Ahojte mam na vas otazku tykajucu sa rodinnych vztahov mojho priatela. Kedze tu neni kategoria s nazvom rodina tak som to dala do tejto. Jedna sa o to ze moj priatel ma nevlastnu sestru ktora ho vyhodila z bytu tak ako aj jej nevlastneho otca vyhodila kedze vraj ma sprosteho manzela ktorym sa necha ovplyvnovat a k tomu dve deti. Ale chyba je aj na jej strane lebo ma fakt zlu povahu a to doslova do pismena. K vyhodeniu mojho priatela a jej nevlastneho otca, ktory je biologicky otec mojho priatela, prispelo to ze sa nechceli prisposobit ich podmienkam nakolko tieto rodinne vztahy boli narusene davno predtym z dovodu ze ten jej manzel je rovnako zly ako aj ona. Plus k tomu prispelo aj to ze moj priatel chodil k nim domov neskoro a raz sa s jeho nevlastnou sestrou pohadal tak ze priatelov oco sa kvoli ich hadke opil a zbil manzela priatelovej nevlas.sestry za to ze mojho priatela chcela opat vyhodit z bytu nakolko to vyhazovanie robieval aj jej muz ktory ma na to najmensie pravo kedze sa tam len pristahoval. S priatelovou nevlastnou sestrou nevychadza z rodiny nik. Okrem jej mamy a jej sestry ktore si ju vo vsetkom zastavaju a lutuju ju. A priatelova mama jej kazdy mesiac ked si rozkaze posle na ucet aj 100€ popritom priatelova nevl.sestra netrpi nedostatkom penazi kedze robi vychovavatelku a jej muz robi kamionistu. Mne to pride ako obycajne vyuzivanie pre peniaze z jej strany a navyse nema ani kus vdacnosti za to. Ja som ju osobne mala cest spoznat a poviem vam ze taku zlu zenu ako je priatelova nevl.sestra som vobec este nestretla. Zaujima ma teda ci mala na to pravo sa takto zachovat. A navyse priatelova mama aj s jej sestrou su na jej strane ze to neni jej chyba ze za nic nemoze a na mojho priatela bolo povedane ze za vsetko moze on. Aj tie hadky aj bitka. To mu povedala jeho mama a jeho teta ktore este lutovali jeho nevlas.sestru ze ona dopadla najhorsie. A ja sa teraz pytam kde je v tomto smere spravodlivost ze moj priatel je ten najhorsi a ona uplne neviniatko ktora sposobila najviac problemov. Aky mate vy nazor na tuto situaciu. Dakujem.
nevlastna sestra mojho priatela vyhodila z bytu
Ja viem ze by som sa nemala do toho miesat len som chcela malu radu pripadne skusenost ak ste mali niektora.
Ja viem ze by som sa nemala do toho miesat len som chcela malu radu pripadne skusenost ak ste mali niektora.
nuž neviem, kto kúpi byt aj s nájomníkmi, hoc nezvanými
presne ako sa píše predo mnou, nemiešaj sa do toho, maximálne môžeš poradiť, aby sa to riešilo výlučne cez právnika, to je jediná šanca
Ak ti mozem poradit, kasli na to a nemontuj sa zbytocne do tychto rodinnych folklorov a kabaretov) Ty este do rodiny oficialne nepatris a budes este za tu najhorsiu) je to ich problem a bordel tak nech si to sami popracu a daju do poriadku.
Inak list vlastnictva nepusti. Rozhodujuce je kto je tam ako vlastnik a v akych podieloch zapisany, ci byt nema tarchy (dozivotne pravo byvania a uzivania ai).
Najlepsie je cokolvek riesit s pravnikom. Nevies co je za tym. Zrejme ta matka s tym nieco sledovala ked tu jeho sestru tam nasackovala s celou rodinou (mozno chcela z tade vystvat ai tych dvoch. Ludia su vsetkeho schopny hlavne ak ide o financie majetky).
salmonella1: presne tak akurat ze tu je ten Problem ze priatelova Mama na Tom trva aby tam boli a priatel s jeho ocom ich tam nechcu a navyse ten byt sa ma predavat a priatelova nevlas.sestra s jej muzom s nim nic nerobia a maju to uplne v pazi.
salmonella1: presne tak akurat ze tu je ten Problem ze priatelova Mama na Tom trva aby tam boli a priatel s jeho ocom ich tam nechcu a navyse ten byt sa ma predavat a priatelova nevlas.sestra s jej muzom s nim nic nerobia a maju to uplne v pazi.
tak potom v tom byte nemajú čo robiť sestra s mužom..
nech a priateľ spojí aspoň s jedným z rodičov a len spojenými silami ich môže odtiaľ vysáčkovať. Bez súdu to však nepôjde.
Myslela som si ze asi patri aj jej no priatel vravel ze patri jeho rodicom a jemu kedze tam oni byvali predtym a jeho sestra sa tam s jej muzom a detmi len nastahovala na zaklade toho lebo priatelova mama to tak chcela. Cize oficialne ten byt nepatri jej ani jej muzovi.
však si písala, že patrí asi aj jej, tak si to najprv sama ujasni a potom sa pýtaj
A este k tomu priatelova mama s jej sestrou budu lutovat a zastavat si priatelovu nevlas.sestru ze vraj za nic nemoze ani za to vyhadzovanie. No neviniatko samozrejme. A ako vzdy priatel a jeho oco najhorsi. Popritom tam spravili viac ako priatelova nevlas.sestra s jej muzom ktori dokopy nic nerobili len sedeli pred telkou a na pocitaci. Ten byt priatelovej nevlas.sestre vobec nepatri nakolko sa tam len pristahovala aj s jej muzom a detmi. Predtym tam s nimi nebyvala.