Dobrý den, mam 16 rokov a mama ma psychicky týra. Včera sa nahnevala pretože som volala s otcom a babkou ohľadom brata a ona vybuchla a začala ma udierat. Všade . Začala mi tiecť krv z hlavy a rozplakala som sa. Nevedela som dýchať keď ma držala a udierala ale kričala som ako to šlo . Moja sestra bola úplne bez seba aj s ďalším bratom, ktorí hneď potom začali kričať tiež a prestala. No hneď potom mi hneď začala hnusne nadávať. Vraj som kur*a a pi*a aj so svojou sestrou. Hneď ako som sa postavila za seba tak odo mna požadovala telefón a ďalšie veci ktoré som od nej dostala. Viem sa s tým úprimne zmieriť nebola to prvá taká situácia keď ma začala bit, no tentokrát to uz presiahlo hranice. Pomáham jej s pranim, zehlenim, varením, nakupmy, deťmi, pracem vlastne ja so sestrou kedže otec na nás stále kričí a nemám uňho žiadnu podporu :) aj včera som mu povedala co sa stalo a on ani neprišiel ma skontrolovať. Co mam robit ?
Tyranie zo strany matky
Toto mi pride ako pripad pre socialku, je ohrozena tvoja bezpecnost aj bezpecnost tvojich surodencov. Mama ma seriozny problem, ten ty nevyriesis vobec nijak. Otec ti nepomoze. Idealne by bolo dostat vas z jej dosahu aspon docasne. Bud tak, ze sa dohodnete sami v rodine, ze sa prestahujete k starym rodicom alebo tak nejak a mama bude prispievat, ale tomu neverim. Druha moznost je riesit to cez urady, ale tam treba pocitat s opatreniami, ktore sa vam nebudu mozno pacit a budete sa im musiet podriadit. Poradila by som ti zavolat na linku detskej dovery alebo na podobnu linku, kde ti urcite budu vediet povedat, ako mas postupovat. Maju s tymto bohate skusenosti.
prepac za otazku,ale...mama aj pije?