Psychosomatická klinika Pezinok

Príspevok v téme: Psychosomatická klinika Pezinok
Pezinok

Ahojte. Je tu niekto kto tu prednedávnom absolvoval pobyt? Som v období kedy zvažujem dobrovoľnú hospitalizáciu. (Hraničná porucha osobnosti, dlhoročná závislosť na sebapoškodzovaní, depresie a suicid. myšlienky.)
Budem rada za každý jeden príspevok, ktorý mi trochu objasní fungovanie a režim na tejto klinike. Ďakujem

ddana

Bola som tam zhruba pred 2,5 rokom. Možno by táto liečba mohla pomôcť, ale mama musí spolupracovať. Individuálna psychoterapia je cca raz/týžd, skupinová 2x/tyžd. čo je podľa mňa dosť málo. Treba rátať s dlhodobým pobytom 7 a viac týždňov.

Len Eva

Dobrý deň,

mám otázku - máte niekto osobnú skúsenosť so spomínanými klinikami aj v rámci riešenia kožných ochorení?
Jedná sa o maminu, ktorá má výše 14-rokov kožné problémy, s ktorým jej nevie žiadny konvenčný lekár pomôcť. Domnievam sa, že práve psychosomatický prístup by nám dopomohol aspoň čiastočne zistiť príčinu tohto problému.

Ďakujem za akúkoľvek radu!

Eva

jjoe

Bol som na psychosomatickej klinike pred dvoma rokmi (opakovane).Mal som ťažkú depresiu a bolesti brucha. Nebol som spokojný s prístupom lekárov a sestier. Snažia sa len psychoanalýzou odstrániť problémy. Nie sú to dobrí odborníci na lieky. Až 2 týždne pred odchodom som dostal liek, ktorý mi pomáha (Escitalopram), aj to ma tak potrápili. Psychosom. klinika je dobrá len na ľahké prípady, za mňa už nikdy viac. Len ak ste ľahký pacient....

majk1983

ahojte volam sa Majka a mam socialnu fobiu a agorafobiu, chcela by som sa opitat ci ma niekto take priznaky ako su neustala hnacka a pocity na zvracanie trasenie celeho tela a ci niekto s tymto bol v Pezinku na lieceni. ja sa liecim uz 5 rok a bola som v Zaluži ale tam mi nepomohli bolo to take skupinove skor a nebola mi tam davana pozornost konkretne mne, tak som zvedava ako to funguje v Pezinku. som na pokraji zrutenia a neviem ako dalej len hnackujem a zvraciam nic nejem lebo do mna nic nedostanem mam uplne nervozne cele telo a nechapem preco neviem ci su to priznaky fobie . ak moze poradte mi a podelte sa so mnou o skusenos zvazujem liecbu v Pezinku ale nemam o tom ziadne info dakujem

Rut

Nebola som v Pezinku, ale v Bratislave na také problémy ako píšete. Bola som tam hospitalizovaná tri týždne a hádali čo mi je, nakoniec ma prepustili s diagnózou, že v podstate nič mi nie je a chceli, aby som išla do Pezinku čo som odmietla. Nakoniec som sama prišla na to, že mi chýba vápnik, horčík a D3 a tiež draslík. Dala som sa na moje náklady vyšetriť na tetániu čo sa aj potvrdilo. Skús sa dať vyšetriť na tetániu? Ona strpčuje veľmi život. Ja už žijem oveľa kvalitnejší život.