Dobrý večer chcela by som sa opýtať už mamičiek ak tu nejaké sú alebo poprípade aj oteckov a všetkých ktorí si tým už prešli ako ste vyberali kočarík pre bábätko? ja už som z toho všetkého naokolo akosi zúfala máte nejaké osvedčené finty načo si dať pozor poprípade aký typ kočiaríku sa vám najviac osvedčil?
Kočiarík - aký?
mam už síce deti veľké, ale sestra si teraz parádny kúpila- puro na prechádzke s ním je to jedna báseň dokonca aj do schodov ho v pohode uniesla poskladaný je z nejakého ľahkého kovu ale pevný bol dosť :) možno pomôže aj vám :)
popôrodná Práve toho sa ja obávam že si tiež vyberiem niečo také :( ako si sa k tomu svojmu inak dostala? bol taký aj keď si ho odskúšala? ja sa bojím toho že pri skúšaní bude fajn a potom z neho budem mať zlosť :( asi tie menšie budú mať isté výhody zas možno aj nevýhody. Lienik môžem sa aj teba opýtať aké máš vyhliadnuté? poprípade aké skusenosti máš s ostatními aké si vyskúšala?
máme doma camarelo art
úplná NEspokojnosť, je veľký, teda obrovský, kýve sa hore dole, ťažko sa s ním manipuluje, keď chcem prejsť cez dvere, ktoré sa samo zatvárajú, tak je to horor, cítim sa ako neschopná, nemotorná s dvoma ľavými rukami
ticho závidím mamičkám s malými šikovnými kočíkmi
moja skúsenosť je taká
Nie si sama v tomto :D ja už pátram asi 2 týždne aj po obchodoch chodím a stááále sa nie a nie rozhodnúť tiež už mám z toho veeľku hlavu ale už som začínam zužovať výber :D ja som si tiež len hľadala niečo také čo by ani peňaženku nevyťažilo a bol o taký univerzál a hlavne nech sa to ľahko ovláda lebo inak neviem čo urobím ak sa niekde zaseknem :D :D
tak ja mám britax go next, pekný elegantný, má veľký priestor na nákupy a chcela som niečo s otáčajúcimi kolieskami jedna nevýhoda je asi v tom, že je trošku ťažký, ale dá sa to zvládnuť, ešte stále si inak nič nenašla? :) :) nebola si sa porozhliadať? :)
Alexa12 a zusanka aký vyhral u vás? poprípade čo by ste im vytkli? Ja popravde ani neviem načo sa mám zamerať a to je môj problém skôr by som uvítala nejaké skutočné rady od mamičiek čo už to majú odskúšané a urobiť si ten baby shopping neviem či by bol v mojom príapde dobrý nápad nemám moc v láske nákupy :D len by som chcela niečo nové a také moederné ale na druhú stranu nič moc strakaté alebo krikľavé a je to ťažké kedže ani sama poriadne neviem ako by ten môj šampión mal vyzerať.
ja som to robila tak, že som si spísala všetky požiadavky na papier, potom som si na nete vyhliadla nejaké kočíky a porovnávala s mojimi požiadavkami, len tu záleží aj na cene akú by si do neho chcela investovať, u mňa bolo hlavné to aby sa dal jednoducho skladať, aby bol pevný a jednoducho ovládateľný a jasné potom ako som kúpila svoj som našla lepší, ale už to čert ber :D :D ak máš ešte čas tak len si to nechaj prejsť hlavou a nestresuj sa zbytočne, uži si to :) :)
hladaj a skusaj najdi si nieco na nete a potom hladaj obchod kde to maju a chod si to odskusat podrzat ci to zvladnes prehliadnut si material ci je pekny prijemny a dalsie veci zober kamosku a urobte si baby shopping tak som to robila ja :) :)