Ahojte.. Viem, že na túto tému bolo vytvorených už mnoho diskusií, ale predsa by som chcela opísať toto do novej. PPP sa so mnou ťahajú už od augusta 2015. Začalo sa to dosť mizerným rozchodom. A odvtedy som mi striedajú obdobia Ana a hlavne Mia.. Snažím sa s tým bojovať a zdravo sa stravovať, chodím od januára do fitka aspoň dva krát do týždňa.. Ale neustále zlyhávam. Celý deň mám ukážkový jedalnicek, som na seba hrdá no a potom príde večer.. A vtedy som ako kyselina. Dokážem do seba dostať snáď všetko na čo si pomyslím a málokedy sa mi podarí odolať. No a potom nasledujú výčitky... A ja buď zutekám ku zvracaniu alebo sa ničím výčitkami a som na seba strašne prísna nasledujúce dni. Neviem ako ďalej. Chcem s tým prestať, s tým prejedaním... Chcem jesť zdravo. Okoliu tvrdím že to aj robím.. Snažím sa ale vždy všetko pokašlem. Nechcem im povedať že mám takéto problémy, nechcem ich týmto zaťažovať. Hanbím sa za to. Z váhy 66kg pri výške 169cm som schudla na 57 kg.. No a po Vianociach a po pribudnutí problémov s prejedaním som na váhe medzi 59-60.. Chcela by som ale váhu 53-4. Mám 18r. Mamina si všíma že nepoužívam práve ukážkový príklad "zdravého stravovania" ale vyhováram sa na to, ze mám asi rýchly metabolizmus... Any už som sa zbavila ( zaklopem si ) ale toto prejedanie ma veľmi trápi. Vedeli by ste mi poradiť, ako s tým bojovať? Mám kvôli tomu strašné výčitky...
Ako prestať s prejedaním?
,,zdrave stravovanie,, nevyriesi pricinu prejedania a nasledneho priberania na vahe..vsetko to bude len marna snaha a trapenie..ako si napisala:,,vsetko to zacalo rozchodom,, tak odporucam popri,,zdravom stravovani,,zaoberat sa aj svojim vnutornym zivotom.bez toho to nema ziaden vyznam...inak z kade vies ze to co ty nazivas zdrava strava je aj skutocne zdrava? a ked ti poviem ze vecerne prejedanie je najzdravsia a najprirodzenejsia vec pre cloveka?
Ja držím takú diétu, že si prostredníctvom tzv. intro-inšpekcie skontrolujem stav a priechodnosť svojich ciev a keď je všetko v poriadku, tak cvičiť nemusím bez ohľadu na moju váhu.
Robí sa to tak, že sa človek nadýchne a keď sa človeku dýcha tak ľahšie, tak je všetko ok.
Je to vnútorne dýchanie, resp. kolobeh energie či.
Človek sa musí vedieť vcítiť sám do seba.
Váha nie je až taká podstatná, čo sa týka zdravia ako si niekto myslí. Ak je niekto štíhly, tak to neznamená, že je aj zdravý.
Zaujímavé, že v istej veľmi vyspelej krajine lieky až tak nepreferujú, ale u nás sa predpisujú na kilá.
Recepty od Dr. nie sú celoročné darčeky, ktoré majú človeka potešiť:-)
Inak, príde mi veľmi divné, že sa istá skupina v EU momentálne nerealizuje.
Že by ticho pred búrkou?
Príde mi to veľmi podozrivé, ak mám pravdu povedať, ja mám veľmi dobrý nos.
Darauf konnen Sie Gift nehmen.
Čože je to prejedanie? Je to iba prežieranie?
Keďže nemáš ploché brucho, zaslúžiš si po zaucho.
Chudneme si o sto šesť, už to nie je žiadna česť.
Aj keď si len čmeliak tučný, nie si až tak veľmo hlúpy.
Kto je chudý ako kôl, bude tupý jak ten vôl.