Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pochybujem, ale aj tak, ma niekto problem ako ja?

Príspevok v téme: pochybujem, ale aj tak, ma niekto problem ako ja?
velmizmatenaSimi

netusim co je so mnou alebo v com je problem, rozhodla som sa sem napisat, mozno mi poradite, lebo ma to trapi.... posledny vztah som mala este ako tinedzerka z tlaku okolia a vydrzalo to asi pol roka ked som sa rozhodla to ukoncit, lebo som v tom nevidela zmysel.. odvtedy som vztah nemala ale posledne roky ma prepadlo nutkanie najst si niekoho a aj som mala niekolko znamosti co sa mi pacili, ale akonahle som sa s nimi dlhsie stretavala a rozpravala a viac som ich spoznavala moj zaujem opadol a dnes ked ich aj stretnem nemam k nim ziadne pocity... okolie vsak na mna stale tlaci lebo vraj potrebujem vztah a mat niekoho a tak tak si hladam ale vzdy ked sa s mojim objektom blizsie spoznam moj zaujem opadne... jednoducho uz akoby nemam zaujem o nikoho a teraz som vo fazi, kedy sa mi pritomnost chlapov protivi, neviem vydrzat v ich pritomnosti, chyti ma az zlost len z toho ze su pri mne a musim pocuvat ich hrube hlasy... lesba nie som, lebo som uz aj tu moznost vyskusala a nic so mnou nepohlo.... fakt tomu nerozumiem ... nepacia sa mi ani muzi ani zeny... len horsie ze okolie do mna neustale rype preco uz nie som vydata a nemam deti a chyta ma z toho seriozna depresia s myslienkami na samovrazdu lebo ten tlak uz neviem vydrzat....:(

marion78

nechcem tvrdit,ze aj Simi,musi mat problem koli otcovi,ale u mna to bohuzial tak je.som sa koli tymto blokom stavila u psychologa a ten ma v tom utvrdil :)) ja uz mam 37 rokov a prezila som vacsinu zivota v zahranici.je pravda,ze sa tam daju najst lepsi muzi,ale aj daleko vacsie hovada,su rozne kultury,ktore vnimaju zeny po svojom.nerada by som ,aby si Simi myslela,ze je problem v nej.to,co tu riesime je skor,ze nas mrzi,ze to riesia druhi ludia a nedaju dychat a nie to,ci mame chlapa alebo nie.mam podobny problem,niekedy sa mi niekto velmi paci a akonahle ho spoznam,zaujem opadne.to je mozno ,ale uplne normalny jav,hlavne muzi maju k tomuto sklony :)).mozno u teba je to tak,ze tvoj otec je super chlapik a nevies najst podobneho jemu.nenadarmo sa vravi,ze dcery si vyberaju muzov na obraz svojho otca podvedome a bohuzial casto ma pritahovali muzi,ktori pili..a aj ten posledny,ktory ma naozaj bavil, som neskor zistila,ze ma rad drogy viac, ako by sa patrilo.to bolo pre mna take sklamanie,ze to vzdavam,lebo ono podvedome,aj ked si myslim,ze nepije,nefetuje,tak zas si vyberiem cloveka,ktory je ako moj otec.myslim,ze Simi zatial este si nestretla toho praveho a urcite to raz pride a je mudre,ze sa nevrhas do vztahov,len preto,ze tlaci okolie.mozno sa len pohybujes v tych istych kruhoch a nemas moznost vyberu.a stane sa asi to,co mne,ze sa zalubis postupne,ked budes dotycneho spoznavat.

janopeto

Je to podľa mňa jednoduché. Najprv ťa na mužoch zaujme ich vzhľad, potom ak ich začneš spoznávať, tak zistíš že nie sú podľa tvojho gusta. Najprv si ujasni aká si ty sama a čo ťa naozaj sklame na mužoch. Môže to byť nejaká drobnosť.
Vzťahy sa ťažko dajú formovať nasilu akýmsi vonkajším tlakom. Čo majú druhý ľudia čo kecať do tvojho spôsobu života.

Dagmara36

Problém nieje vo vás ani vo vaších otcov ale v mužoch ako takých. Ja mám dobrý vzťah s otcom a nemám frajera. Mala som vzťah aj ďalšie pokusy o vzťahy ale mne nevyhovujú chlapi. Nájsť kvalitného muža ktorý vyhovuje je problém. Buď má blbú povahu, vyzerá ako debil. správa sa ako debil, má nejakú divnú uchylku či zvyk, má nejaký problém s vyjadrovaním, divné záľuby a názory.. stále mi niečo vadí. A tí čo by mi aj vyhovovali sú zadaní.
Pre vášu predstavu dievčatá ktoré sa tu vyhovárate na svojích otcov alebo hľadáte chybu v sebe len toľko že poznám kopu dievčat a žien ktoré mali alebo majú zlý vzťah so svojím otcom alebo aj mamou a predsa majú frajerov či sú vydaté. Jedné sú šťastné vydaté iné nie a trpia.
Teda to či máte frajera alebo či ste vydaté nezáleží od vzťahu s vašími rodičmi ale od ponuky mužov tu na slovensku.
Povedzme si pravdu, nájsť na SVK kvalitného, rozumného muža ktorý nám bude vyhovovať svojimi názormi, pohľadom na život, výzorom, správaním, vyjadrovaním a povahou je ako nájsť ihlu v kope sena.
Ináč pre vaše info mám 36 a nedívam sa až tak čierno na svet ako vy čo ste mladšie. Berte to z tej pozitívnej stránky. Môžte chodiť? Môžte sa same najesť? Môžte samé dýchať? Vidíte? Počujete?
A koľkým ľuďom toto chýba a niečo také že nemajú partnera je pre nich len maličkosť a žiaden problém. Dívajte sa nato tak že sú oveľa ale oveľa závažnejšie problémy ako takáto prkotinka vo vašej hlave.

velmizmatenaSimi

tak ja uz dlhsie zamyslam ze by som niekam sla, ale ako samej sa osamostatnit je tahsie a este vela nezarabam a dokonca moze to vyzniet smiesne ale je mi luto nechat mamu samu s otcom... neivem si to predstavit... takze v tomto moc nevidim vychodisko...ale ked si to tak teraz uvedomim tak mas pravdu, najviac do mna rypu ti co su vo vztahu nestastni... zaujimave, to som si ani nevsimla predtym.... tiez uz som pocula take nazory, ze ludia mimo slovenska su uplne iny ako tu a vela ludom to uz pomohlo, a uz si nebrali tak k srdcu to co kto o nich povedal... ach, to moze byt problem, lebo mna to aj mrzi a preto je to aj na mne vidiet ze nie som uplne najstastnejsia :/ zas sa moc pretvarovat neviem... a pacili sa mi viaceri.. napriklad aj na VS sa mi strasne pacil jeden chalan asi dva roky som bola z neho cela mimo ale ked som ho spoznala blizsie lebo sa nase partie akosi dali dokopy tak som uplne stratila zaujem a ked presiel na inu skolu tak mi to bolo uplne jedno... zistujem ze sa mi jednoducho chalani pacia len ked su pre mna nedosiahnutelni, akonahle mam moznost tak stratim zaujem....

marion78

no ja si myslim,ze by to mohlo mat suvislost,lebo u mna to tak je.tiez mojho otca nemusim a vzdy som mala strach,ze budem musiet s niecim takym zit a byt nestastna cely zivot ako moja matka.takisto vela pil a byval agresivny.mozno,ked sa ti podari od neho vymanit,trebars sa odstahovat,mohlo by sa to upravit..co sa tyka ludi,neviem,ci sa to zlepsi.ludia su uz taki,ked sa trosku vymykas z normalu,si ina,musia ti to dat na javo.najlepsie by bolo ukazat,ze to s tebou nic nerobi,ked do teba vrtaju,ze ty si takto stastna.hlavne si vsimni,kto do teba vrta.mne sa to casto stava od zien,ktore su same frustrovane zo svojho zivota a potrebuju si ulavit,ze niekto je mozno na tom horsie ako oni..zijem,ale viac menej v zahranici,a tam to nieje taka tragedia,v mojom veku,je uz vela ludi rozvedenych,ubolenych,takze ma az tak nesudia.nelezu si tam vsetci az tak do sukromia.na slovensku je to samozrejme horsie,hlavne ak zijes v nejakom mensom meste.treba sa len tvarit spokojne so svojim zivotom,to vie nastvat,vtedy daju pokoj.a pacil sa ti aspon niekedy nejaky chalanisko?

velmizmatenaSimi

Marion, tvoja otazka na otca ma velmi zaskocila, lebo s otcom nemam najlepsi vztah, neustale sa hadame, som z neho na nervy, len ho vidim som podrazdena... nerada to priznavam ale lezie mi na nervy, neustale krici na vsetko nadava a pritom su to normalne veci, chova sa ako stary ufrflany dedo .... dve minuty s nim a som na prasky.... asi si povies ze som strasna dcera, ale veci co mi povie pekne zabolia, neustale na mne vsetko kritizuje a ked potrebujem pomoct alebo skutocne poradit tak na mna vyleti a z jeho uzasnej rady mam slzy v ociach... strasne je kruty nevie kde su hranice, vie ze som citliva ale aj tak ma rani lebo ma nevie pochopit... vsimol si moje spravanie a preto aj on zacal byt voci mne coraz zatrpknutejsi... myslis ze moj problem prameni prave zo vztahu s otcom? aspon ze uz pit nemoze, lebo ked si vypil tak to bolo este horsie... a inak zle skusenosti s muzmi nemam....
mozno mas pravdu, asi som len nenasla este toho kto by sa mi naozaj pacil.... len dufam ze mi uz da okolie s tym co najskor pokoj lebo uz sa to neda pocuvat....

marion78a

ahoj,mozem sa opytat,aky mas vztah s otcom?alebo mas nejake neprijemne skusenosti s muzmi? lebo ja som podobna ako ty,ale na mna mal vplyv hlavne otec a potom neskorsie skusenosti.som o Teba o 10 rokov starsia,takze nepanikar.tiez si vselico napocuvam,ale cuduj sa svete v mojom veku uz mi aj mnoho zien,povie,ako sa mam dobre,nemam ziadne starosti,kiezby sa ani oni nikdy nevydali,lebo nemozu to,ci ono..mne sa pacil kde kto,este ked som bola v puberte ,asi hormony.ale v zivote mi skutocne vonal iba jeden muz.tam som to pokazila prave pre tieto bloky.nikdy,ale nevies,mozno ta raz tak niekto nadchne,ze sa ti nesprotivi ani keby,co urobil..tiez do mna tlacili a mala som vztahy,lebo sa to patrilo, potom som si povedala,co je vacsia tortura,tie reci,alebo sa stykat s niekym,s kym ti nieje dobre..myslim,ze ale niekde je urcite niekto,kto ta raz zaujme,ja som ho stretla po 30ke

velmizmatenaSimi

liecitel trapi ma hlavne to ze si nikoho kvoli tomu nikdy nenajdem a ze okolie na mna bude tlacit coraz viac a viac a ze to nezvladnem... za chvilu uz budem stara dievka a kazdy bude na mna ukazovat prstom... ved uz teraz vidim ako prestanem ludi zaujimat preto lebo som sama a vyhybaju sa mi akoby som mala lepru alebo co... a ja skutocne nechapem kde je problem alebo co robim zle, len ked sa mi niekto paci a spoznam ho hlbsie tak sa mi az zhnusi a len trpnem aby dotycneho znovu niekde nestretla....
Rovnako- ja mam tento tyzden 26 rokov... ja som asi naozaj lubila len jedneho clovek ale ten je uz dva mesiace zenaty...
friska- tiez mam obavy ci to nechcem len preto lebo ma do toho kazdy tlaci od rodiny az po kamaratov a kazdeho slobodneho mi predhadzuju ako kapra na trhu, ale som velmi citliva a oni nikdy neprestanu a cim viac rokov budem mat tym to bude horsie, vsetci naokolo sa povydavaju a potom sa kazdy uprie len na mna :/ len ked mna uz opacne pohlavie vobec nezaujima :( na druhu stranu sa bojim ostat sama .......je to matuce, ale neviem co mam dalej robit....