Partner chce viac

Príspevok v téme: Partner chce viac
eva200

Ahojte. Potrebujem pocut nazor inych ludi, ktori su alebo boli vo vztahu a mozno zazili nieco podobne. S priatelom som 3 mesiace, urcite intimnosti boli, sex nie. Mame 27 rokov. Pre mna je na sex skoro, naozaj to este tak necitim, netuzim po tom. A partner naopak. Kedykolvek ideme k nemu, pyta sa na sex. Kedy bude, ze nevie pochopit, ze nechcem. Hoci ja som mu to uz x raz vysvetlila. A citim z neho stale natlak, uz sa s nim nechcem vidavat, stale citim od neho ocakavanie, natlak... Povedal, ze u neho mozem prespat cez noc, len ak by to bolo aj so sexom, ze on by len tak nevydrzal pri mne spat, lezat... Mam ho rada, ale uz mi je to neprijemne...

Sejla

a to ta normalne posle v noci domov s tym, ze pokial sa s nim nevyspis, tak tam nemozes prespat? A co by sa mu asi stalo? Explodovali by mu semenniky? Alebo by mu strpol penis a bol by prirodou donuteny ta znasilnit?
Mne z toho vychadza, ze ti to nestoji za to. Chalan je nevyzrety, ma hrozu z intimity a na zvadzanie zeny sa zmoze len na taketo vydieranie.
Na tvojom mieste by som sa vazne zamyslela nad tym, ci ta repektuje a ma zaujem ti porozumiet ako cloveku, alebo mu ide o nieco ine. Vobec sa necudujem, ze voci nemu nemas ziadnu doveru.

eva200

Nevidim to tak ciernobielo ako to popisujete. Nie je to prijemne ani pre jedneho, obaja sa snazime, on mi chce dat viac casu, ja sa budem snazit tiez. Lubim ho, vazim si ho, mame spolocne aktivity...stale je toho dost, co nas spaja a ja chcem pracovat na tom, aby to bolo lepsie, ine.

moj spravny nazor

ved jasne, ak ju on nepritahuje a je s nim len preto aby pred okolim vyzerala ze niekoho ma za frajera ako viem ze to mnohe baby takto robia aj chlaci ze chodia s niekym koho v skutocnosti nemiluju a chodia s nim len preto aby pred ludmi bolo vidiet ze niekoho maju. A pritom tam nieju vzajomne sympatie, iskrenie, pritazlivost, napatie, suhra... Ak je to tak aj u autorky temy tak potom jasne, nech sa s tym clovekom rozide lebo to nema vyznam. Stracat cas s niekym ku komu nic necitim a som s nim len aby som s niekym pred ludmi akoze bola. Tak vznikaju aj tzv. manzelstva z rozumu kde dvaja predstieraju aki su vzajomne zamilovani ale pravda je ina a medzi tymi dvoma to vobec neklape ani v posteli ani v nicom. Je to sileny vztah ktory tych dvoch nikdy stastni neurobi. Naco sa sili do niecoho co nieje prirodzene , spontanne, vzajomne.

adr1a.

Moj spravny nazor a ostatne zeny.

Vy stale riesite sex a milovanie. Ze on nevie vydrzat tlaci na nu, robite z neho dake prasa nadrzane ci co ai.
- Problem vsak je tu uplne iny a inde.

RUKU NA SRDCE. Ktora z vas chce mat za zivotneho priatela partnera lasku = muza, ktoremu by ste sa ako zena vobec nepacili, ktoreho by ste vobec nepritahovali nevzrusovali nerajcovali ??

Tu je podstata celeho problemu.
Na sex milovanie sa da pockat. Ale nema zmysel cakat ak ten druhy vas nepritahuje nevzrusuje nepaci sa vam. Ak chybaju sympatie, vzajomna pritazlivost ai, tak vtedy nepomoze cakat ani 10r. Ona sa pri nom ani po 10r cakania nevzrusi, nebude po nom tuzit ako po muzovi, nebude z neho mokra vlhka nadrzana vzrusena, nebude jej voniat, jeho dotyky bozky ai jej nebudu nic sposobovat robit skor len odpor averziu hnus. Vsak to s nim nikdy nebude pokladat za krasne milovanie radost rozkos tuzbu, vzajomne odovzdanie sa jeden druhemu ale za znasilnenie (lebo ona by pri nom, ci skor pod nim lezala ako daka mrtvola s kyslym ksixtom prevalujuc ocami nech sa nad nou uz konecne dotrasie?? Sorry. Byt muzom kaslem na taky sex milovanie aj keby ona vyzerala ako daka miss).
Mala by byt cestna ferova k nemu - k sebe, a ist od neho. Ked je laska a vzajomna pritazlivost naklonnost suhra city ai, tak vtedy je to ine. Vtedy ma zmysel cakat. No ak toto tam chyba tak nie.

moj spravny nazor

je to ch*j ktoremu ide len o to aby si mal co najskor kde vyprazdnit svoje plne gule. Neberie ohlad na teba a tvoje pocity. 3 mesiace je velmi kratka doba nato aby dvaja ludia ktori sa len zpoznavaju po psychickej a nazorovej stranke mali pohlavny styk. Je to skoro a vidiet ze ty si dost rozumne zmyslajuca zena ktora neroztiahne nohy narychlo prvemu ktory si o to ziada. Nedaj sa. Stoj si za svojim. Ak by ta mal srdcom rad tak by ta vedel pochopit a cakat dalej. Jemu ide len o to aby mal nejaku vaginu na trtkanie nic viac. Neberie ta ako bytost ktoru miluje pre jej povahu ale len pre jej pohlavny ustroj - vaginu. Posli ho do certa. S takym ktory nevie cakat a pohlavny styk si doslova vynucuje pod podmienkou ze u neho mozes prespat len ak bude pohlavny styk je dost arogantny sposob prejavit lasku k milujucej bytosti. Idiot je co dodat.

adr1a.

Ahoj Eva. Napisala si: "Uvedomila som si, co je dolezite pre mna vo vztahu a rozpravali sme sa o tom aj s priatelom."

Mna by zaujimalo, ako reagoval a ako sa stavia tvoj priatel k tomu, ze ta ako muz nepritahuje a netuzis po nom?
Ja teraz vobec neriesim milovanie sex.
Skor to, ci si bola natolko fer a cestna k nemu a povedala mu to, ze ta vobec nevzrusuje nepritahuje a nepaci sa ti ako muz.
Dakujem ti za odpoved.

Majoránka

Rozchod, nič iné. Dovodov je na to dosť. Nie je to ten pravý. A po troch mesiacoch nie je nutné vliezť s niekým do postele. A je tu ešte niečo: dnes je toľko pohlavne prenosných chorôb že si človek musí rozmyslieť či bude sexovať len preto, aby chlapovi urobil po vôli. Mala by si ho mať predovšetkým rada, mala by si po ňom fyzicky túžiť a hlavne by si ho mala dôkladne poznať. Aby si nedostala nejaký darček v podobe genitálneho herpesu alebo bradavíc. Potom už bude neskoro.

Limi

Presne tak ako povedala
lienkalenka4

alebo
zdenka6

Dost to vystihli.. kokos ked ta do toho tlacii takto?? A ze mozes unho prespat len ak bude sex?? To ako vazne?
Vobec nerespektuje tvoju potrebu mat viacej casu... a 3mesiace neni ani az tak dlho jeziis...

eva200

Dakujem vam za prispevky. Je pre mna zaujimave citat diametralne rozdielne rady a nazory...
Uvedomila som si, co je dolezite pre mna vo vztahu a rozpravali sme sa o tom aj s priatelom.

fero53

ahoj ,v strucnosti,ty by si bola stastna keby to bolo opacne ,ty by si po nom tuzila a on ta odmietal,urazas ho hoci su muzi stavany na drahoty zien v oblasty prveho sexu,pokracuj a stratis ho,ujasny si co chces