Ahojte mam na vas otazku tykajucu sa rodinnych vztahov mojho priatela. Kedze tu neni kategoria s nazvom rodina tak som to dala do tejto. Jedna sa o to ze moj priatel ma nevlastnu sestru ktora ho vyhodila z bytu tak ako aj jej nevlastneho otca vyhodila kedze vraj ma sprosteho manzela ktorym sa necha ovplyvnovat a k tomu dve deti. Ale chyba je aj na jej strane lebo ma fakt zlu povahu a to doslova do pismena. K vyhodeniu mojho priatela a jej nevlastneho otca, ktory je biologicky otec mojho priatela, prispelo to ze sa nechceli prisposobit ich podmienkam nakolko tieto rodinne vztahy boli narusene davno predtym z dovodu ze ten jej manzel je rovnako zly ako aj ona. Plus k tomu prispelo aj to ze moj priatel chodil k nim domov neskoro a raz sa s jeho nevlastnou sestrou pohadal tak ze priatelov oco sa kvoli ich hadke opil a zbil manzela priatelovej nevlas.sestry za to ze mojho priatela chcela opat vyhodit z bytu nakolko to vyhazovanie robieval aj jej muz ktory ma na to najmensie pravo kedze sa tam len pristahoval. S priatelovou nevlastnou sestrou nevychadza z rodiny nik. Okrem jej mamy a jej sestry ktore si ju vo vsetkom zastavaju a lutuju ju. A priatelova mama jej kazdy mesiac ked si rozkaze posle na ucet aj 100€ popritom priatelova nevl.sestra netrpi nedostatkom penazi kedze robi vychovavatelku a jej muz robi kamionistu. Mne to pride ako obycajne vyuzivanie pre peniaze z jej strany a navyse nema ani kus vdacnosti za to. Ja som ju osobne mala cest spoznat a poviem vam ze taku zlu zenu ako je priatelova nevl.sestra som vobec este nestretla. Zaujima ma teda ci mala na to pravo sa takto zachovat. A navyse priatelova mama aj s jej sestrou su na jej strane ze to neni jej chyba ze za nic nemoze a na mojho priatela bolo povedane ze za vsetko moze on. Aj tie hadky aj bitka. To mu povedala jeho mama a jeho teta ktore este lutovali jeho nevlas.sestru ze ona dopadla najhorsie. A ja sa teraz pytam kde je v tomto smere spravodlivost ze moj priatel je ten najhorsi a ona uplne neviniatko ktora sposobila najviac problemov. Aky mate vy nazor na tuto situaciu. Dakujem.
nevlastna sestra mojho priatela vyhodila z bytu
Priatelov oco si na to nasiel v inom meste byt a byva tam sam. Ja s priatelom som u jeho mamy v cechach ako som uz uviedla byvame tam.
V tom byte predtym byval priatel s jeho otcom a mamou. Jeho rodicia sa vsak rozviedli a priatelov oco tam ostal byvat aj s mojim priatelom a jeho mama sa potom prestahovala do ciech. Priatelova mama potom navrhla ze nech tam k nim ide byvat aj priatelova nevlastna sestra ktora mala predtym svoj byt aj s jej muzom a jej detmi. No a tym ako sa tam nastahovala jeho nevlastna sestra s jej muzom a detmi tak zacali tie hadky a vyhadzovanie z bytu. A ked sa jej podarilo vyhodit mojho priatela a jeho otca tak tam ostali byvat uz len ona s jej rodinou. Teda s jej muzom a detmi
hotova telenovela
Je to nejake zamotane...
Ak tomu spravne chapem byt patri priatelovej mame a otcovi a mozno aj ich nevlastnej dcere (cize tvojho priatela nevlastnej sestre).
Preco je vlastne nevlastna - je to dcera niektoreho z nich z prveho manzelstva, ci ako to je?
Ak byt patri aj rodicom Tvojho priatela, tak jeho nevlastna sestra nemala pravo (podla toho co uvadzas ma len 1/3 podiel..) vyhadzovat z bytu hlavne Tvojho priatela otca, ktory je tiez vlastnikom bytu.
Preco jeho mama zije v zahranici, ked je tiez vlastnickou predmetneho bytu?
Myslim, ze tie vztahu su ovela viac narusene nez si opisala. Hlavne treba uviest na pravu mieru, kto je vlastnikom bytu a na zaklade tejto informacie tu mozes dostat rady.
ak tam tvoj priateľ nemá ani minimálny vlastnícky podiel, tak nemá ani najmenšie právo tam žiť. To je všetko.
Vlastnik bytu si z neho moze vyhadzovat koho chce. Ziadnu spravodlivost neries.
Salmonella1: ten byt patri priatelovmu otcovi priatelovej mame a asi aj jeho nevlastnej sestre a jej muz sa tam len nastahoval hned ako sa zobrali. Cize on mal najmensie pravo mojho priatela z tade vyhadzovat. Teraz v tom dome byva priatelova nevlastna sestra s jej muzom a jej dvomi detmi nakolko priatel sa odstahoval k jeho mame do ciech kde byvam teraz aj ja spolocne s nim.
komu patrí ten byt?