Dobrý večer chcela by som sa opýtať už mamičiek ak tu nejaké sú alebo poprípade aj oteckov a všetkých ktorí si tým už prešli ako ste vyberali kočarík pre bábätko? ja už som z toho všetkého naokolo akosi zúfala máte nejaké osvedčené finty načo si dať pozor poprípade aký typ kočiaríku sa vám najviac osvedčil?
Kočiarík - aký?
ja by som si dala pozor, aby bola vanička dosť veľká. Veľa kočiarov vyzerá síce pekne, ale vanička je dieťatku malá v štyroch mesiacoch.
Ak budeš kupovať trojkombináciu, tak ďalšia vec ktorá je dôležitá, aby
bola športová časť polohovateľná. Dieťatko môžeš tým pádom dať do šporťáku aj skorej do vodorovnej polohy.
Myslím, že aj Puro aj Affinity sú v tej strednej cenovej triede tak to už záleží na tebe asi :) A áno len tie preteky by boli ovplyvnené aj mamičkami, ktoré by ich riadili :D
Tak už asi bude rozhodovať aj cena :) Ale inak na také preteky by som šla pozrieť mohli by to firmy organizovať :D
Tie preteky by neboli až taký zlý nápad :D len by bolo asi ťažké dohodnuť čas a miesto :) a inak neviem zalezi čo asi od tých kočiarikov chceš ale Puro mi príde univerzálnejší :)
kazda si zoberte dajaky dohodnite sa na mieste a case a usporiadajte rovno preteky a bude.
Ja tiež mám zálusk na Britax ale na affinity 2 myslíš, že ho ten puro tromfne?
Ďakujem za tip Trnavu nemám až tak od ruky :)
je aj v TT tiez som po nom pozerala :)
Zatiaľ u mňa vyhráva ten Britax Romer go next a ešte uvidím musím si niekde odchytiť Pura a ešte si ich porovnám :) tak nech ti slúži a veľa toho vydrží :)
pura som skúšala v nitre a už ho mam aj doma snáď teraz nenájdem niečo ešte lepsie ale bude sa ťažko prekovánať :) :) ty si sa už pre nejaký rozhodla? :)