Ahojte.... Zaujima ma jedna vec.... Ked napriklad sa v diete prezeriem jak prasa a na druhy den by som veeeelmi znizila mnozstvo kalori alebo prisnejsie byt iba zelenine alebo mat hladovku...alebo iba nejake bieljoviny.... Ako napr zjest den po prejedeni max mozno 500-600 kcal a cvicit tak to zachranim? Pomoze to aby som nepribrala z toho dna predtym? Alebo to je zbytocne a dosrala som to aj tak a stlstnem? :( dnes som dostala doslova zachvat ale ked ta babkina strudla a buchty su tak chutne xD prosim pomozte mi a odpovedzte mi niekdo :,-(
Ako odcinit prejedenie
vela zalezi s akym vedomim to robis...preco si myslis ze ked si das fajne buchty tak priberes? preco by to mal byt hriech? isto poznas x ludi co sa prepchavaju mnozstvom ,,hriesnych,,ci ,,nezdravych,,veci a maju relativne stihle a zdrave tela..ako je to mozne hm? ako to ta nenabadam aby si teraz bezhlavo pozierala vsetko chutne co ti pride podruky ale aby si zacala riesit skutocne priciny tejto problematiky
je blbost moc znizovat kalorie na druhy den, ale co takto si este vten den spravit poriadnu prechadzku? napr 10km?
No tak si to jednoducho odpustis a ides dalej, akoby sa nic nestalo. Obcas sa proste napraskas. Hlavne si to nevycitaj a nesnaz sa na druhy den cosi odcinovat. To je strasna blbost. Proste chod dalej zdravo. A dopredu pocitaj s tym, ze to nebolo posledny raz. Stravuj sa zdravo a obcas sa ti toto kludne moze stat. Ale ber to ako normalnu sucast zivota. Chudnut budes tak ci tak, ak sa inak snazis jest zdravo.