Ahojte. Potrebujem pocut nazor inych ludi, ktori su alebo boli vo vztahu a mozno zazili nieco podobne. S priatelom som 3 mesiace, urcite intimnosti boli, sex nie. Mame 27 rokov. Pre mna je na sex skoro, naozaj to este tak necitim, netuzim po tom. A partner naopak. Kedykolvek ideme k nemu, pyta sa na sex. Kedy bude, ze nevie pochopit, ze nechcem. Hoci ja som mu to uz x raz vysvetlila. A citim z neho stale natlak, uz sa s nim nechcem vidavat, stale citim od neho ocakavanie, natlak... Povedal, ze u neho mozem prespat cez noc, len ak by to bolo aj so sexom, ze on by len tak nevydrzal pri mne spat, lezat... Mam ho rada, ale uz mi je to neprijemne...
Partner chce viac
Tvoj problem je ze ta tvoj partner nepritahuje, cize chodis s niekym kto sa ti nepaci.
Zuzanka a Mescany:
Eva uz na vsetky vase otazky odpovedala v diskusii: Partner ju fyzicky nepritahuje, ale dava tomu sancu, ze sa to este moze zmenit.
eva200 - celkom ti ja osobne nerozumiem. Keby si mala do 20 rokov ale máš partnera a ste už starší a skúsenejší, tak prečo s ním nechceš spávať? Aspoň zistíš, ako vám to klape v tejto oblasti. Čo ak je sebec alebo ťa nedokáže spraviť? Alebo on sa nebude vedieť spraviť. Funguje u vás chémia vôbec?
Prečo ste vlastne spolu, ste len kamaráti alebo? teraz nepíšem, že mu máš hneď skočiť do postele ale pre mňa ako muža je to dosť čudné, nič v zlom.
Teraz s ním spávať nechceš a na sex nie si pripravená, ale čo ak ani neskôr nebudeš? Nie je to od teba sebecké?
Nájdi si v tom prípade partnera asexuála, ktorý po tebe nebude túžiť alebo skús kláštor :D Sorry ale nedalo mi :D
Ak necítiš sexuálnu túžbu, tak by ste mali ísť od seba. To si myslím ja ale môže o byť úplne inak.
Eva, ked ta to k nemu netaha fyzicky, urobis mu sluzbu, ked s nim nebudes mat sex. Je to pre muza dost frustrujuce, ked pri tom citi, ze JEHO zena ho len strpi resp. vytrpi. Predtym by mozno bral ten sex aj za takuto cenu, ked je uz ale po a chtic opadne, citi sa naozaj blbo, mozno az ponizene.
Je to riziko aj pre teba. Pri orgazme sa vylucuje do mozgu oxytocin, ktory hlavne u zeny sposobuje, ze toho muza, ktory s nou je, si do podvedomia zafixuje ako partnera. Budes v podvedomi fixovana na partnera, ktoreho pri "cistom" rozume vlastne az tak nechces.
Najlepsie je sa najprv rozhodnut pre partnera: Toto je ten pravy na cely zivot a aj pre neho som ta prava, a az potom s nim mat sex.
otazka znie preco ty nechces :)
bud tvoj nazor akceptuje alebo nie. Ak nie ahoj cau :)
by som sa na neho vykaslala
nevidíš, že jemu nejde o vzťah s tebou??
že potrebuje len sex zadarmo??
ked nerešpektuje teba, tvoje rozhodnutia a tvoju volu, tak si ťa takýto človek vôbec nezaslúži
Ak by mu na Tebe uzáležalo, počkal by aj rok, ak by si povedala
No ak tam nie je sexuálna túžba už na začiatku, tak neviem, či príde neskôr. Ako nehovorím, vyspať sa na prvom rande, ale 3 mesiace je už dosť. Na druhej strane možno ťa u neho odpudzuje práve to jeho naliehanie a možno keby na teba tak netlačil, cítila by si to teraz už sama že s ním chceš aj spať. Každý z nás je nastavený inak, niekto potrebuje času málo, niekto veľa ale tlačiť na partnera s niečím nikdy nie je dobré. Asi to ani nebude ten pravý.
Tak potom už vieš, kde je problém. Partner ťa nezačne zrazu priťahovať. Musí to tam byť... Mala by si to ukončiť. Kamarátka mala 2 roky vzťah s chlapom, ktorý ju fyzicky nepriťahoval, spávala s ním a nič jej to nerobilo, bol jej ako brat...