Často sa medzi najmä mužským pokolením či už v bežnom reálnom živote alebo aj tu na fóre stretávam s tvrdením že tá a hentá je kur*a, štet*a, pi*a, cund*a, a pod. Ako takéto ženy správajú si viem približne predstaviť hej, behá za mužmi, potrpi si na luxus, muchlá sa s inými mužmi aj keď je zadaná, častokrát používa vulgárne slová,a pod. Ale mám otázku, ako zpoznám takúto ženu na verejnosti? Ako takáto ženy-dievča vyzerá?
feminity.zoznam.sk
scontent.cdninstagram.com
feminity.zoznam.sk
Aké sú to dievčatá a ženy?
Ale nejako sa také čup*čky musia vystupovaním a vzhľadom odlišovať od tých normálnych, slušných a vernostischopných líšiť nie?
No ved uz ti tu viaceri napisali, ze vzhlad o tom nerozhoduje. Posielanie dalsich fotiek na tom nic nezmeni.
Zabudol som uviesť, tá druhá okrem mňa rozhadzovala siete aj na iné strany a randila s ďalšími dvoma až taká spoločenská bola.
Panabeka, baby čo mi to tu píšete? Nakoniec ste na základe svojej akože ženskej intuícií vydedukovali že ja si hľadám pipku a od vás chcem zistiť ako ju nájdem? Takže sa to obrátilo proti mne?
Kurňa, ja práveže nechcem vôbec takú, na také ... som natrafil v minulosti a chcem sa tomu vyhnúť teraz. Nepíšte mi tu také koko*inky že idem po takej. To nieje pravda. Chcem normálnu holku ktorá ma nebude podvádzať. Tá jedna bola vydatá o čom som nevedel, robilo jej asi dobre že som bol od nej mladší o dva roky a že ju okrem jej manžela šukal aj nezadaný muž ak to mám tak napísať. Až neskôr som sa dozvedel že okrem mňa si to rozdávala doma aj s manželom. Druhá bola zase ten typ že strašne spoločenská, ukecaná, výstredná a dosť pekná, krv a mlieko. Tak čo vám mám ešte napísať? Prečo to chápete ináč ako chcem aby ste ma pochopili?
svetlosvetelne. Zrejme sa ti daka zena paci. Mas o nu zaujem. Ale nechces taku o akych tu pises. No takto aka je ta tvoja, sa tu nedozvies. Zrejme mas strach sklamat sa. No bud si o konkretnej zene zisti z realu co najviac zarucenych doverihodnych informacii alebo zariskuj, daj na svoj citak instinkt a najlepsie bude, ak ju osobne spoznas a das vam dvom sancu
Tak táto otázka napadala aj mňa.
Neviem sa zbaviť pocitu, že v tejto téme ide o niečo celkom iné ako "ako spoznať pipku".
o co ti ide?
Dobre, píšete tu o tichých ženách čo brehy myjú ale aké sú to ženy? Niečo ako tieto?:
data.modnipeklo.cz
img.cas.sk
statics.123hdwallpapers.com
Nie, nevyzeraju iba takto, su to zeny a dievcata vsetkych vzhladovych typov. Aj uplne neatraktivne. A zase niektore atraktivne sa tak nespravaju. Neexistuje typ, ktory ti zaruci, aka je zena vnutorne.
To sú ako príklady uvedené :-D Náhodne vybrané.
Viem že takéto pipky ako ja ich volám sa strašne radi fotia a vystavujú na web a sociálne siete sú ich rajom ale fotky sú fotky, tam špúlia pery, buď sa tvária neutrálne aby sa ich chuderkám vrásky nerobili tak sa radšej ani neusmievajú alebo nahodia silený úsmev od ucha k uchu.