Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

stavy pred rozvodom,po rozvode

Messje

Policka
Nemas kamaratky?
Mne v najhorsim obdobi stali pri mne kamaratky.Robili mne aj synovi plany,vyplnali mi cas,nenechali ma samu.To je na depky ked je clovek nato sam.Vtedy moc premyslas a davas si otazky.

policka

Ja uz neviem ci chcem plakat,kricat,hnevat sa. Vsetko by bolo fajn, keby ma neprenasledovali stale myslienky...to je asi najtazsie..

Messje

Policka,mas pravo sa hnevat,kricat,plakat,zurit...vypust to von zo seba,lebo ta to nikdy nepusti.
Len nebud prosím frustrovana.Nehnevaj sa na neho,ani na nu.Pokial nezabudne,ze ma este jedno dieta,to co mate spolu,odpust mu.Hnevat sa na niekoho,alebo nenavidiet preto,ze city ochladli a nasiel inu...Neda sa to zastavit,ani prikazat si,proste sa to stalo.Bolo to z jeho strany silnejsie.Vzdy na zaciatku sa zda vsetko strasne zložité a mame pocit,ze to nezvladneme.Ale cesticka sa najde vzdy.Mojho priatela matka je uz 2 roky po rozvode,ale je tak frustrovana a nenavist voci nemu si stale tak pestuje,ze tym trapi celu rodinu.
Prejde to,neboj.Vsetko raz prejde
A presne...prid sem a napis tu ked ti bude tazko.

Filip TT

policka uz to asi mas za sebou, uz tu neveru nemoze vyjadrit viac,.... neboj policka, zivot nekonci pre teba, to je dobre ze sa neopustas, ked ti bude tazko napis sem...

policka

...ja som sa trapila a bum, pred par dnami som sa dozvedela, ze muz po 4 mesacnej znamosti,co od nas odisiel uz caka aj dieta... rana za ranou a velmi rychly spad... ale musim povedat, ze ma to nezasiahlo az tak strasne, neplakala som nic, mozno to príde este,ale mam pocit akoby ma to posunulo znovu dalej...

policka

nesmiem sa zosypat. Mam syna, pred ktorým musím byť stastna mama,aj ked niekedy to strasne hram. Dnes je u otca a ja placem, strasne my syn chyba, citim sa hrozne sama. Mohla by som mat aj ja chlapa, maju o mna zaujem,ale moj ,,nezaujem,, je dost velky, nie som este vyliecená a nechcem nikomu ublizovat,tak ako ublizil moj muz mne. Nebudel lepit moje zlomene srdce,lebo by to nedopadlo asi dobre a nikomu predsa nebudem kazit zivot mojimi naladami, raz hore,raz dole, musi to byt prirodzené a nie hrané.

Filip TT

policka nespravila si ziadnu chybu, TY si jeho manzelka a mozes ho volat...je to jeho zarytost, ze ta nepocuva.

Ale je mozne ze raz bude.

Mame jednu rodinnu znamu, ktoru opustil manzel kvoli frajerke. Za niekolko rokov vsak tazko ochorel a ta nova ho nechala. Do nemocnice za nim chodila jeho manzelka. Vtedy to olutoval, ale bohuzial za niekolko mesiacov zomrel.

Nemusis na neho zanevriet aj ked robi velku zivotnu chybu a ublizuje ti. Bozie mlyny melu pomaly ale isto....

blueberryNN

To musi byt hrozne tazke. Nevycitaj si, ako zle sa citis, ani co si urobila. Viem, ze ti nic ine nezostava, iba to zvladnut, ale to neznamena, ze mas moj obdiv, ze si sa nezosypala a bojujes. Neviem si to ani predstavit, myslim, ze to je jedna z najtazsich veci v zivote.

policka

boli sme spolu 14 rokov, 10 rocny syn. Nepozeram ziadne foto, ziadne videa, nic.. dnes rano, aj ked spolu uz nezijeme vyse pol roka,tak som mu napisala, ze mi chyba. Spravila som obrovsku chybu, velmi si to vycitam, ze som takuto vec napisala, ved co som cakala, ze mi napise,ze aj ty mne? on ma uz novu rodinu...som hlupa, len ten pocit bezmocnosti, ten pocit, ze nemam rodinu, ze zachvilku budem rozvedena a natahovanie sa o majetok... ja neviem, preco to takto na mna dolahlo.