Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako zistit neplodnost

Joleen

Messje podla mna zakladatelka temy dobre rozmysla pokial este nema partnera. Lebo co ked je neplodna najde si partnera kt bude chciet s nou mat deti?

0vecka

Messje zase n adruhu stranu na co sa snazit ked som neplodna?? podla mna je to dolezita informacia .. ja napr si ten zivot uplne inak zariadim vediet ze deti nikdy mat nebudem...

Messje

Hghb
Mas vobec uz nejaky vztah ked uz teraz riesis plodnost?Prepac,ale normalne uvazujuci clovek sa najprv zaobera tym,ci mam spravneho partnera s ktorym si zalozim rodinu,dostatok financii,ci sa budem vediet o tu rodinu postarat,ci mam pracu,byvanie...Ty podla vsetkeho nemas este nic.Tak by si mala ist na to postupne od zaciatku a nie od konca.Prides mi ako nezrela ked uz teraz sa zaoberas plodnostou.V 18tich...ach jaj

Joleen

Ovečka mali by ste si dať pauzu pár mesiacov medzi tým brat kyselinu listovú a potom sa posnažiť len nie každý deň ale každý 2 či 3 deň. Každý deň nie je dobré pre spermie

0vecka

Noelani ty o com tocis?? ja tu len prezentujem fakt ze je vela pripadov neplodnosti ktora sa jednoducho neda vysvetlit a teda ani pozitivne testy u gynekologa nezarucuju plodnost.. odkial sisi vydedukovala ze nemozem otehotniet??

ale mas pravdu ja v druhom stave nikdy nebudem a pritom je u mna po zdravotnej stranke vsetko v najlepsom poriadku