Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pochybujem, ale aj tak, ma niekto problem ako ja?

Príspevok v téme: pochybujem, ale aj tak, ma niekto problem ako ja?
velmizmatenaSimi

netusim co je so mnou alebo v com je problem, rozhodla som sa sem napisat, mozno mi poradite, lebo ma to trapi.... posledny vztah som mala este ako tinedzerka z tlaku okolia a vydrzalo to asi pol roka ked som sa rozhodla to ukoncit, lebo som v tom nevidela zmysel.. odvtedy som vztah nemala ale posledne roky ma prepadlo nutkanie najst si niekoho a aj som mala niekolko znamosti co sa mi pacili, ale akonahle som sa s nimi dlhsie stretavala a rozpravala a viac som ich spoznavala moj zaujem opadol a dnes ked ich aj stretnem nemam k nim ziadne pocity... okolie vsak na mna stale tlaci lebo vraj potrebujem vztah a mat niekoho a tak tak si hladam ale vzdy ked sa s mojim objektom blizsie spoznam moj zaujem opadne... jednoducho uz akoby nemam zaujem o nikoho a teraz som vo fazi, kedy sa mi pritomnost chlapov protivi, neviem vydrzat v ich pritomnosti, chyti ma az zlost len z toho ze su pri mne a musim pocuvat ich hrube hlasy... lesba nie som, lebo som uz aj tu moznost vyskusala a nic so mnou nepohlo.... fakt tomu nerozumiem ... nepacia sa mi ani muzi ani zeny... len horsie ze okolie do mna neustale rype preco uz nie som vydata a nemam deti a chyta ma z toho seriozna depresia s myslienkami na samovrazdu lebo ten tlak uz neviem vydrzat....:(

taka ista

Ahoj, toto iste sa deje aj mne. Tiez niesom lezba. Aj ked sa mi nejaky chlap zapaci a je mi s nim dobre, casom mi zacne liezt strasne na nervy a nemozem s nim vydrzat. Zhnusi sa mi jeho hlas, jeho spravanie, proste cely. V poslednom case mi ani ziaden nechyba, nemam potrebu mat vztah, netuzim po ziadnom a vobec ma to netrapi a je mi dobre tak ako som. Zaujala som rokmi nejaky neutralny vztah voci opacnemu pohlaviu a nevadi mi to. Mam taky stoicky postoj voci tomu. Mam 28. Mala som dva vztahy kratkodobe a par takych pobluzneni ale boli kratke. Z horeuvedenych pricin vies preco..

liecitel

co ta viac trapi? to ze vzdy ked sa ti zapaci chlapec tak po case ta prestane bavit alebo to ze okolie na teba vyvija tlak ked nemas nikoho?

friska7

Nemusi to este nic znamenat. Ja som mala podobny problem, som vyse roka bez vztahu a za ten cas som sa stretla s par chlapmi, a takisto ma ziadny nevedel zaujat, hoci boli pekni a vedeli sme dobre pokecat, nic to so mnou nerobilo, nemala som dalej zaujem s nimi rozvijat vztah,travit cas, necitila som ziadnu chemiu a ked sa mi to stalo opakovane, tak to bolo uz znepokojujuce. No na nervy mi isiel iba jeden a nie vsetci muzi :D Ale nedavno som spoznala jedneho muza a tak ako sa pri nom citim, som sa citila naposledy asi v 16 ked som si nasla prveho frajera, nevedela este co a ako, proste motyle v bruchu velka nervozita :D uplne ma dostal, a vzhladom urcite nie, pretoze na pohlad vobec nie je vobec moj typ, ale tym aku ma kuzelnu osobnost, teraz mi pre zmenu az trosku prekaza ako velmi ma ocaril :) a sranda je ze vsetko sa to stalo uplnou nahodou, muza ani vztah som nevyhladavala, tiez som nemala chut sa s nikym spoznavat a odrazu sa stalo toto.

No uz nikdy urcite nechod do vztahu iba preto lebo okolie na teba tlaci, mozno sa ti podvedome vztahy a muzi sprotivili, lebo si ich zacala vnimat ako povinnost, nieco co kazdy musi mat, aby nebol pre druhych divny a to ze sa ti v tom nedarilo v tebe mohlo vytvorit nejaky blok. Pretoze si to nerobila preto lebo si chcela, ale skor lebo si mala pocit, ze musis. Vsetko chce svoj cas, vsetko musi ist prirodzene a samo a hlavne spoznavanie sa s ludmi. Preto na okolie uz kasli. Vobec nic nesil, netrap sa, ak ta ziadny nezaujal, nebol to ten pravy.

Mne tiez istu dobu trvalo kym som spoznala niekoho kto ma pritahoval a dokazal zaujiat natolko, aby som s nim chcela travit svoj volny cas a viacej ho spoznavat.

Rovnako

Ahoj,
Mala som.rovnaky problem ked som bola mlada,az na to, ze mi vztah chybal,ale kazdy chlap sa mi postupne znechutil. Kolko mas rokov?
Potom som sa zalubila do jedneho,boli sme spolu 6 rokov,ale nevyslo to. Dodnes trva tento problem,lebo tazko sa na niekoho namotam a ked uz, tazko nesiem koniec. Ale fakt je,ze vo svojom nie najmladsom veku som fakt lubila len 4 ludi. Momentalne som so zenou,V niektorych veciach je to jednoduchsie,ale aj to ma svoje uskalia.

Salmonella1

problém nemáš ty, problém má tvoje okolie.
ty si ži po svojom tak, aby si bola spokojná ty, lebo svoj život žiješ len ty a nik iný.

adr1a.

Pouzijem radu odvedla)

Zi tak, ako ta to cini stastnou a spokojnou. Co ma prist to pride. Aj co sa lasky a vztahu tyka. Ak nie tak nie. Nic sa nedeje. Inych si nevsimaj) Ked uvidia ze tie ich nazory reci "mudre rady" ai ako aj ich, mas vies asi kde, ze si silna osobnost, ze si vyrovnana spokojna stastna ai ai aj sama so sebou tak ako zijes, tak prestanu) kludne ich aj posli tam kam treba)) Mne si uz davno radsej ini ani nedovolia nieco take pytat hovorit. Vedia ze je to aj tak zbytocne, ze aj tak si zijem podla seba a ako ja chcem, a neraz aj "zavidia")) Neries ich. Rob to co ta bavi naplna uspokojuje a aj co je podla teba spravne. Ked sa nieco zmeni, tak sa zmeni. Ak sa zalubis zahoris laskou vasnou ai vsetkym k niekomu, tak ok. Ale bude to podla teba ze to ty tak budes citit a chciet, a nie ini. Ini tvoj zivot neziju ani zit nebudu. Len ty sama. S dobrym aj s tym zlym