Ahojte.... Zaujima ma jedna vec.... Ked napriklad sa v diete prezeriem jak prasa a na druhy den by som veeeelmi znizila mnozstvo kalori alebo prisnejsie byt iba zelenine alebo mat hladovku...alebo iba nejake bieljoviny.... Ako napr zjest den po prejedeni max mozno 500-600 kcal a cvicit tak to zachranim? Pomoze to aby som nepribrala z toho dna predtym? Alebo to je zbytocne a dosrala som to aj tak a stlstnem? :( dnes som dostala doslova zachvat ale ked ta babkina strudla a buchty su tak chutne xD prosim pomozte mi a odpovedzte mi niekdo :,-(
Ako odcinit prejedenie
Gima nevies kde by sa nasli dalsie recepty? na youtube bol jeden typek a ten si varil z proteinu palacinky... take recepty by ma dost zaujimali
Výborné fitness recepty z proteínového prášku
Recept na škoricový proteínový shake so špenátom
Ingrediencie:
1 šálka mlieka
2 naberačky srvátkového proteínu
1 polovica broskyne
1 grécky jogurt
1 šálka špenátových listov
¾ šálky rozdrvených škoricových cereálií
kocky ľadu podľa chuti
Postup: Všetky ingrediencie zmixujeme dokopy a hotovo!
Proteínový shake Zdroj foto: Shutterstock.com
Recept na jahodový proteínový shake
Ingrediencie:
1 naberačka proteínového prášku (môže byť tiež jahodový)
10 jahôd
250 ml mandľového mlieka
kocky ľadu podľa chuti
Postup: Všetky ingrediencie zmixujeme dokopy.
Proteínový shake Zdroj foto: Shutterstock.com
Recept na banánový proteínový shake
Ingrediencie:
1 a ½ naberačky proteínového prášku (vanilkového)
1 veľký banán
1 polievková lyžica mandľového masla
250 – 500 ml vody
Postup: Dajte všetky ingrediencie do mixéra a mixujte po dobu 15 – 20 sekúnd. Dobrú chuť!
Skus si vytvorit nejaky system stravovania a hlavne pravidelnost. ked budes jest pravidelne, nebudes mat zachvaty prezierania. Ked si aj das kolac alebo buchtu, nevadi, ale daj si jeden kusok a nie cely plech. A hlavne sa potom neobvinuj. Tiez sa treba zacat hybat, to ta motivuje aj k zdravej strave, lebo s plnym bruchom buchiet tazko podas sportovy vykon. Odporucam HIIT treningy, ktore su velmi efektivne, vyskusaj napriklad Metafit.
nerozumiem ako niekto nemoze poznat svoju mieru.
Určite nedrž hladovku. Vieš ako tím týraš svoj organizmus? Najprv ho zaťažíš priveľkým množstvom kalórií, tukov, cukrov a potom mu nechceš dopriať živiny? Toto je blbosť! Jednoducho jedz ale s mierou stravu bohatú na vitamíny, minerály. A tá rada od 0vecky je skvelý nápad. :D Clau
yorka a to ty nepoznas ked sa dnes popalis napr si obaris ruku vriacou vodou tak to daj zajtra do mrazaku ono sa to vyrovna..
to je rozum jeden den sa prejest a druhy nejest nic :D
tak ta praca vyzera fajn :-)
h;avne nepocuvaj ludi ako liecitel... su to ezoterici, tie kecy vobec nefunguju