Dobrý večer chcela by som sa opýtať už mamičiek ak tu nejaké sú alebo poprípade aj oteckov a všetkých ktorí si tým už prešli ako ste vyberali kočarík pre bábätko? ja už som z toho všetkého naokolo akosi zúfala máte nejaké osvedčené finty načo si dať pozor poprípade aký typ kočiaríku sa vám najviac osvedčil?
Kočiarík - aký?
Samozrejme s kupovaným z druhej ruky... Nahnevala som sa a kúpila som si vlastný je to inak britax romer go next a som spokojná už čím ďalej tým viac prestávam veriť ľuďom čo tak predávajú veci a radšej si kúpim nové...
Radečka s kupovaným myslíš ako z druhej ruky alebo z nejakej predajne? alebo to bol nejaký súkromný malý obchod?
Ja napríklad nemám dobrú skúsenosť s kupovaným... Do týždňa sa pomaly už rozpadol a keď som sa snažila kontaktovať predajkyňu tak mi nedvíhala telefón...
Vikkii tiež som nad tým uvažovala no nakoniec sme s manželom dospeli k záveru že si kúpime vlastný a tak aby bol aj potom pre nejakého ďalšieho potomka ak sa pošťastí :) ale jo tiež som uvažovala nad už používaným ty si si nejaký pekný takto našla? :)
ja mam puro z kosic inak :)
osobne si myslim ze sa neoplati kupovat novy kocik
Lienik od Britax Romer Go next alebo B-motion som mala v mrku inak kde si našla Pura? Ja s tým mám akosi problém iba na nete ale v predajni som sa s ním nestrela aspoň teda u nás
pehatahanka aké si si vyhliadla? :) ja som dnes bola odskúšať pura a bol mooc moooc fajn len ešte by to chcelo niečo asi preskúšať nech si môžem byť 100% istá že to bude dobre rozhodnutie :) :)
Nasadili ste mi teraz troška chrobáka do hlavy, už som mala jeden vyhliadnutý, ale určite skúsim ešte aj ten Puro niekde nájsť, ale akosi som sa s ním doteraz nestretla :)
amalyka dobre vravi urcite aspon vyskusaj puro ja som ho dnes mala v rukach a je to moj favorit co sa vyberu tu unas tyka :) jednou rukou som ho sama zlozila uplna basen! :)