Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aké sú to dievčatá a ženy?

Príspevok v téme: Aké sú to dievčatá a ženy?
svetlosvetelné

Často sa medzi najmä mužským pokolením či už v bežnom reálnom živote alebo aj tu na fóre stretávam s tvrdením že tá a hentá je kur*a, štet*a, pi*a, cund*a, a pod. Ako takéto ženy správajú si viem približne predstaviť hej, behá za mužmi, potrpi si na luxus, muchlá sa s inými mužmi aj keď je zadaná, častokrát používa vulgárne slová,a pod. Ale mám otázku, ako zpoznám takúto ženu na verejnosti? Ako takáto ženy-dievča vyzerá?
feminity.zoznam.sk
scontent.cdninstagram.com
feminity.zoznam.sk

abcd123

na slovensku jediné štetky čo si potrpia na luxus sú zlatokopky /naše takzvané celebrity/ inak to zíva fejkom a vyslovene štetka, či obyčajná kur.. nemusí vyzerať vobec luxusne, kludne može byť aj hlúpa primitívna až blbá...to poznáš podla správania...ja dokážem odhadnúť ktorá žena je privátová kurva či luxusná prostitutka alebo má proste len rada sex a mužov a je na úrovni plus je inteligentná až nadpriemerne, alebo má rada sex a mužov vobec nestrieda, chce len jednoho a vela variant..je vela druhov žien, sú ženy čo majú úroven potrpia si na luxus alebo dajme tomu len vyzerajú dobre a tu na svk sú označované ako "hento je kurva, štetka atd. a iné reči ludí, ktoré asi každý poznáme
nechápem čo presne potrebuješ vedieť a na čo ??

Cariboo

svetlosvetelne, myslim ze adr1a pochopila, tu nejde o extremy ticha alebo koketna. Ked nevies odhadnut ludi za kratky cas, neostava ti nic ine iba ich spoznat a to chce cas. Ja sa ani necudujem chlapom, ze sa sklamu, ked hladia vprvom rade na krasu az potom na osobnostne kvality zeny. Nabuduce si nevyberaj podla toho ako vyzera, ale ci sa ti celkovo paci aj jej spravanie, nazory a povaha. to zistis az vtedy ked pojdes pod povrch.
Naco sa ponahlas do vztahu, ked sa nato da ist postupne a popritom sa navzajom otukat.

svetlosvetelné

Kto tu písal o "mníškach" zas? Nechoďme od extrému do extrému zase. Opäť sa nechápeme. Nepísal ani som nemal na mysli jeptišky teda dievčatá a ženy ktoré nohy držia upäto spolu za každých okolností, neusmievajú sa a majú smutne vážnu tvár, nosia roláky a blúzky zapnuté až ku krku.Mal som na mysli normálne devy ktoré sa vedia aj v stave zábavy a miernej opilosti udržať na uzde ale aj za triezva je s nimi primeraná sranda, zábava, vedia komunikovať, proste že sú normálne, nie nejaké frivolné, koketné, obtierajú sa o každého chlapa čo ich lapí a pod.

adr1a.

svetlosvetelnéme. Neviem ako to pomenovat, ale ty nevies vobec citat v ludoch, ich signaly mimiku gesta rec tela osobnost ai.
Ja som tiez vraj dynamicka akcna suverenna ai ale zas co sa tyka muzov tak som skor stara skola, alebo im sancu ani vobec nedam (proste drzim si ich od tela, odstup, som nedostupna nedosiahnutelna). Ono je asi pravda ze ked je clovek mlady je aj "blby naivny" ai ze skor skoci na lep, ide bezhlavo do vztahu a tak. Ja si zas hovorim naco? Ked mne je lepsie samej nez s niekym. Ja nepotrebujem niekoho aby som mala ako mozno ine kde byvat, nebyt sama osamela opustena alebo ze mi s niekym bude lepsie po roznych strankach. A zas clovek ked uz niekam vysiel dospel dopracoval sa tak nepojde niekde do suterenu ci pod cenu ai)) Neviem ci chapes.
A zas s tymi ukriknutymi tichymi babami, aby to nebolo ako to uz tu pisali, ze ticha voda brehy myje. Ja som uz neraz take putky zazila co vyzerali ako jeptisky ai a za noc na dakej akcii party ai vystriedali aj 4-5muzov)) Stacilo prejavit trosku zaujem o ne, zalichotit ukecat ci im dat trosku vypit a boli pritulne az privelmi))
No ak nevies citat v zenach ci celkovo v ludoch tak sa este neraz popalis. Ty skor vekom ci skusenostami dozrejes do istej znalosti ludskej podstaty ai. A tak co? Aj o tom je zivot)

svetlosvetelné

Viem veľmi dobre že záruku človek nemože mať v ničom ani čo sa týka vzťahov, ani práce, ani zdravia. Ale chcem sa vystríhať toho, aby som opäť naletel nejakej vychcanej štetke. O tej prvej som nevedel, že je vydatá, to som písal už nižšie ako to bolo.Tá druhá aj tá prvá ma zaujali dynamickou povahou. Ako ja sám tak aj oni dve boli povahy dosť spoločenské, rýchlo nadväzovali priateľstvá, boli dynamické, stále akcieschopné. Ale ako vidím mal som si skôr začať s babenkou ktorá nieje až taká hŕŕ do všetkého a trošku sa drží na uzde.
Viem, že mi nič a nikto 100% nedá záruku, že vzťah bude bezproblémový. Ale toto čo som okúsil v minulosti už okúsiť nechcem.

adr1a.

Ale nechces taku o akych tu pises.

To som napisala a nie ze taku hladas. Citaj teda poriadne.

A ako ich rozlisit?
Vsak u tej tvojej prvej to bolo vidno hned. Predsa bola vydata a podvadzala suverenne muza s tebou. Takze milujuca verna oddana zena by toto zrejme nerobila. Ty sa tiez nehraj na svatca. No zas si typicky v tomto, lebo len malo je takych co by nevyuzili prilezitost tak ako si aj ty vyuzil.
Ta dalsia? tiez si to mohol vidiet uz podla toho aka bola ku vsetkym muzom koketna vystredna kontaktna ai ako sa spravala voci vsetkym muzom. Uz to ti malo byt varovanim.
Ty zrejme nemas tu schopnost rozlisit stetku od normalnej vernej zeny. Tak naco sa potom tu pytas? Pre teba je to aj tak zbytocne lebo keby ti dali pod nos peknu no stetku tak sa riadis instinktom a ten je, ju mat. A je jedno co je zac.
A ci je nejaka lahka korist? Vsak ako sa sprava ku tebe je zrejme, ze podobne sa bude spravat aj pri inych muzoch. Takze ak ju lahko ziskas ty tak je skor predpoklad ze aj inemu bude takto isto lahko k mani

Cariboo

Ani sa necudujem ze si sa popalil,mal si ich najprv spoznat ako osobnost, cloveka a potom randit. naco su dobre taketo temy? to by sme mohli zalozit rovnaku o muzoch, co klamu a podvádzaju. Ako takyto chlapi vyzeraju??

Ako pisala bluebberyNN, mozu vyzerat vseliako, to sa fakt neda zovseobecnit. hlavne nesud knihu podla obalu.

blueberryNN

Nie. Niekedy mozno pomoze pocuvat, co o nich hovori okolie. Ale aj to moze byt niekedy iba ohovaranie. Zaruku nemas fakt v nicom.

mam56

Ja fakt neviem, že aká má byť akože perspektíva možného vzťahu za takých podmienok, v akých žijeme?
Že vo dvojici sa lepšie trie bieda, či akú formulku treba aplikovať tentokrát?
A že majte detí ako smetí, ale neviem, že z čoho ich človek má uživiť?
Sme na tom tak biedne, lebo sa opičíme jeden po druhom a potom nemáme čas robiť biznis.
Keby sme sa viac zamerali na zarábanie peňazí, tak by sme mali vyššiu životnú úroveň.
Riešime všetci vzťahy --- choroby --- a ---nedostatok peňazí. Z nadhľadu to aspoň tak vyzerá.
Je to niečo podobné ako keď každý chce mať vyšší plat, lebo si myslíme, že v štátnej pokladnici sú peniaze, ale pritom tam toľko peňazí nie (tým som si na betón istý).
My ani nevieme ako štát gazduje a potom všetci nadávame na politikov:-)
Povedia nám, že aký je hrubý domáci produkt a máme z toho tak akurát veľké ho.no:-)
Prajem pekný večer.