Ako zistit neplodnost

anjelik *

Ovečka, je mi ľúto, ale nepochopila som, čo si chcel svojim príspevkom vlastne povedať. Takže ani neviem odpovedať. Môžem ti len objasniť, že duchovný svet, nerovná sa ezoterika, ale myslela som tým vnútorný svet bytosti a to jej myšlienky, predstavy, spomienky, túžby, emócie, nálady, vášne a city. :o)

Joleen

A musim ta este opraviť

Vaječníky tam sa tvoria vajíčka
Vajcovod cesta kt vedie do maternice

Tz vajecniky nemozu byt nepriechodne ale vajcovody ano ;)

0vecka

anjelik takze prirodzenostou zeny ktora bola znasilnena a otehotnela je to ze ju znasilnia a ona otehotnie?? cize ak nejaku znasilnim a ona otehotnie tak som vlastne urobil dobru vec?? takze takto to funguje v duchovnom svete?? tusim sa mi ta ezoterika zacina pacit..

myslim ze tieto duchovne svety su presne o tom ze dieta = spermia + vajco popripade este nejake nepriechodne vajecniky a vsetko zlozitejsie je duchovny svet...duchovnemu svetu rozumenju vecsinou ti ktori neakceptuju to ze je to na nich moc zlozite a v nejakom momente musia povedat ze az tak sa do toho neviem ponorit tak musim verit lekarom... nie nie oni radsej povedia tu ide o duchovny svet a bodka...

inak nedavno tu bola nejaka zenka ktora otehotnela a xcela na potrat ... to akoze jej prirodzenost je nechat sa nabuchat a ptom ist na potrat??

anjelik *

Ovečka je muž a jeho pohľad na svet sa striktne pridŕža poznatkov novodobej vedy. :o) Pre neho termín *duchovný svet*, rovná sa, *svet neexistujúci*. Samozrejme, že pravdu majú dievčatá. Niekedy príčinou neplodnosti u ženy je samotná prirodzenosť ženy, ktorá síce navonok tvrdí, že túži po dieťati, ale jej prirodzenosť odmieta deliť sa o lásku partnera a svoje budúce dieťa berie ako konkurenciu. Potom neexistuje možnosť, aby otehotnela..aj keby navonok vykazovala ukážkový cyklus a absolútne zdravé orgány. Jej podstata tomu bráni, prijať do seba budúceho človiečika a stvoriť mu telo a tým sa s ním aj naveky spojiť. :o)

matway

Holky, táto téma je fake! Prispievateľka si to zamenila s pokecom, viac ju to nezaujíma, pokiaľ sa jej neodpovie do pár minút na tapete!
Ovečka, nikdy nehovor nikdy, pokiaľ v tvojom prípade máš vaječníky, ovuláciu, maternicu.
Rýpeš sa do tém ,,in media rez", tak sa predstav ty so svojou neplodnosťou, možno u teba aj motyka vystrelí...