene zhadzovat uvolnovat sa a maximalne jej dôverovat a oddat sa jej.. nepekne sa mi to vymstilo.. od 1.2. som na PN a niekedy od 7.-8.2. prakticky bez jedinej hadky jedineho slova z dna na den sa jej spravanie razantne otocilo.. prestala mi pisat ..viete si to predstavit.. jeden den si najdete po zobudeni kopu sms alebo sprav typu ako jej chybam a ako ma lubi ja som zaroven spätne reagoval rovnako .. tuzil som po nej a bol som nasraty ze som skoncil s hnisavou anginou na PN v zaciatkoch vztahu kedy by sme sa mali vidiet co najviac a nie takato stopka.. a proste ona pred tymi 5-6. dnami ako keby sa prepla.. zrazu nic.. prestala reagovat na sms na spravy an fb.. na moje volania.. dokopy za tych 6 dni odpisala asi iba 3-4x aj to maximalne chladne a agresivne 2 ci 3 vety ktore mi nijak nevysvetlovali co sa deje.. vlastne najväcsiu informaciu ktoru som z nej dostal bola taka ze jej vsetko prerasta cez hlavu.. a ze nema absolutne cas riesit "toto" .. lenze ona si predtym nasla namna cas aj ked ho nemala.. lebo ma lubila.. nasla si cas na odpisanie na komentare ci zdielanie blbych vtipnych obrazkov alebo co.. ale ja nechapem co som urobil doteraz to neviem a asi na to ani nikdy nepridem.. neviem ci si neco vymyslela v hlave alebo ako sa dokaze clovek takto prepnut z dna na den.. najhorsie na tom je ze ja som si myslel ze ma nejaky charakter a zodpovednost a ze minimalne ak ma uz prestala len tak lubit ze aspon mi poda nejake vysvetlenie lebo ja nie som ziaden hajzel ani nic take..nezasluzil som si taketo odkopnutie takyto skrat.. a proste touto ignoraciou ma dohnala az do kuta kedy mi uz prepinalo.. miestami som sa citil rozculeny.. miestami prazdny a vycerpany a nestastny.. ublizila mi .. vcera som skusil ist pred jej dom ze mozno ked bude vediet ze tam stojim a cakam na nu ze ju lubim ze vyjde a sa pozhovarame.. chladne ma odbila ze ani nahodou .. to ma zabolelo asi najviac.. a hlavne aj ze udajne som sa mal opytat ci mozem prist a nie len tak sa objavit .. lenze ona na moje vyzvy ku komunikacii nereaguje uz niekolko dni tak ako som sa mal opytat aj tak by nereagovala a popravde aj som jej to pisal rano a ani si to nepozrela pritom tam bola.. a dnes od sameho zufalstva a žialu som sa skusil este obratit na jej kamaratky napisal som im situaciu a poprosil ich ci mi nemozu povedat ak nahodou vedia ze aspon dovod preco ma odkopla ako psa a ak nemozu ci jej nemozu aspon dohovorit aby mi zdvihla telefon .. ono totizto ja o nej ani nic neviem ci je v ke alebo mimo mesta ..ani neviem skym je .. neviem nic.. a vedel som ze sa asi nahneva za to ze som kontaktoval jej kamosky.. ale vzal som na seba to riziko lebo uz som nevedel co mam robit a zalezalo mi.. jedna z nich ma slusnym sposobom odbila co som respektoval a dalsie nereagovali.. svojej "milej" som to oznamil v sms ze som kontaktoval jej kamosku.. a to bol klinec do rakvy po 6 dnoch mi zrazu napisala ze som sa udajne uplne zblaznil ze "pisat mojej kamoske ktoru ani nepoznas? keby aspon tejto alebo tamtej" .. a hej no napisal som jej najlepsej kamoske ktoru som osobne nepoznal iba z rozpravania pocutia.. a dalsie dve som aj osobne stretol .. no a ja aj ked som sa jej za to ospravedlnoval a vysvetloval jej ze uz nevladzem toto jej spravanie voci mne a ze ma to nici a ze to nechapem a ze to bol zufaly krok tak znej vyslo uz len tolko ze "uz vobec nemam chut stebou komunikovat" "ani uz nic neprecitam lebo ma porazi" "serus" a zablokovala ma.. ja som pochopil ze toto je uplny koniec hej.. ale co ma okrem toho zoziera je to ze ja nechapem co som urobil co to cele odstartovalo.. bol som len na PN chory.. od zaciatku PN sme sa nevideli lebo sa nechcela nakazit.. kontakt bol ako tak pohode do toho 7.2. potom nastal tento skrat .. ja uz nicomu nerozumiem.. ani sme sa predtym nepohadali ani ma nijak nevarovala.. stretol sa niekto s niecim takym? Pravdepodobne sa nikdy nedozviem co sa stalo
Vykašlala sa na mna bez jedineho slova a pričiny z dna na den
Toto ma ako prvé napadlo pri čítaní časti tvojho príbehu - otravný a vtieravý človek zahlcujúci nepodstanými vecami. Pripadá mi to tak, ale len hádam.
MAMko))
Zmen jedine slovo strela za diva a bude to ok)
"Bola to fakt pekná deva, tá lietala ako divá" :D
Staň sa mníchom ako ja a budeš mať od všetkého sv. pokoj:-)
Keď sa nedá, tak sa nedá.
Báseň - Deva
Bola to fakt pekná deva, tá lietala ako strela.
Mal som pre ňu pekné mená, znamenala pre mňa veľa.
Keď ma trafil šípom Amor, do nej vtedy vstúpil diabol.
Stratil som sa ako gáfor, tak len poviem sorry, pardón.
Určite to bola láska, z jej strany len Športka Sazka.
Z tváre spadne potom maska, na čele sa spraví vráska.
atď...
Nedošla ťa navštíviť keď si bol chorý lebo sa nechcela nakaziť? Tak prepáč, ale už toto samo o sebe hovorí za to, že ťa nikdy ani neľúbila. Keby ťa prišla občas aspoň na chvíľu pozrieť, určite by sa nenakazila. A čo by robila, keby ste spolu žili a ty by si ochorel, odsťahovala by sa na týždeň od teba? Človek, ktorý by ti mal byť v chorobe oporou? Z jej strany to bola zrejme len hra a faloš. Miloval si tú nesprávnu, bohužiaľ.
Obycajna hlupa namyslena baba, taka si nezasluzi lasku. Bud rad :)
DontWorry - mal som na mysli to ze ked som ju spoznal a videl na nej ze ma ma fakt rada a ze namne lipne a zaujima sa o mna tak som bol poznaceny predoslimi vztahmi takym sposobom ze som nevedel plnohodnotne dôverovať a odovzdať sa človeku a bezvyhradne veriť ze ma nesklame a nevrazi mi dyku do chrbta.. vedel som však, že laska takto nefunguje a ako tak čas plynul ja som k nej zacal citit a zalubil som sa.. ale dodatocne k tomu som autosugesciou zacal nicit tu svoju prehnanu opatrnost a nedôvercivost aby som sa jej mohol plne odovzdat a viac prehlbit tu lasku voci nej.. zadarilo sa mi v tom.. a napokon sa mi to vymstilo....
Ludia dakujem vam za reakcie, mate asi fakt pravdu v tom ze asi namna zahrala masku.. a ze bola sebec.. lebo laska nelaska.. odkopla ma takym sposobom ako keby som bol zloduch ktory jej sposobil peklo na zemi .. najviac na tom nechapem to ze pokial ma neklamala.. tak si sama prezila kopec negativnych veci.. bola podvedena.. boal terorizovana priatelom.. ma znicene rodinne vztahy bola šikanovana otcom aj nahradnym otcom .. proste ma toho za sebou dost vela a mne to imponovalo ze je zivotom ostrielana a akosi som veril ked sme si vzajomne povedali cim vsetkym sme presli co sme preskakali a utrpeli ze nebude schopna sa ku mne takto zachovat.. este som jej v smskach prizvukoval ze ak ma uz nechce ze ja to bude respektovat ze prosim len o vysvetlenie co sa stalo a ak uz som jej nejak ublizil nevediac jak alebo ak si nieco vydumala v hlave co nebola pravda aby mi to aspon povedala.. neznasam nevedomost ta ma uplne dokaze nicit.. ale mate pravdu.. je koniec a ona si za to co urobila nezasluzi aby som nadalej plytval myslienkami preco sa zachovala ako kompletne tupelo.. asi ju to bavilo.. zmanipulovala ma asi.. lebo ked som sa ozval jej kamoskam tak zrazu uz vedela odpisat a asi jej to hralo do karat a na zaklade toho ma zablokovala.. dal som jej dovod ktoreho sa chytila pritom si osobne nemyslim ze som urobil nieco zle.. kazdy clovek co miluje a jeho milovana osoba ho bez priciny ignoruje sa casom uchyli od zufalstva ktomu ze zacne kontaktovat jej bliznych aby aspon zistil preco..
Tak za prve, ty si nic zle neurobil. A za druhe, veci neboli tak, ako si si myslel, ze su. Takychto ludi sa treba zbavovat co najrychlejsie. Su aj skutocne charakterne a verne baby. Ty si nevycitaj. Prezi si svoju bolest zo straty, ale nezamyslaj sa nad tym, preco. Cim viac su ludia vo vztahu sebeckejsi, tym menej im ktokolvek druhy stoji za komunikaciu alebo vysvetlenie. Dovod je fakt nepodstatny. Co je podstatne je sposob. A tym sa vysvetluje aj dovod.
Nestalo sa mi to raz. Za posledný rok asi 6 - 7 x a poviem ti, že je to dosť frustrujúce. Ty možno vieš v čom je problém, lenže mne to nik z tých ľudí nepovedal. jednoducho sa odmlčali a koniec.
Ono je to znak toho, že niečo robíš zle ale ak nedostaneš spätnú väzbu, tak nemáš ako prísť nato, že čo a je to ozaj zlý pocit. A tak to isté opakuješ viackrát. Alebo jednoducho priťahuješ ľudí, ktorí ti toto budú robiť, pretože niečo vyžaruješ čoho sa buď boja alebo sa im to protiví.
Kto vie, ako to je. Mňa zrušili už aj ľudia z tohoto fóra. Niekto po jedinom dni, iní za mesiac, ďalší za rok. Ale nik mi to nevysvetlil.
Len dávaj pozor, aby si takýchto ľudí nepriťahoval a nestávalo sa ti to opakovane, pretože si vytvoríš obranný mechanizmus až nakoniec nedokážeš nikoho k sebe pustiť. určite žiadaj vysvetlenie ak sa to teda dá.
Podla mna tazko povedat co sta stalo. Mna prve co napadlo, ze spoznala niekoho ineho, ked si bol PN a nemala zaludok ti to vysvetlovat, tak sa radsej stiahla. Tiez je moznost, ze ma nejake psychicke, alebo ine preblemy, ale to je asi menej pravdepodobne. Skor ta prva moznost. Mohla ta aj prestat lubit, ale skor si myslim, ze ta nikdy ani nelubila tak naozaj. Mozno bola zalubena a bavilo ju to s tebou, ale spoznala niekoho s kym ju to bavi este viac, alebo ju bavi len ten fakt, ze je to zase nieco nove. Uplne ta chapem, ze mas v hlave otazku "preco?". Ale ak ti ona nepovie preco (co asi uz nepovie), tak odpoved si mozes len domyslat. Ja by som sa na tvojom mieste na to zamerala z uplne ineho konca. Nech bol totiz jej dovod akykolvek zachovala sa totalne hnusne a bez chrbtovej kosti! Bud rad, ze si ju spoznal v tomto svetle teraz a nie po dlhorocnom vztahu. To by ta trapilo omnoho viac.Takato baba ti nestoji za otazky "preco?". Vypusti ju a bud rad, ze si sa jej zbavil. Je to mrcha. Keby mala v sebe aspon slusnost a empatiu, povedala by ti dovod a rozisla by sa osobne. Nestoji ti za energiu, ktoru vkladas do otazok, vloz tu energiu do seba a casom pride ina, omnoho lepsia. Este budes dakovat, ze tato od teba odisla. :-)
ahoj narazil si na cloveka ktory ta nelubil. zabudni na nu a najdi si niekoho ineho. nema to vyznam to dalej rozoberat. ma ineho.