Som s priateľom už 6 rokov,z toho 3 roky spolu bývame. Keď snlme spolu išli bývať( hypotéka),tak som chodila externe na výšku. Sľuboval,že keď ju urobím,bude svadba aj dieťa. Lenže ja som ju nezvládla. Strašne ma to mrzi,ale cesta na opravu nie je. Nezvladnem študovať ďalšie 3 roky a čakať na čas mať rodinu. Necítim to tak. Sklamala som ho. Svoje sľuby nesplnil. Ale ja teraz neviem ,či škola na jeho odkladanie rodiny nebola len vyhorka a či mu moje zlyhanie nehrá do kariet,vyhovára sa,že on chcel odomňa školu a nemá,tak prečo chcem dieťa. Niektore jeho vyhovorky su naozaj až detinské. Naor. Že chcem dieťa len kvoli tomu,aby som niekoho s tym predbehla,alebo že chcem formou kočikovania nadväzovať nove vztahy, že chcem dietatom ublizit jeho krsnej,ktora ma nema rada a nerozpravame sa s ňou. Mam 23 rokov. Snažim sa,staram sa oňho ..o byt..o domacnosť....stale mi varim..nehadame sa pre nič...len o tuto zavažnu temu. Trpím. Milujrm ho,chcem,aby bol otcom mojich detí...viem,že by sme sa mali dobre,je pracovity..ja tiez pracujem...neviem ako ho zlomit. Ked som sa ho dnes opytala,či si ma chce vziat za ženu niekedy,povedal,že ešte nevie. Cítim sa hrozne. Poraďte,čo robiť. Ako v ňom vzbudiť túzbu mat rodinu..ach
Priateľ ešte stále nechce dieťa ani svadbu
Aka typicka zena? Mne sa presne toto stalo s chlapom, on bol taky.
typicka zena, ja chcem, ja, ja a ked sa nestane co chcem ja padne dom, tak sa na to neciti, najdi si ineho....
Tvoj frajer má rozum, ako bolo v jednom fime povedané
" len blázon by do dnešného sveta priviedol dieťa "
On musi do toho dozriet. Mal by ti otvorene povedat, ze este sa na to neciti. Chces ho zlomit. Ale hovorim ti, ak by si ho zlomila, pokazila by si zivoty trom-styrom ludom, tebe, jemu a vasim detom, lebo vo vysledku by nikto z vas stastny nebol. Na manzelstvo sa ludia nemaju lamat, maju ho chciet. A ak ho este nechcu, mali by to otvorene povedat. Zrejme vie, ake dolezite to pre teba je, preto tu odvahu nema. Ak chces rodinu v dohladnej dobe, tak s inym muzom. Ak chces tohto muza, na rodinu si budes musiet pockat. Ale nezabudni ani na to, ze ste spolu uz velmi dlho. Je tam riziko, ze ked sa vas vztah pridlho nebude nikam dalej posuvat, stanu sa z vas bo vysledku dobri kamarati a cele to moze skoncit na tom, ze vlastne uz ani neviete, preco ste vlastne partneri.