Ahojte, ake ste mali pocity pred rozvodom, medzi rozvodom a po rozvode? Ja som sa citila fajn, potom prisiel pocit beznadeje, cakam na rozvod a neviem sa z toho dostat. Verim, ze to prjde ale kedy?? Skusenosti?
stavy pred rozvodom,po rozvode
Policka
Je to uplne normalne,ze places,mas depky.Pravdepodobne sa rozvadzate kvoli partnerovi.Kolko ste boli spolu,resp zobrati?
Vies,niekomu to trva roky,niekomu cely zivot,niekto tym prejde rychlo.Zalezi...
Nesmies si pripominat,žiadne fotky,videa,nic co ti pripomina.Vsetko teraz odloz.
Rozpravaj,komunikuj,plac.Ja som mala vela ludi,co mi pomohli tym obdobim prejsť. Je to velmi dôležité nebyt sám.
to je zla skusenost a obdivujem Ta, ze si to zvladla, ale kto by nespravil pre dieta vsetko a ked ide o taku vaznu vec. Dnes stale len placem, neviem, mam depresiu a nemozem sa z toho dostat,myslienky mi behaju stale...
Ano,my mame spolu 1 dieta.To uz bolo horsie.V 13 mal tazke stavy depresii s myslienkami na samovraždu. Ale nenechala som ho ani chvilku sameho.Stale sme sa rozpravali.Ten prvy sok bol zly.
Presne...pocit zlyhania.
Nenavist,ponizenie,podraz,potupa,bezradnost...chciet len spat a zobudit sa a nic si nepamatat.Preslo to a ako som pisala,uz v den rozvodu som bola vysmiata a šťastná.Prestala som byt frustrovana a prestala som citit nenavist,pretoze som vedela,ze prosit sa o lasku,pozornost alebo cit je najhorsie co clovek moze urobit.Ked to nejde,tak to nejde.
Netreba sa hnevat,treba odpustit a ist dalej.Inak sa nikdy nikam nepohneme.
..a boli v manzelstve aj deti?
Ja som bola stastna. Vtedy sa mi potvrdilo ze cas naozaj vsetko zahoji a lutovala som ze som sa nerozviedla skor ale stale davala sance niekomu kto si to absolutne nezasluzil a taktiez som si uvedomila ze laska nieje vsetko a ze vzdy musi rozum vyhrat nad srdcom. Pretoze laska nas naozaj dokaze uplne znicit ako to bolo v mojom pripade. Velmi lutujem ze som vobec spoznala svojho byvaleho muza pretoze som mohla mat uplne iny zivot no aspon som poucena a viem ze muzom nemozete nikdy verit na 100%.Neboj cez vsetko prejdes v zivote su ovela horsie veci ako odklepnut rozvod ono sa to zda tazke ale neskor pocitis uzasnu ulavu a moc nad svojim zivotom taktiez silu zacat odznova a lepsie.
Ja pred rozvodom neprijemny pocit.Koncila cast zivota,ktory sme prezili spolocne,ale vedela som,ze to zvladnem.Rovno po rozvode som ho odviezla do nemocnice,kde mu lezala uz vtedajsia priatelka,podali sme si ruky a popriali vsetko dobre.Spadol zo mna kamen.